Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 03. – Kedden rendezheted a félreértéseket

Kedden a Merkúr direktbe fordul a Mérleg jelében, és végre ismét elindul előre. A közvetlen és harmonikus kommunikációt támogatja mostantól, ezért ha szükséges, a korábbi félreértéseket is rendezheted. Napi horoszkóp.

Kos

Amit képtelen voltál megbeszélni az elmúlt napokban, kedden jó eséllyel rendezheted és lezárhatod végre. A párkapcsolati problémákra is pontot tehetsz, ha akarsz. Jó lenne, ha te is belátnád a hibákat, s mostantól közösen hoznátok meg a kettőtöket érintő legfontosabb döntéseket.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 11. 03.

Jussatok közös nevezőre! (Fotó: Pixabay)

Bika

Mostantól sokkal könnyebb lesz mindenkivel szót érteni, s te sem kötöd az ebet a karóhoz olyan erősen, mint az elmúlt napokban. A legnagyobb felismeréseket akkor teszed, amikor magad jössz rá, hol hibáztál, mert ezeket biztosan soha többé nem követed el. Ha szembenéztél a múlttal, mostantól ismét előre tekinthetsz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ez a te napod. A Hold a jegyedben járva támogatja a jó hangulatodat, uralkodó bolygód, a Merkúr pedig direktbe fordul, s a harmóniát, a békét, a kiegyensúlyozott kommunikációt támogatja. Szuper ötleteid lehetnek már kedden is. Használd ki a lehetőséget, hozd ki magadból a lehető legtöbbet.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A családi nézeteltéréseket, konfliktusokat kedden szinte varázsütésre rendezheted. Ami eddig döcögősen, nehezen ment, mostantól új színt, új irányt kap. Visszatér közétek a béke, a harmónia, a szeretet, amire már nagyon nagy szükséged volt. Engedd el a múltat, és mostantól csak előre tekints.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nem mondhatni, hogy ez a mostani kifejezetten a te időszakod lenne, de az is bizonyos, hogy ma sokkal jobb hangulatban leszel, mint ahogy az elmúlt napokban érezted magad. Nyitottak, kedvesek a többiek, ami melegséggel, örömmel tölti el a lelkedet. A mostani visszafogott időszakban kifejezetten jól esnek a támogató szavak.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A pénzügyi problémák és nehézségek végére hamarosan pontot tehetsz. Persze, nagyon jól tennéd, ha ma még alapos számvetést készítenél, felírnád a várható bevételeket, a tartalékaidat, a lehetséges kiadásokat. Nincs okod aggódni, mert visszatalálsz a pénzügyi egyensúlyhoz, amire nagy szükséged van, hogy biztonságban érezd magad.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Az elmúlt napokban érzett erős nyomás kedden véget ér, amitől szó szerint fellélegezhetsz, megkönnyebbülhetsz. Mostantól a Merkúr energiája nem „présel össze” belülről, hanem épp ellenkezőleg, támogat és segíti a harmonikus kommunikációt. Szeretettel mondj ki mindent, amit eddig valamiért nem tudtál…

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Kedden még tekintsd át a múltat, ha szükséges. Gondold át magadban alaposan az előző időszak történéseit, de aztán, mint a lufit, engedd el, szálljon el tőled minél messzebbre. Mostantól előre tekinthetsz, és megalapozhatod a jövődet. A nehézségeken, az akadályokon túlléptél, ideje magadra és a céljaidra figyelni.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Kedden szinte biztosan felbukkan valaki, aki mély benyomást tesz rád. Vidámsága, pozitív kisugárzása üdítően hat rád. Meríts belőle energiát, hiszen éppen ezért küldte őt hozzád a sors. Még nem tudni, milyen kapcsolat szövődik kettőtök között, de az máris biztos, hogy kimozdít az érzelmi gödörből…

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A múltat lezárhatod, mostantól ismét a céljaidra koncentrálhatsz. A jövő egyre erősebben foglalkoztat mostantól téged. A karriered ismét zöld utat kap, az akadályok végre elhárulnak előled. Fellélegezhetsz, nagy lépést tehetsz, amitől önmagában is sokkal pozitívabban látod a lehetőségeket, és saját magadat.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Fellélegezhetsz kedden szó szerint és átvitt értelemben is. A kommunikációs nehézségek végre megszűnnek, újra nagyon könnyű lesz mindenkivel közös nevezőre jutni. Szükséged is volt rá, hogy visszanyerd az optimizmusodat. Használd a kiváló problémamegoldó képességedet, s rendezd, amit rendezned kell.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Könnyen lehet, eleinte értetlenül állsz a többiek felhőtlen jókedve előtt. Viszont téged sem hagy hidegen ez a pozitív energia. Meríts belőle magadnak minél többet. Estére akkor is nagyon jó hangulatba kerülsz, ha egész nap valójában meg sem szólaltál. Sokszor a hallgatás sokkal többet mond a szavaknál.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top