Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 02. – Jó lehetőségekre számíthatsz hétfőn

Kifejezetten pozitív lehetőségeket tartogat a hétfő. Amilyen keményen végződött az előző munkahét, legalább olyan kedvezően indul ez a mostani. Napi horoszkóp.

Kos

Energikusan, lendületesen kezdődik ez a hét köszönhetően az Ikrek Holdnak is. Mindent meg tudsz beszélni a környezeteddel, a munkatársakkal, s épp ezért az eredmény sem marad el. Bármilyen kommunikációra, közös egyeztetésre, ötletelgetésre ideális nap a mai. Élj vele!

Napi horoszkóp 2020. 11. 02.

Lendületesen indul a hét (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagyon megfontolt és józan leszel hétfőn egész nap. S ez a tudatosság most a lehető legjobbkor jön, hogy eltervezhesd, átgondolhasd az évből hátralévő néhány hetet. Pillanatok alatt elröppent 10 hónap, nem igaz? Vajon mennyi tervet, kívánságot tudtál eddig valóra váltani?

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A te napod a hétfő. Jól érzed magad, mert végre beszélhetsz. Persze, arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba. Nem kell bepótolni egyetlen nap alatt, ami tegnap kimaradt. Az viszont kétségtelen, hogy nagyon okos ötleteid, javaslataid lesznek, amiket tényleg érdemes bevetni és használni. A kreativitásod valósággal szárnyal.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Lehet, még picit a vasárnapi ünnep hatása alatt vagy. Hétfőn is inkább a csendet választanád. Ha lehetséges és megteheted, inkább otthonról végezd a munkádat. A cserfes kollégák valószínűleg kifejezetten zavarnának téged. Arra meg semmi szükség, hogy miattuk bosszankodj.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A legváratlanabb pillanatban kaphatsz olyan segítséget, amit talán csak a legmélyebb álmaidban reméltél. Ráadásul olyan emberektől kapod, akiktől ilyen jellegű szívességekre sosem számítottál volna. Ez a pozitív tapasztalat és fordulat megmelengeti a szívedet, s erősíti az emberekbe vetett hitedet is.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nem kell pánikba esned csak azért, mert az idő vészesen ketyeg. Semmiről sem maradtál le, de azért az nem baj, ha némi számvetést készítesz. Hétfőn érdemes átgondolnod az elmúlt hónapok eseményeit. S egyúttal kitalálhatod az előtted álló két hónap legfontosabb teendőit is. Írj listát magadnak.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Az elmúlt napokat követően végre fellélegezhetsz kicsit. Bármilyen idő legyen hétfőn, érdemes sokszor szellőztetned. A fejedet is kiszellőztetheted. Ha lehetséges, sétálj friss és tiszta levegőn, mert ilyenkor érint meg az ihlet, az inspiráció. Ha kedved tartja, keress valamilyen új tanfolyamot, hobbit.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nagyon tisztán és józanul látod magadat és a lehetőségeidet hétfőn. Délelőtt érdemes még tervezgetni, délután pedig megbeszélheted a legfontosabb teendőket az érintettekkel. Pénzügyekkel kapcsolatos döntéseket ugyanakkor most még semmi esetre sem kéne hoznod. Ezzel mindenképp várj pár napot.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Hétfőn lesz valaki a környezetedben, akinek megfog a vidám és kedves stílusa. Már csak attól sokkal jobb hangulatod lesz, hogy meghallgathatod, amit mond. Érdemes beszélgetned vele hosszasan, mert visszaadja az optimista hangulatodat. S erre most különösen nagy szükséged van.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Reálisan látod magadat, a lehetőségeidet. S amikor ennyire összeszedett és tudatos vagy, akkor nagyon hatékonyan haladsz előre. Nem kell persze minden döntésből kihagyni az érzelmeket, de a racionalitásra most valóban nagyobb szükséged van. Hétfőn azt sem bánod, ha egyedül és teljesen önállóan dolgozhatsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Hétfőn szó szerint is fellégezhetsz. Jól indul a hét, könnyednek, rugalmasnak érzed magad. S most a környezeted is sokkal rugalmasabban áll minden fontos kérdéshez. Gyorsabban, egyszerűbben és könnyebben haladhatsz mindennel, amibe energiát teszel.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Frissen, aktívan indul az első novemberi hét. A magad tempójában, senkitől sem zavartatva végezheted hétfőn a feladatokat. S ilyenkor mindig hatékony is vagy, mert senki és semmi sem szakít félbe, zavarja meg a gondolataidat. Kicsit felszínes lehetsz ugyanakkor, erre tehát mindenképpen figyelj.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top