Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 09. – Szenvedély vagy szakítás?

A Mars és a Vénusz szembenállása szakítás lehetőségét jelzi, illetve valami egészen bizsergető lehetőséget is... Napi horoszkóp.

Kos

Nagyon könnyen elcsábulhatsz hétfőn. Mindez persze nem baj, ha mindketten még egyedülállóak vagytok. Ha tartós párkapcsolatra vágysz, mindenképpen ellen kellene állnod. Ám, ha nem bánod az egyéjszakás kalandokat, ez az affér kifejezetten szenvedélyesre sikeredhet… De ennél többet ne várj tőle!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 11. 09.

Szenvedély vagy szakítás? (Fotó: Pixabay)

Bika

Ha bármilyen megbeszélnivalód lenne a legközelebbi hozzátartozókkal, arra érdemes lenne hétfőn időt szánni. Meglepően könnyen juttok egyezségre, mert valahogy mindenki sokkal érzékenyebben, empatikusabban reagál a másik felvetésére. Élj a lehetőséggel, érdemes!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon kreatívan tudod megoldani a konfliktushelyzeteket hétfőn. Szerencsés vagy, mert téged közvetlenül ezek most nem érintenek, de kivételesen a többiek számítanak a konstruktív javaslataidra. Persze, azért jól gondold meg, mit és hogyan mondasz. Szenvedéllyel beszélhetsz…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Meglepően jó híreket kaphatsz hétfőn a pénzügyekkel kapcsolatosan. Úgy tűnik, végre rendeződnek azok a problémák, amelyek miatt meglehetősen sokat fájt a fejed a múltban. Legyél nyitott és befogadó még akkor is, ha esetleg első hallásra nem mindennel értesz egyet.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Biztosan lesznek többen is, akik támogatnak téged. Okos és megfontolandó javaslatokat mondanak, amelyeket mindenképpen érdemes átgondolnod, megfontolnod. Az önzetlen segítséget nyugodtan elfogadhatod, de ne felejtsd el később ugyanígy viszonozni is.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Valószínűleg kifejezetten bosszantanak téged azok az emberek, akik túl nagy hévvel, hatalmas gesztusokkal próbálják meggyőzni a saját igazukról a többieket. Abban igazad van, hogy a tehetséget, a tudást nem kell bizonygatni, de akkor ne is akard meggyőzni erről a másikat. Mutass inkább követendő példát!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Rajtad is múlik, hogy szenvedélyesen alakul a hétfő, avagy a szakítással végződik a napod. Lehet, hogy a párod sokkal türelmetlenebb, ingerültebb, mint általában, de azzal csak fokozod a bajt, ha visszautasítod a közeledését. Legyél nyitott és merész, mert nagyon emlékezetes éjszaka vár rátok…

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Nos, ha valamikor izzik körülötted a levegő, akkor hétfőn biztosan. Viszont nagyon nem mindegy, hogy a szenvedélyt hogyan éled meg. Kirobbanhat belőled türelmetlenség formájában is, de ugyanígy nagyon lelkesítő is lehetsz. Ha az utóbbira törekszel, olyasmit élhetsz és tapasztalhatsz meg, amit csak viszonylag ritkán…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha szerelmi kalandra vágysz, hétfőn belekóstolhatsz ebbe. De ennél többet ne akarj belelátni ebbe a futó kapcsolatba. Ahogy jön, pontosan olyan sebességgel távozik is az életedből. Viszont most élhetsz a mának, megélheted a szenvedélyt, a jelen pillanat örömeit. Végül is, miért ne járhatna ez neked?

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A családban meglehetősen szenvedélyes vita pattanhat ki hétfőn. Nem leszel könnyű helyzetben, ha uralni akarod a helyzetet. A legjobb az lenne, ha valahogy megpróbálnád kikerülni az egészet, és várni néhány napot a legfontosabb egyeztetésekkel. Kibújni nem tudsz alóla, de elhalaszthatod holnapra.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Rólad nem állítható, hogy romantikus alkat lennél. Hétfőn mégis valami csoda folytán meglepően romantikus hangulatba kerülsz. A párod értékelni fogja az igyekezetedet, mert nagyon boldoggá teszed őt az apró figyelmességekkel. Bújjatok össze, ez egy romantikus este lesz…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Anyagi, pénzügyi témákról hétfőn még nem kellene döntened. Bármilyen nagyszerűnek és lelkesítőnek hangzik az ajánlat, nem kellene fejest ugranod az „ismeretlenbe”. Próbálj kérni néhány nap türelmi időt a válasszal, addig nagyon fontos részletek kerülnek napvilágra, melyektől te is másként láthatod az egészet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top