Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 23. – Erőteljes változással indul a hosszú hétvége

Az október 23-i hosszú hétvégére változatos napokat jeleznek a bolygók. A napi horoszkóp szerint már pénteken érezhető és erőteljes változásra lehet számítani. Íme!

Kos

A Skorpió jelébe lépett Nap pihenésre int téged. Annyi minden történt az elmúlt napokban, hetekben, hogy egyébként is kijár neked a teljes nyugalom. Ha nem muszáj, ne menj most sehova. Persze, ha a hosszú hétvégére wellnessprogramot választottál, a jakuzziban, a szaunában lazítsd el a testedet, a lelkedet.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A Skorpióba lépett Nap a párkapcsolatodban jelez forró érzelmeket, szenvedélyt. Ha még keresed a társadat, jó esélyeid nyílnak az ismerkedésre az elkövetkező napokban, hetekben. Ha pedig párkapcsolatban élsz, töltsétek lehetőség szerint kettesben a napot. De legalább este fürödjetek együtt…

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Az egészségedre már pénteken is érdemes figyelned. Ne legyél könnyelmű mostantól, öltözz az időjárásnak megfelelően. Ha most lebetegszel, hosszabb időt igényelhet a felépülés. Te is tudod, a megelőzés mindig egyszerűbb, mint kezelni a problémákat. Igyál minél több mézzel ízesített gyümölcsteát.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Csodaszép időszak veszi kezdetét péntektől. Az elmúlt hetek nehézségeinek vége, mostantól csak úgy sziporkáznak az új ötletek. A hangulatod is sokkal jobb lesz pénteken, mint amilyen egész héten volt. S ez nemcsak az ünnepi hétvégének köszönhető. Párod értékelni fogja a pozitív kisugárzásodat…

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Könnyen lehet, már pénteken sem lesz könnyű egyetérteni a családodban. Most ez egyébként is olyan időszak, amikor több türelmet kell gyakorolnod, és számos régi probléma, téma kerülhet ismét napirendre. A béke és a nyugodt hosszú hétvége érdekében próbáld elfogadni, hogy most ez van…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ne lepődj meg, ha már pénteken is jóval érzelmesebben beszélsz, mint ahogy általában szoktál. Egyre könnyebben mondod ki az érzéseidet is, aminek a párod, a gyerekek, a család biztosan örülni fog. Megértőbb, elfogadóbb, empatikusabb leszel. Szóval igazán fontos időszak kezdete a mai nap.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nem leszel igazán feldobódott hangulatban ma. Pénteken ugyanis kilép a Nap a jeledből, s a Skorpióban halad tovább égi útján. Csendesebb, befelé fordulóbb időszak kezdődik valóban, de ez nem jelenti, hogy depresszióba kéne esned. Sőt! Számos új lehetőséget indíthatsz el az életedben…

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2020 10 23

Ne félj a változástól (Fotó: Unsplash)

Skorpió

A pénteki nap legnagyobb nyertese egyértelműen te vagy. A Nap a jeledbe lépett, s ezzel együtt megkezdődik a te hónapod. Hamarosan ünnepled a születésnapodat, szóval igazán örömteli, boldog és nagyon érzelmes napokra, hetekre számíthatsz. Már ma is fülig ér a szád… Valóban csodás lehetőségek előtt állsz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem mondhatni, hogy a legjobb passzban leszel pénteken. A legjobb, amit tehetsz, hogy kicsit a háttérbe vonulsz, lazítasz, pihensz, a nyüzsgés helyett elcsendesíted az elmédet. Ha megteheted, fogadj mára csend napot, vagyis egész nap egyetlen szót sem szólsz. Vajon kibírod?

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A hosszú hétvége első napján érdemes pihenned, hiszen nagyon sok minden történt az elmúlt időszakban veled. A testednek, a lelkednek egyaránt szüksége van a töltődésre. Készíthetsz ma valami igazán finomat és melengetőt. A forró teák is felmelegítenek, ahogyan a meleg piték vagy a sült tök.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Könnyen lehet, épp ma döbbensz rá, hogy milyen gyorsan szalad az idő. Alig több mint két hónap van már csak hátra ebből az évből. Aggodalomra azért persze semmi okod. Inkább ülj le egy kicsit, s tervezd meg az elkövetkező heteket. Már amit lehetséges. Például, hogy milyen ajándékokat vásárolsz karácsonyra…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Varázslatosan indul a hosszú hétvége. A Skorpióba lépett Nap fellelkesít téged. Mostantól kicsit optimistábban tekintesz a lehetőségekre, s a spiritualitás is egyre fontosabbá válik. Ez a misztikusabb időszak jótékonyan hat rád. Ha wellnessprogramot választottál a hétvégére, nagyon jól fogod érezni magad.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top