Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 29. – Csütörtökön sokan lobbanékonyak

A csütörtököt feszültség, ingerültség jellemezheti. Ma még fontosabb, hogy türelemmel, megértéssel fordulj a környezetedhez. A napi horoszkóp szerint ez senkinek sem könnyű...

Kos

Csütörtökön nem lesz könnyű téged visszafogni. Valójában túlpöröghetsz, ami ingerültséget, agressziót válthat ki belőled. Ezt az erőteljes energiát ugyanakkor hasznos dolgokra is felhasználhatod. Csinálj csupa olyan dolgot, ami sok energiabefektetést követel tőled. Így lehetsz ma igazán hatékony.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nem kell részt venned semmilyen vitában, összetűzésben. Kerüld minél messzebb az ingerült, feszült embereket, s akkor a belső nyugalmadat is megőrizheted. Még ha pontosan látod a konfliktusok megoldását, akkor sem kellene most javaslatokat adnod. A saját érdekedben lépj hátra, s hagyd, hadd oldják meg a gondjaikat a többiek.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Napi horoszkóp 2020.10.29.

Feszültséget hoz a nap (Fotó: Unsplash)

Ikrek

Számíts rá, nemcsak te leszel csütörtökön türelmetlen másokkal, de a többieknek is jóval kevesebb kell ahhoz, hogy kipattanjon a feszültség szikrája. Nagyon gondold meg, mit és hogyan mondasz, mert könnyű összezördülni, de befejezni a vitákat annál problémásabb lehet. Szerencsére ez most egy gyorsan múló állapot.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nyugtalan leszel egész nap. Siettetnéd az eseményeket, azt szeretnéd, ha máris minden az akaratod szerint történne. Minél gyorsabban akarsz valamit megvalósítani, annál kevésbé jutsz előre. Ez egy ördögi körnek tűnik, amit csak és kizárólag türelmesen tudsz kezelni. Csütörtökön mindenképpen erre törekedj!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Legyél óvatos csütörtökön a közlekedésben. Te is figyelmetlenebb és türelmetlenebb lehetsz ma, mint általában, és valójában a többi ember is hasonlóan érez, viselkedik. Mindenhová indulj el időben, mert minél jobban rohannál, annál kevésbé érsz célba. S ez mindenre érvényes, autóra, tömegközlekedésre egyaránt.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Lehet, hogy remekül látod a többiek problémáit, de ma lakatot kellene tenned a szádra, és egyetlen szót sem szólni. Hiába tudod a megoldást, nem jutsz vele előrébb, mert senki sem akarja elismerni, hogy a másiknak van igaza. Szerencsére a feszült helyzet nem tart sokáig, így hamarosan mindenki jobb belátásra juthat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nagyon diplomatikusnak kell maradnod egész nap. A párkapcsolatod kerülhet veszélybe, ha nem használod ezt a kiváló tulajdonságodat. Bármit és bárhogyan mond a társad, engedd el a füled mellett. Gondolj arra, hogy nem veled van problémája, inkább csak saját magával. Szerencsére gyorsan megnyugszik ő is.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Az idegeskedés nagyon nem tesz jót neked. Próbáld megőrizni a nyugalmadat egész nap, mert az egészséged bánhatja. Ha úgy érzed, megy fel benned a pumpa, bosszankodás helyett, sétálj, fuss egy jó nagyot. Sokkal könnyebben levezeted így a feszültséget, s épp ez az, amivel a legjobbat teszel magadnak.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Könnyedén kimaradhatsz a csütörtöki feszültségből. Sőt, te lehetsz az, aki jó kedvre deríti, inspirálja a környezetét. Persze, érezned kell, hogy kinél hol húzódik a határ, hiszen most nem biztos, hogy úgy veszik a humoros megjegyzéseidet a többiek, mint máskor. A nevetés viszont ma tényleg mindenre orvosság lehet.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Családodban kell nézeteltérésekre számítanod csütörtökön. Próbálj a lehető legnyugodtabb maradni, már ha lehet egyáltalán, s kerülni a vitákat, a feszültséget. Ne ma akard megbeszélni a legfontosabb témákat, erre lesz még sokkal alkalmasabb időpont néhány nap múlva. Szerencsére ez egy gyorsan múló bolygóállás.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Csütörtökön akkor és azzal teszed magadnak a legnagyobb szívességet, ha a lehető legkevesebbet beszélsz. Nagy késztetést érzel pedig, hogy élből kimond, amit gondolsz. Pedig ezzel most ártanál magadnak. Ha muszáj kimondanod, mindenképpen fontos, hogy kritika nélkül fogalmazz, és empátiával közeledj a többiekhez.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagyon sokan ingerültek és türelmetlenek körülötted. S ez a feszült hangulat rád is könnyen átragadhat. Ne engedd meg senkinek sem, hogy elrontsa a jó kedvedet. A legokosabb döntés, ha csütörtökön kizárólag pozitív gondolkodású és vidám emberek társaságát keresed.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top