Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 26. – Békés napra számíthatunk hétfőn

A hosszú hétvégét követően nem is indulhatna kedvezőbben az utolsó októberi hét. Nyugalomra, békére, derűre számíthatnak hétfőn a csillagjegyek a napi horoszkóp szerint.

Kos

Nem mondhatni, hogy felhőtlen örömmel kezdődik a heted, de ez nem jelenti, hogy egész nap búslakodnod kéne. Inkább olyan hétfőre számíthatsz, amikor a csendet, a nyugalmat, a békét választod. S ez az idegeidnek, az egészségednek most különösen jót tesz. Miért is ne választhatnád néha a csendet a sok beszéd helyett

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 10. 26.

Béke és nyugalom segít feltöltődni (Fotó: Unsplash)

Bika

Minden olyan feladathoz támogatást kapsz a bolygóktól, amely nem önálló, hanem csapatban, mások együttműködésével közösen készül. Szóval, nagyon könnyedén megtalálod most a többiekkel a közös hangot. Arra mindenképpen figyelj, hogy kérd a segítséget, az összefogást, és senkit se utasítgass…

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A jövő foglalkoztat hétfőn a leginkább. De még nincs itt az ideje, hogy ezekről a tervekről beszélj a többiekkel. Persze, érdemes összeírni a gondolatokat, hiszen jó megérzéseid lehetnek. Lehetőség szerint ne ezen agyalj egész nap, mert a végén még belebetegszel. Az pedig most egyáltalán nem jönne jól.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagyszerűen indul a heted, a hétfő számodra a tökéletes nap lehet. Bámulatosan működnek most a megérzéseid, nagyszerű inspirációkat kapsz. Bármi érinti pozitívan a lelkedet, az egészen biztosan fontos üzenetet tartogat számodra. Kifejezetten termékeny nap lehet a mai. Tegyél meg érte mindent.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ne lepődj meg, ha hétfőn – sokakkal ellentétben – semmi motivációt, kedvet nem érzel a munkához. Azért persze nem kéne gyászos hangulatba kerülnöd. Ez most egy ilyen elmélkedős, magadba fordulós nap, amikor ne akarj szerepelni. Ha úgy érzed, hogy mindenképpen beszélned kell valakivel, édesanyádat hívd fel. Örülni fog neked.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Hétfőn nagy kedved lesz beszélgetni, érdemes ezért a legfontosabb egyeztetéseket mára időzíteni. Az ugyanakkor fontos, hogy senkiről se alkoss véleményt, még magadban sem, és mindenkit ugyanolyan türelemmel próbálj végighallgatni, ahogyan ők is figyelnek a te mondanivalódra. Mindenki véleménye számít ma…

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Már hétfőn érezheted, hogy valami készülődik a levegőben. A megérzéseidet a bolygók is visszaigazolják, de egyelőre még a napi megoldandó feladatokra kellene koncentrálnod ezek helyett. Mindenre fény derül a megfelelő időben. Viszont minden okod megvan a bizakodásra, az örömre.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ennél kedvezőbben ritkán kezdődik új hét, mint ma. Ha dolgoznod kell, önmagában az is örömet okoz, hogy az őszi szünetnek köszönhetően jóval kisebb a forgalom az utakon. Nemcsak nagyon jól működnek a megérzéseid, de igazán nagyszerű ötleteid is lehetnek. S amikor ennyire kreatív vagy, nagy dolgokat hozhatsz létre.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha szabadságot kértél erre a hétre, nagyon jól döntöttél. Persze, akkor sem ég a ház, ha dolgoznod kell hétfőn. Az viszont biztos, hogy az ingatlannal, otthonnal, családdal kapcsolatos ügyeket kifejezetten támogatják most a bolygók. Ha bármilyen ilyen aktuális nálad, mindenképpen élj a kedvező lehetőséggel.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Meglepően empatikus leszel hétfőn mindenkivel. S ez remek lehetőség az egyeztetésre, a legfontosabb feladatok, ügyek áttekintésére, megbeszélésére. Ma türelmed is lesz mindenkihez, még a problémásabb feladatok sem okoznak gondot. A belőled áradó nyugalommal, békével mindenkire nagyon jó hatást teszel.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A pénzügyeidet támogatják hétfőn a bolygók. Persze, ez még nem jelenti, hogy hátradőlhetsz, és mostantól meggondolatlanul költekezhetsz, de az biztos, hogy kedvező lehetőségekről szerezhetsz tudomást. Valami talán sokkal olcsóbb, mint amennyire eredetileg számoltál. Érdemes körbenézned ma.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Csodásan indul október utolsó hete. Jól érzed magad, nyugodt és békés vagy, s minden a kedved szerint zajlik. Most mindegy, hogy dolgozol, vagy a szabadságodat töltöd, egyszerűen jól alakul minden. Mondhatni, te vagy a hétfő egyik legnagyobb nyertese, szóval okod sem lehet most panaszra…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top