Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 22. – Az örömbe üröm vegyülhet ma

A hosszú hétvége előtti csütörtökön mindenki sokkal türelmetlenebb, feszültebb lehet. Pedig a napi horoszkóp mára örömteli lehetőségeket is jelez. De vajon nem rontja el valami a bizakodó hangulatot?

Kos

Ne lepődj meg, de meglehetősen ingerlékeny, lobbanékony lehet a hangulatod egész nap. Pedig most a türelem mindennél fontosabb lenne. A horoszkóp a lehetőségeket jelzi mindig, amire a segítségével felkészülhetsz, és megoldhatod a próbatételeket. Tekintsd kihívásnak, hogy nem hívsz ki most senkit magad ellen…

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020 10 22

Válaszd az örömöt az üröm helyett! (Fotó: Pixabay)

Bika

Csütörtökön nagyon fontos, hogy mindenkivel szemben a lehető legkedvesebben lépj fel. Próbáld megőrizni a lelki békédet, a nyugalmat, amivel nemcsak a környezetednek teszel óriási szívességet, hanem saját magadnak is. A pozitív gesztusokért ugyanezt kapod cserébe. Ez pedig bearanyozhatja az egész hosszú hétvégét.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A legokosabb döntés, ha messze elkerülsz minden konfliktust. Lehetőség szerint a tömegtől is érdemes lenne magad távol tartani. Ne feledd, csupán egyetlen napig zárnak be a boltok, vagyis ráérsz szombatig a vásárlással. Tényleg csak akkor menj, ha mindenképpen muszáj, mert teljesen üres a kamrád…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagy szükséged van csütörtökön a párod támogatására. Ő pedig most különösen figyelmes veled, ami hihetetlenül jó érzésekkel tölt el. Jusson ugyanakkor eszedbe, hogy nem élhetsz vissza a kedvességével. Pontosan tudni fogja, ha az érzelmeire akarsz fondorlatos módon hatni. A szeretet persze csodákat tesz veletek.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Csütörtökön mindenki rohan, kapkod, figyelmetlenül, türelmetlenül közlekedik. Vigyázz magadra, s te legyél a lehető legnagyvonalúbb, és óvatosabb. Bármivel közlekedsz, a higgadtságodra szükséged lesz. Jól tennéd, ha indulás előtt megnéznéd az optimális útvonalat. Megviseli az idegeidet, ha dugóban kell araszolgatnod.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ha csütörtökön belefér az idődbe, és a barátnőd is ráér, érdemes lenne találkoznotok, és beszélgetni egymással. Nemcsak neked lesznek ma inspiráló ötleteid, de ő is olyasmiről mesélhet, aminek nagy hasznát veheted a jövőben. Az viszont fontos lesz, hogy nyugodt, csendes helyet keressetek a beszélgetéshez. Például az egyikőtök otthonát…

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A horoszkóp szerint nem leszel a legjobb hangulatban csütörtökön. Baljós érzések gyötörhetnek. A valóság inkább az, hogy ezek a lehúzó gondolatok a fejedben léteznek csak. Próbáld elengedni tehát a negatív érzelmeket, hiszen tényleg senki sem akar ártani neked. Csak sokkal türelmetlenebb ma mindenki a környezetedben.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Csütörtökön nagyon fontos lenne, hogy empátiát, megértést mutass a környezeted felé. Ha így teszel, egyrészt a többiek nagyon hálásak lesznek, másrészt saját magadnak is örömteli érzéseket okozol. Neked ez egyébként is könnyen megy, csak valamiért nem túl gyakran fordítasz időt ilyesmire.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A pénztárcádra leselkedő veszélyt jelez a horoszkóp csütörtökön. Legyél megfontolt, nézd meg, mit és mennyit vásárolsz. Teljesen fölösleges az egész hónapra bevásárolni, hiszen csak egyetlen napig tartanak zárva a boltok. Ha mindenképpen vásárolnod kell ma, legyél körültekintő, és a legbiztosabb helyre tedd a pénztárcádat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Rohanás és kapkodás helyett csütörtökön érdemes lenne leülnöd a munkatársakkal, partnerekkel, vagy a legfontosabb ismerősökkel, és hosszasan beszélgetni a jövőbeni lehetőségekről. Vészesen közeledik az év vége, de még semmiről sem maradtál le. A közös egyeztetés sokkal többet ér, mintha beletemetkezel a munkába.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ha megteheted, csütörtökön érdemes lenne otthonról dolgoznod. Sajnos a nagy forgalom és dugók mellett számos baleset lehetőségét is jelzik a bolygók. A home office azért is nagyszerű, mert nem veszed át a környezeted feszült és ideges hangulatát, ráadásul a magad tempójában, csendben, nyugalomban fejezheted be a heti munkát.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Csütörtökön a megszokotthoz képest is érzékenyebb leszel. Épp ezért most különösen fontos, hogy a pozitív kisugárzású, kedves és vidám emberek társaságát keresd. Ellenkező esetben rád ragadhat a pesszimizmus, ami az egész hosszú hétvégére rányomhatja a bélyegét. Ne engedd, hogy bárki is elrontsa a kedvedet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top