Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 05. – Váratlan események

Váratlan, kiszámíthatatlan eseményeket jeleznek a bolygók. S hogy ez pozitív avagy negatív lesz-e az életedben, a napi horoszkópból kiderülhet.

Kos

Jól is esik a szívednek, meg nem is, hogy a párod sokat figyel ma rád. Picit terhesnek érzed a gondoskodást, mert jobban éreznéd magad egyedül, a saját gondolataidba merülve. Mindenképpen fontos lenne, hogy ne bántsd meg őt, inkább mondd el neki, hogy mennyire jól esik, amit érted tesz, de most némi szabadságra is szükséged lenne.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 11. 05.

Készülj fel a váratlanra! (Fotó: Pixabay)

Bika

Könnyen lehet, csütörtökön a legváratlanabb pillanatban bukkan fel valaki a múltból. Az is lehetséges, hogy zavarba hoz téged ez a találkozás, mindenesetre az teljesen bizonyos, hogy kizökkent a megszokottságból. Igazából rád is fér már egy kis változatosság, nem igaz? Persze, a határokat most is érezned kell…

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Váratlan pénz állhat a házhoz, vagy legalábbis valamilyen pénzügyi, anyagi helyzet oldódik meg szinte a semmiből. Könnyen lehet, lemondtál már erről a pénzről, s épp ezért kapod meg. Az biztos, hogy a lehető legjobbkor jön. Fogadd szeretettel, érezz hálát érte.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagyon sok szeretet, érzelem lesz benned egész nap. S bizony ilyenkor hajlamos lehetsz a párod után kutakodni, mert a féltékenység is felébredhet benned. Jusson eszedben, a túlzott ragaszkodás valójában a benned lévő bizonytalanságból, félelemből fakad, amiről nem a párod tehet…

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Csütörtökön lelkizős hangulatban leszel egész nap. Azzal nincs is semmi probléma, ha olyan embereknek mondod el mindazt, ami a szívedet nyomja, akikben tudod, hogy maximálisan megbízhatsz. A többiekkel viszont vigyázz, mert visszaélhetnek a bizalmaddal. Gondold meg, kivel milyen információkat osztasz meg magadról.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Könnyen lehet, csütörtökön váratlanul el kell utaznod valahová. Annak ellenére, hogy alapból nem szereted, ha borul a gondosan felépített napirended, ez a lehetőség mégis felvillanyoz most téged. Igazság szerint nem árt kicsit kimozdulni a komfortzónádból. Ez ilyen lehetőség lesz, élj vele!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Tele van a szíved szeretettel, s ha tehetnéd, munka helyett az egész napot a pároddal töltenéd. Arra mindenképpen figyelj, hogy ne akard őt túlzottan birtokolni, mert minél rövidebbre húzod a képzeletbeli zsinórt, ő annál inkább távolodnak tőled. A szabadság mindenkinek fontos. Neked is. Erre gondolj!

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Egészen váratlan lehetőséget dobhat be az élet csütörtökön. Lehet ez találkozás, munkatársi kapcsolat, vagy olyan beszélgetés, ahol számodra különösen fontos információk hangzanak el. A lényeg, hogy őrizd meg a hidegvéredet, ne lássa a másik, hogy mennyire lázba hozott téged. Így sokkal izgalmasabb lesz az egész…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Munkahelyeden váratlan események sora történhet csütörtökön. Nincs okod izgulni, mert téged ez most inkább pozitívan érint. Bármit hoz a mai nap, őrizd meg a higgadtságodat, s könyveld el magadban, ennek most pontosan így kell történnie. Bízz magadban, bízz a képességeidben. Jó lesz…

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Váratlan öröm érhet csütörtökön a bolygók szerint. Könnyen lehet, bemutatnak ma téged valakinek, aki első látásra megdobogtatja a szívedet. Még nem tudni, hogy ebből szerelem bontakozhat-e ki, de az biztos, hogy valami elindulhat az életedben. Feltéve, ha nyitott vagy a lehetőségre…

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A családban, az otthonodban történhet valami váratlan, de számodra mindenképpen pozitív kimenetelű esemény. Lehet, elsőre nem annak tűnik, de gyorsan rájössz, hogy ezt most a sors dobta neked. Ne késlekedj a döntéssel, vedd a kezedbe az életedet, a lehetőségeket.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Csütörtökön nagyon békés és nyugodt leszel egész nap. Vélhetően ez annak is köszönhető, hogy tegnap felhívtad anyukádat, és alaposan kibeszéltétek magatokat. Szükséged van rá, hiszen nagyon közel álltok egymáshoz lelkileg. Ha valaki pontosan érti és tudja, mi zajlik benned, az egyedül ő lehet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top