Horoszkóp

7 pajzán tipp, amitől a Bika férfi eldobja az agyát

Ha a párod csillagjegye Bika, akkor olvass csak tovább, mert leírunk néhány trükköt, amivel boldoggá és elégedetté teheted őt, és persze magadat is. Jó szórakozást az egyre hosszabb őszi estékre!

A Bika jegy szülöttei a legérzékibbek az összes csillagjegy közül. Nem lesz gondod azzal, hogyan repítsd a fellegekbe a kedvesed. Mutass neki újabb és újabb dolgokat, amivel magad számára is izgatóvá teszed a helyzetet, és kiiktatod a Bika egyik gyenge pontját – ugyanis nem bírja a megszokásokat. 

Jobb, ha tisztában vagy vele: minden ráfordított energia megtérül, soha nem bánod meg, hogy mellette döntöttél. Fordulj a Bika férfi felé szerelemmel és tisztelettel, és teljesen átadja magát neked. Semmi nem számít neki, amikor a szerelméről van szó. Falakat fog ledönteni érted. Ha elcsábítottad és beléd szeretett – mindörökre a tiéd marad.

Ha hosszú távra tervezel, néhány dolgot nem árt megtanulni vele kapcsolatban, hogy mindig kívánatosnak érezze magát. Nem bonyolult dolgok ezek, de kifizetődőek. Íme néhány ötlet azoknak, akik Bika férfit szeretnének elcsábítani és magukhoz láncolni. Próbáld végig a listát, el fogja dobni tőled az agyát.

szexi

Fotó: Pixabay

1. Izgasd az illatoddal

A Bika az érzékszervek rabja, nagy hatással van rá a nő illata. Válassz olyan illatszereket, amik leveszik a lábáról. Legyen szexi és provokatív, ami beleég a tudatába. Semmi mást ne viselj magadon, csak néhány cseppet a kedvenc parfümjéből. Ha nem veled van, semmi baj, hívd fel azzal, hogy mit (nem) viselsz, és várod haza. Egy ilyen hívás annyira izgalomba hozza, hogy eszeveszetten rohan hozzád, és beteljesíti minden vágyadat.

2. Őrjítsd meg a hangoddal

Beszélj hozzá kihívóan az ágyban, de ne siettesd, mindig várj a reakciójára. Kérdezd meg tőle, hogy szereti-e, ha így suttogsz neki. Majd az utasításaiddal kínozd az őrületig. Nem tehet semmit, csak élvezi, hogy nálad az irányítás. Vedd elő a piszkos fantáziádat, és használj olyan szavakat, amikkel még jobban felizgatod. Meséld el neki lassan, kéjesen, hogy mit fogtok csinálni, miután levettétek a ruhát. Nyüszíteni fog a vágytól, te pedig tegyél rá még egy lapáttal.

gyertyák

Fotó: Pixabay

3. Vesd be az érintés erejét

Az érintésekre rendkívül érzékeny a Bika, ez lehet az egyik titkos fegyvered. Érintsd meg finoman kedvenc testrészeit: a füleit, a nyakát és az ajkait. Kezdd el csókolgatni gyengéden, és közben tudakold meg, mit szeretne folytatásképpen. Irányítsd a történéseket, ő pedig csak élvezze a kényeztetést. Használhatsz tollpihét, vagy selyemkendőt, hogy még érzékibbé tedd az érintés játékát.

4. Viselj szexi fehérneműt

A férfiak mind vizuális lények, és a Bika sem kivétel. Sőt, imád elmerülni az elé táruló gyönyörű látványban, amit te nyújtasz neki. Viselj érzéki fehérneműt, de ne fedj fel minden részletet. Add tudtára, hogy ki kell érdemelnie a továbbiakat. Legyél titokzatos, és fedezze fel ő a legkívánatosabb területeket. Hagyd, hogy hosszan nézegessen, és súgd neki: másnap az irodában egész nap ez a látvány fogja édesen kísérteni.

szexinő

Fotó: Pixabay

5. A gyertyák és a zene hangulatba hoz

Kellemes zene és sok gyertya mint hangulatvilágítás – a Bika mindenkinél jobban szeret ilyen hangulatos környezetben szerelmeskedni. A fényekkel és hangokkal segítesz neki ellazulni. Ringatózz vele a zene ritmusára, miközben magába szívja a csábító illatodat. Ez annyira megvadít mindkettőtöket, hogy aznap éjjel többször is hangosan élvezitek egymást. Ne törődj vele, csavard föl a hangerőt, és kérj elnézést a szomszédoktól – a zene miatt.

6. Csókolj gyengéden

Megőrül a csókokért és az érintésekért. Cirógasd végig ajkaiddal az egész testét, és hagyd, hogy ő is így tegyen. Hosszasan fedezzétek fel egymást, mert a Bika számára kiábrándító lehet, ha néhány gyors puszi után a lényegre térsz. Súgd neki, hogy mindennél jobban imádod a testét. És hogy nincs jobb hely számodra a világon, mint egy ágyban vele, ruha nélkül. Ami igaz is: a Bika szereti és tudja is használni a nyelvét és száját, így olyan élvezetekben lehet részed általa, amit eddig soha nem tapasztaltál.

7. Lassíts le 

Bármit is teszel meg a fentiek közül, mindig csináld lassan, érzékien. Vetkőzz lassan, beszélj lassan és kellesd magad lassú táncmozdulatokkal. Minden pillanatodat meg akarja őrizni magában, engedd ezt neki! Minden mozdulatodat, csókodat és érintésedet az emlékezetébe szeretné vésni. Érezni akarja, hogy teljesen az övé vagy, ő pedig ugyanúgy a tiéd. Egy ilyen nő számára igazi kincs, és mindent megtesz érted, erején felül is. Ha Bika jegyű párodat mindörökké magad mellett akarod tudni, biztosítsd, hogy ő az egyetlen a világon. És ez így is marad.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top