Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 10.: Váratlan meglepetések

Váratlan meglepetést jeleznek a bolygók kedden. S ez most kifejezetten örömteli változás lesz a csillagjegyek életében. Napi horoszkóp
Napi horoszkóp 2020. 11. 10.

Kos

Váratlan pénz állhat a házhoz, vagy olyan összeget kapsz vissza kedden, amiről valószínűleg már régen lemondtál. Az öröm mellett érdemes alaposan átgondolnod, hogy mire fordítod majd ezt az összeget. Fontos, hogy észszerűen használd fel, vagyis ne folyjon ki a kezed közül.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Valami biztosan történik kedden. S ez most igazán izgalmas lehetőségnek tűnik. Érdemes új terveken, ötleteken gondolkodnod, hiszen a bolygók pontosan az újításban támogatnak, segítenek téged. Te nagyon szívesen tervezgetsz, most pedig nagyon hasznos inspirációkat is kapsz ehhez.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ha bármilyen otthonnal, költözéssel, ingatlannal kapcsolatos ügyed lenne épp, kedden valami egészen biztosan elindul ebben a folyamatban. Talán hosszabb ideje húzódik a hitelkérelmed, vagy bármilyen számodra fontos döntés, amely végre új lendületet kaphat. Váratlan örömhírre számíthatsz ma.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Misztikus hangulatba kerülsz ma. Épp ezért kedden érdemes ilyen jellegű könyveket, cikkeket olvasnod, de ha kedved tartja, ezotériával foglalkozó tanfolyamra is beiratkozhatsz. Ha régóta gondolkozol például az asztrológián, kiváló lehetőségre, tanárra, tanácsadóra bukkanhatsz. Élj vele!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ne lepődj meg, ha kedden nem sok kedvet érzel a nagyobb társasághoz. Igazad is van, hiszen ez most épp a csend, az elmélyülés időszaka. Bőven lesz még alkalmad ragyogni, most viszont a meditáció, az alkotás sokkal hatékonyabb és fontosabb tevékenység a lelki feltöltődéshez.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagyon meglepő nap a kedd. Izgalmas fordulatokra, változásokra számíthatsz, szóval legyél minél rugalmasabb. Még csak eszedbe se jusson bosszankodni, ha valami felborítja a napirendedet. Pontosan ez a változás segít, hogy igazán jelentős lépést tehess a siker felé vezető úton. Nem bánod meg.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

El kell fogadnod, hogy csak a változás állandó az életedben. Kedden ugyan kilép a jeledből a Merkúr, de ez nem jelenti, hogy szomorkodnod kéne. Mostantól másként, más formában támogat téged. Például sokkal határozottabban képviseled a véleményedet, ha pénzről esik szó.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Szuper nap a mai! Nemcsak visszakapod a hangodat, de olyan mély belső spirituális élményeket is tapasztalhatsz, amire csak nagyon ritkán kerül sor az életedben. Használd a megérzéseidet, figyelj befelé, mert biztosan átélsz valamilyen misztikus élményt, ami nagy hatással lesz az életedre…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A bolygók szerint lehetséges, hogy kedden váratlan információt kapsz a munkahelyeden. Lehetséges, hogy a munkaköröd változik, vagy valamilyen új lehetőséget ajánlanak fel neked. Ez most kifejezetten pozitív változás lesz az életedben, ezért érdemes is élned vele. Fogadd el!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kedden nagyon meglepő gondolatod, ötleted lehet. Bármilyen furcsának, szokatlannak tűnik, nagyon fontos, hogy komolyan vedd, írd le, számold át, ellenőrizd akár többször is. Ma ugyanis olyasmire jöhetsz rá, aminek a megoldását már hosszabb ideje kutatod. Zseniális felismerés lesz!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ingatlanüggyel kapcsolatosan történik kedden olyan fordulat, amire nagyon régóta vársz, és amely megvalósulásában talán nem is bíztál már. Ez a váratlan fordulat igazolja, hogy minden, amiről le tudsz mondani, amit el tudsz engedni, a legmegfelelőbb időben úgy is visszatér hozzád.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Különleges nap a mai. Olyan elképesztő élményekben lehet részed, amire csak ritkán kerül sor az életedben. A megérzéseid döbbenetesen pontosak, s még z is lehet, hogy valamivel kapcsolatosan megvilágosulsz. Nagyon felemelő érzés lesz, hogy tudod, a világ sokkal több annál, mint amennyit az érzékszervekkel felfogsz belőle.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top