Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. november 7–8. – Tüzes és szenvedélyes hétvége vár

Hideg éjszakák, forró hálószobák. Ez jellemzi november első hétvégéjét. Mindegy, hogy milyen régóta vagytok együtt, a bolygók segítenek fellobbantani a szenvedély lángját. A többi csak rátok tartozik…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Olyan tüzes és szenvedélyes leszel most, mint szerelmetek kezdetekor. Ez tetszeni fog a kedvesednek. Kérdés, hogy van-e lehetőségetek kettesben elbújni a világ elől. A kötelező „körök” után teremtsetek romantikus hangulatot. A többi a ti dolgotok…

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. 11. 07.

Bújjatok össze! (Fotó: Unsplash)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Közeleg a karácsony. Ez téged kevésbé, de a párodat jobban nyomasztja. Neked fontosabb lenne az érintés és az intimitás, de muszáj előbb megnyugtatnod, mert addig nem „áll szóba” veled. Legyél tapintatos és megértő! Ez a kulcs…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

November első hétvégéjén is fontos, sőt a legfontosabb, hogy beszéljétek meg, hogy mit kell elintéznetek, és utána mivel kapcsolódtok ki. Érdemes elővennetek a gyermeki éneteket, és valamilyen játékkal színesíteni az estéteket sötétedés után…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem szükséges alkohol ahhoz, hogy esténként lelazuljatok. Ám a hideg és a sötét estéken jól eshet valami forró. Ez lehet forró, illatos tea, fűszeres forró csoki, vagy forralt bor. Utóbbinak ne legyen magas az alkoholtartalma, mert bealszotok!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a te hétvégéd. Enyhe kifejezés, hogy elemedben leszel. Energiabombaként működsz, ami a szerelmednek sok lehet. Nem kell visszafognod magad, csak legyél tekintettel rá! Bújj oda hozzá, és súgd a fülébe, hogy mennyire szereted és kívánod!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Megint szeretnél hatékony lenni hétvégén. Közben érzed, érted, hogy a pihenés is fontos. A kedvesed partner lesz mindenben, ha valami finomsággal kedveskedsz neki. Nem csak a filmekben elegáns gesztus ágyba vinni a reggelit. Csináltál már ilyesmit?

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Meghallod, amikor a párod dicséri a szépségedet? Ugye, nem hiszed, hogy hízeleg? Ezen a hétvégén különösen sok bókot fogsz kapni tőle. Legyél hálás, és viszonozd a kedvességét! Nagyszerű, hogy vagytok egymásnak. Ezt meg kell ünnepelnetek…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem szabad leplezned, hogy milyen szenvedéllyel vonzódsz a szerelmedhez. Forró éjszakák várnak rátok, ha felvállalod a meztelen őszinteséget. Születésnapod alkalmából meglepheted valamilyen szexi öltözékkel a szerelmedet.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem megy ki a divatból az erotika. Ez a hétvége kinn hideg és sötét lesz, de nálatok, benn forróság fog uralkodni. A szerelem, a vonzalom és a szenvedély feltüzel téged, ami könnyen átragad a kedvesedre. De adj neki időt, hogy utolérhessen!

Szerelmi horoszkóp 2020. 11. 07

Szenvedélyes hétvége jön (Fotó: Pixabay)

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Meglepően könnyedén legyintesz a pénzügyi gondokra, és végre felszabadultan adod át magad a szerelemnek. Persze ez csak abban az esetben sikerülhet, ha a szerelmed partner a szerelmi játékokban, amibe a civakodás nem tartozik bele. Szólj neki!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A társastánc és a szex is olyan „játék”, amit kizárólag szenvedéllyel érdemes csinálni. Ebben most a párod jobbnak bizonyul. Nem szabad görcsösen akarnod, hogy neked is úgy menjen, mint neki. Jobb, ha átadod magad annak az érzékiségnek, ami belőle árad.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

„Egészséges erotika” mit jelent számodra? Felnőttek vagytok. Felesleges szégyenlősködni, vagy prűden tagadni a vágyakat. Abba a hibába se csússz bele, hogy a párod nem kívánja a szexet! Hozd ki előbb magadból, majd belőle az ösztönöket!

Ez is érdekelhet csokitorta Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top