Horoszkóp

Így hat rád az október 31-i telihold, Kostól – Szűzig

Az idei Hűhalloween különleges, aznap este lesz telihold. A nyilvánvaló misztikum mellett ez nagy ritkaságnak számít, csak 19 évente fordul elő ilyen.

Nemcsak a ritka előfordulása miatt lesz különös a halloween estéjén felbukkanó telihold. Minden időzónában látható lesz, ami nem fordult elő 1941 óta! Az aznap esti holdat kék holdnak is nevezik, de ennek a jelenségnek nem a színét jelöli. A kék hold sajátossága, hogy egy adott hónapban kétszer telik a hold: idén október első és utolsó éjjelén is. A kék hold két-három évente előfordul, de halloween éjjelére utoljára 19 éve esett. A telihold hatása nyilvánvaló a tengerekre, óceánokra és az emberi szervezetre is. De az idei extra erős kék hold az egyes csillagjegyekre is hatással lesz.

telihold

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Ha a Kos jegyében születtél, ideje abbahagynod a halogatást! Természetes, hogy mindig van olyan feladat, amivel a tökéletes pillanatra vársz. Ami most jött el! A telihold kedvez minden befejezetlen ügyednek, de ezúttal a legjobban a pénzügyi befektetéseidnek. Most amibe belevágsz, sokszorosan térül meg.

Bika (április 19. – május 20.)

Minden gondosan elfojtott érzelmed a felszínre tör a telihold ereje segítségével. Elsőre ijesztő lesz, hiszen olyan dolgokkal kell szembenézned, amik elől jó ideje csak menekülsz. Hosszú távon viszont nagyon hasznos lesz ez a szembesülés, mivel a régen eltemetett érzéseket végre feldolgozhatod.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az utóbbi időben egyre több emberrel vagy körülvéve. Jó dolog, ha az embert sok kedves barát veszi körül, de egy idő után teherré válik. Ez a telihold tökéletes alkalom, hogy megszabadulj a felesleges vagy egyenesen kellemetlen emberektől. Sokkal jobb lesz kevés, de minőségi emberre figyelni, mint sok érdemtelen személyre energiát fecsérelni.

Rák (június 21. – július 22.)

Önzetlenséged csodálatos tulajdonság. De ha mindenkit magad elé helyezel, annak testi és lelki egészséged látja kárát. Persze ne válj egyből egoistává, de éppen azt kell megtanulnod, hogyan gondoskodhatsz magadról is a többiek mellett. Összpontosíts a saját szükségleteidre, és egy ideig legyenek azok fontosabbak mindenki másénál.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Számodra itt az ideje kicsit visszavenni mindenből. Éltető számodra, hogy a középpontban legyél, de hagyj fel ennek az állandó hajszolásával. Csendesedj el elsőként a közösségi médiában. Nem kell törölnöd magad, de ne ekörül forogjanak álló nap a gondolataid, tetteid. A terveidet pedig tartsd meg magadnak, sajnos több irigyed van, mint gondolnád.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Sajnos az októberi telihold számodra hoz némi anyagi kihívást. Igazából az ügy nem új keletű, de most kerül igazán felszínre. Ahelyett, hogy a századik lehetőséget is végiggondolod és elemzed, azonnal kezdj el dolgozni a problémán. Sikerrel túl leszel rajta, utána pedig felejtsd el. Ha nem hagyod elhatalmasodni a gondokat, semmi nem állhat a jövőd útjába.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top