Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 28. – A szerdai változásokat mindenki megérzi

Szerdán olyan változás történik az égen, amire csak nagyon ritkán kerül sor. Az asztrológiában pedig minél ritkább valami, annál nagyobb a jelentősége... Napi horoszkóp!

Kos

A Mérlegbe lép szinte egyszerre a retrográd Merkúr és a jegy uralkodó bolygója, a Vénusz. S ez a különleges bolygóállás számodra különleges találkozást sejtet. Könnyen lehet, már ma olyasvalakivel futsz össze, akinek kedvessége, vonzereje, a pozitív kisugárzása egészen lenyűgöz téged…

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Uralkodó bolygód, a Vénusz társjegyedbe, a Mérlegbe lép szerdán, ami számodra is örömteli lehetőségeket jelez. Igaz, egyúttal a Skorpióból a retrográd mozgást végző Merkúr is visszalép a Mérlegbe, mindez pedig olyan feladatokat jelez, amelyeket a múltban nem tekintettél kellően fontosnak. Nem baj, ha ismét szembenézel ezekkel.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Napi horoszkóp 2020. 10. 28.

A változás lehetőséget rejt (Fotó: Pixabay)

Ikrek

A Mérlegbe lépő Vénusz jó hatással lesz a hangulatodra. Visszanyered a pozitív életszemléletedet, s nyitottabban tekintesz ismét a világra. Nagyon jó ötleteid támadhatnak, de ezeket még nem kéne világgá kürtölnöd. Egyelőre csak jegyzetelgess szorgalmasan, hamarosan a megvalósítás ideje is eljön.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Könnyen lehet, már szerdán előjön valamilyen régebbi, megoldatlan téma, mely leginkább a családodat érinti. Nincs mese, szembe kell nézned mindezzel újra. Ne bánkódj miatta, legyen ez bármilyen kényes. Gondolj inkább úgy az egészre, hogy második lehetőséget kaptál a sorstól, hogy elrendezd a szálakat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Jótékonyan hat rád a Mérleg jelébe lépő Vénusz. A szintén Mérlegbe visszalépő Merkúr bolygó viszont olyasmire hívja fel a figyelmedet, amiről korábban nem akartál beszélni, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagytad ezt a lehetőséget. Ne akard kikerülni a beszélgetést, mert csak még nehezebben boldogulsz vele.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Valamilyen pénzügyi félreértés, vita kerülhet ismét napvilágra. Óvatosan bánj a pénzzel mostantól, mert hajlamosabb lehetsz vásárolni is. Főleg az igazán szép és minőségi holmik dobogtatják meg a szívedet. Az is igaz, hogy az anyagi helyzeted mostantól pozitív fordulatot vehet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nagyon ritka esemény zajlik az égen szerdán. Uralkodó bolygód, a Vénusz, valamint a Merkúr szinte ugyanakkor lép be a jeledbe. Utóbbi hátráló mozgást végez, vagyis fontos témákat eleveníthet fel a múltból. De most könnyebben tudod ezeket rendezni, hiszen a harmónia, a béke is visszaköltözik a szívedbe.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

A retrográd Merkúr kilép a jeledből szerdán, amelynek hála, némiképp fellélegezhetsz. Sok mindent tűrtél csendben az elmúlt napokban, de most kimondhatod, amit gondolsz. A diplomáciai érzéked felerősödik, ezért szerencsére pontosan tudni fogod, hogy mit és hogyan mondj el a környezetednek.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Már szerdán is többen támogathatnak téged. Olyan emberektől kaphatsz segítséget, akiktől talán álmaidban sem gondoltad volna. S ez a pozitív tapasztalat nagyon jó érzésekkel tölt el. Ismét rájössz, milyen sokan kedvelnek a környezetedben. Nem véletlenül, hiszen benned erős a bizalom és a szeretet.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szerdán egyre inkább a jövő foglalkoztat. Jogosan, mert pozitív lehetőségek csillanhatnak fel előtted. Ennek ellenére egyelőre még ne éld bele magad túlzottan, és ha lehetséges, ne is beszélj a terveidről senkinek. Hamarosan úgyis zöld utat kapsz, s akkor mindenről részletesen be is számolhatsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szerdától egyre pozitívabban tekintesz az életedre. S ez az optimista hangulat igazán jót tesz neked. Rájöhetsz, hogy sokkal jobbak a lehetőségeid, a kilátások, mint ahogyan eddig gondoltad. Felcsillan előtted a remény és a szerencse is. Rajtad múlik, hogy sáfárkodsz vele.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Lehet, csak annyit érzékelsz a mai napból, hogy nem tudsz szóhoz jutni a többiek mellett. Sokan most ugyanis jóval többet fecsegnek a kelleténél. Ez viszont lehetőséget teremt számodra, hogy csendesen figyeld a környezetedet, és kiszűrhesd az igazán fontos információkat. A pletykáknak semmi esetre se adj hitelt…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top