Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. október 21–27. – Sétálj a szabadban

A hosszú hétvége és a vasárnapi óraátállítás nem zavarja a Holdat. Ő jár az útján precízen, kiszámíthatóan. Biztos lehetsz benne, hogy nő a Hold, és pontosan tudhatod, hogy hol jár, miben segít, milyen tevékenységet tesz aktuálissá, ha elolvasod a heti holdhoroszkópot.

SZERDA – október 21.: Reggel a Bakba lépő Hold fegyelmet és koncentrációt hoz magával. Jó lenne, ha nem vinnéd túlzásba. Időnként állj fel, és mozgasd meg a testedet! Közben nyisd ki az ablakot! Mindennap, de ma különösen jó, ha rendszeresen szellőztetsz. Mára kertészeti tilalom vonatkozik.

CSÜTÖRTÖK – október 22.: Ma egész nap a Bakban jár a Hold. Ez a hosszú hétvége előtt kimondottan kedvező, mert segít hatékonyan haladnod a munkáddal és minden más dolgoddal. Ma fogászati és patyolattilalom van. Ez utóbbi azt jelenti, hogy nem érdemes tisztítóba vinni a kényes ruhákat, mert könnyen kifényesedhetnek.

PÉNTEK – október 23.: Ez egy szokatlan ünnepnap. A Vízöntőbe lépő Hold tökéletesen mutatja, hogy semmi sem lehet már a régi. A szokatlan, újító szituációk idejét éljük. Akár tetszik, akár nem. A Vízöntő a neve ellenére nem víz, hanem levegő elemi energia. Szóval most érdemes a szabadban, a friss levegőn sétálnod. Mára kertészeti tilalom vonatkozik.

Heti holdhoroszkóp - erdei séta

Töltsd meg tüdőd a friss őszi levegővel (Fotó: Pixabay)

SZOMBAT – október 24.: Nem vált jegyet ma a Hold. Vagyis marad a Vízöntőben, ami továbbra is kedvez a szabadtéri programoknak. Menj sétálni, kirándulni, biciklizni! Gyűjts őszi faleveleket, gesztenyét stb.! És szellőztesd ki az ágyneműket, ha száraz az idő! Semmivel ne kapkodj! Élvezd ki a hosszú hétvégét! Keress szokatlan kikapcsolódást, ha van kedved!

VASÁRNAP – október 25.: Hajnalban 3 óráról vissza kell tekerni az órákat 2 órára. A modern kütyük maguktól is tudják ezt. Csak a hagyományos órákat kell neked visszaállítanod. Ez is tipikusan Vízöntő: a legújabb találmányok megkönnyítik a dolgodat, ha engeded. De tőled függ, mennyit engedsz…

HÉTFŐ – október 26.: A Hold már a Halakban jár. Ez aktuálissá teszi a mosást, locsolást, öntözést és minden vízzel kapcsolatos tevékenységet. Még nő a Hold, ami segíti a vízben oldott vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok beépülését. Ennek megfelelően készíts magadnak egy „koktélt”! De ne ess túlzásba!

KEDD – október 27.: Semmi változás nincs a tegnapihoz képest, mert marad a Hold a Halakban. Szóval még ma is moshatsz, locsolhatsz, öntözhetsz, és készíthetsz vitaminos „koktélt” magadnak. Jótékony a meditálás és a talpmasszázs a mai napon. És ne feledd, most fodrászati tilalom van!

Erre figyelmeztet a héten a Hold

Heti holdhoroszkóp táblázat 2020. 10. 21-27.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2020. 10. 21–27.

Ezt olvastad már?

Gondolataid teremtő ereje

Ez is érdekelhet energia Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top