Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 07. – Szombaton nem tűröd a korlátokat

A szombati bolygóállás szerint nagyon rosszul viseled, ha ma bárki is korlátozni próbál téged. Pedig a szabályokat most is érdemes betartani... Napi horoszkóp.

Kos

Tanácsos szombaton aktív programban gondolkodnod. Minél fárasztóbbat találsz ki magadnak, annál jobb, mert annál nyugodtabb tudsz maradni egész nap. A hangulatodat is nagymértékben befolyásolja, hogy le tudod-e mozogni az energiákat. Mindenképpen tedd meg, érdemes.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 11. 07.

Bátran lépd át a korlátokat (Fotó: Pixabay)

Bika

Nagyon rosszul viselheted szombaton, ha a környezeted programokat, feladatokat szervez, talál neked. Most magányra, egyedüllétre vágysz, de legalábbis arra, hogy azt csinálhasd, amihez valóban kedvet érzel. Ha nem akarod, hogy elszabaduljanak az indulatok, beszéld meg mindezt a többiekkel lehetőleg már reggel.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon sok energiád lesz szombaton, s ilyenkor hajlamos lehetsz túlzottan sokat beszélni. Amikor pedig csak beszélsz és beszélsz, nem figyelsz arra, amit épp teszel. Ugye, ilyenkor ütöd be a fejed, botlasz meg séta közben, vagy vágod el az ujjad. Na ezek jussanak ma minél többször az eszedbe…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szerencsére már túl vagy az előző napok feszült hangulatán, de ez mégsem jelenti, hogy megnyugodhatsz. Könnyen lehet ugyanis, hogy váratlan kiadásokat hoz a szombati nap. Ez a jobbik lehetőség, a rosszabb, hogy elveszíted a pénzedet. Nagyon figyelj ezért a pénztárcádra, a bankkártyádra, sőt ha lehet, ne vásárolj semmit egész nap.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A semmiből pattanhatnak ki konfliktusok szombaton. Az egyik pillanatban úgy érzed, teljes a rend és a béke körülötted, a másikban pedig a feje tetejére áll a világ. Nagyon sok múlik most rajtad, ezért mindenképpen állj ellen a provokációnak. Ha így teszel, este megjutalmazhatod magad…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Legyél óvatos és körültekintő, ha autót vezetsz, vagy bármilyen formában közlekedsz szombaton. A legváratlanabb pillanatban történhet olyasmi, amit nem tudsz kivédeni. Megelőzni megtudod, de ehhez nagyon figyelmesnek és ébernek kell lenned egész nap. Ne hagyd elkalandozni a gondolataidat!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nagyon pozitív tulajdonság a segítőkészség, az empátia. De miközben másokra figyelsz, másokról gondoskodsz, magadról sem volna szabad megfeledkezned. A legjobb lenne, ha szombaton csupa olyan programot, elfoglaltságot választanál, amivel kifejezetten magadnak tennél örömet. Mikor foglalkoztál utoljára a hobbiddal?

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Szombaton a legokosabb döntés, ha elfoglalod magadat, és nem akarsz a párodnak programokat szervezni. Nem igazán lesz vevő most az ötletekre. Olyan napja van, amikor a legszívesebben magára zárná az ajtót, és senkit sem engedne a közelébe. El kell fogadnod ezt a béke érdekében. Szerencsére nem tart sokáig nála.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon energikus leszel szombaton. S ha nem vezeted le valamilyen fizikai tevékenységgel, mozgással ezt az energiát, a legváratlanabb pillanatban robbanhat ki belőled. S ilyenkor biztos, hogy olyat teszel, mondasz, amit később megbánhatsz. Ne juss el ide, inkább kirándulj, mássz hegyet, mozgasd meg magadat alaposan.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon jó ötleteid támadhatnak szombaton. Viszont ezeket csak akkor veszed észre, ha egyedül töltöd az időt a gondolataidba merülve. Miért is ne mehetnél sétálni például erdőbe? A pompás színekben ragyogó természet elképesztő inspirációval lát el. Ha kedved tartja, le is festheted a csodás látványt.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nem szereted a korlátozásokat, az előírásokat, vagy amikor szabályozzák az életedet a többiek. Pedig ez a szombat szinte biztosan ilyen lesz. S ha kifakadsz és dühösen mondod meg a párodnak, hogy semmi kedved a közös programokhoz, azzal biztosan nagyon mélyen megbántod. Semmiképp se tedd!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Könnyen lehet, hogy szombaton csupa hencegő, nagyszájú emberrel találkozol össze. S ha valami irritál, ez biztosan. Mégis próbáld megőrizni a higgadtságodat, s engedd el a füled mellett a mondandójukat. Egyébként meg, ha nagyon zavar, udvariasan elköszönhetsz és leléphetsz… Senkit sem kell végighallgatnod.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top