nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a szakítás

Ezek a csillagjegyek viselik a legjobban a szakítást

A szakítás univerzális, aki valaha volt párkapcsolatban, jó eséllyel átélte már. De melyik csillagjegyek viselik legjobban a szívfájdalmat?

A szakítás ugyanúgy tud fájni akkor is, ha te szakítasz vagy ha veled szakítanak. Ez utóbbi nyilván rosszabb élmény, hiszen előfordulhat az is, hogy derült égből villámcsapásként ér, hogy elhagy a párod. Minden csillagjegy máshogy reagál erre az élményre, a következő három viseli a legjobban a szakítás fájdalmát.

Szűz, az analitikus

A Szűz híresen elemző fajta, az érzelmeket darabokra cincálja, és közben állandóan a tökéletességre törekszik. A párkapcsolattal kapcsolatban él a fejében egy kép, hogy milyen az igazi romantika, ami olykor köszönő viszonyban sincs a valósággal. Ezek a nem túl reális elvárások vezethetnek oda, hogy jóval a kapcsolat vége előtt már kételkedni kezd a szerelmében, és ahogy telik az idő, a Szűz kiszáll a kapcsolatból lélekben úgy, hogy nem értesíti erről a párját.

Mivel ez a csillagjegy inkább konfliktuskerülő, ezért nem is szereti a nehéz beszélgetéseket, márpedig egy szakítás mindig nehéz. Ilyen esetben a Szűz megbocsátó, és hajlamos magára vállalni minden felelősséget csak azért, hogy elkerülje a drámai jeleneteket. Ha vele szakítanak, akkor logikusan próbálja meggyőzni a párját arról, hogy miért kellene együtt maradni, aztán hamarosan ráébred, hogy itt a logika nem segít és inkább beleveti magát az érzelmei analizálásába.

Melyik csillagjegy bírja a szakítást?

A csillagjegyek máshogy élik meg a szakítást (Kép: Unsplash)

Vízöntő, a különleges

A Vízöntő általában különleges szemléletmódjáról ismerszik meg, máshogy áll az élethez, mint a többség. Mélyen érző lény, aki kicsit fordítva van bekötve, más logika mentén dolgozik az elméje. Néha meggyűlik a baja az emberi kapcsolatokkal, nehezen enged közel magához másokat. Mivel lefoglalja a gondolatait a sok világmegváltó ötlet, ezért nem mindig lehet a talajra lerángatni és randizni vele. A szakításhoz az intellektus felől közelít, a párkapcsolat minden apró mozzanatát kielemzi magában, kutatásokat és tanulmányokat keres, hogy alátámassza a hipotéziseit. Ez eltávolítja a szívfájdalomtól, és könnyebben megbirkózik a szakítás miatti rossz érzésekkel.

Halak, a kreatív

A Halaknak nem könnyű a valóságban maradni, olyan intuitív, kreatív jegyről van szó, aki mindig a fantázia határán egyensúlyoz. Olyan, mintha a lelke kötéltáncot járna a spirituális és az anyagi világ között. A szíve túlcsordul az empátiától, ezért könnyen elöntik az érzelmek, és nem szeret a fájdalommal szembesülni, mert sokkal intenzívebben éli meg, mint más jegyek. Nem bírja a nehéz helyzeteket, így aztán a szakítás sem tartozik a kedvencei közé, inkább választja azt az utat – a Szűzhöz hasonlóan –, hogy szép lassan eltávolodik a párjától. Ha pedig vele szakítanak, akkor az absztrakt gondolkodásának köszönhetően hamar talál magyarázatot arra, hogy miért lesz sokkal jobb neki párkapcsolat nélkül.

via

Tudj meg többet a csillagjegyedről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top