nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek dühkezelése

Ezek a csillagjegyek a legjobbak dühkezelésben

Vannak, akiket eleve nehéz felhúzni, mások viszont mesteri módon rejtik el a külvilág elől, hogy valójában mennyire dühösek. Íme a dühkezelés bajnokai!

A most következő csillagjegyek szülötteitől nem kell harsány dührohamokra számítanod. Természetüknél fogva távol áll tőlük ugyanis az ilyesmi… 

Halak

A Halak szülöttei mint minden érzelmet, így a dühöt is mélyen élik meg. A belső világukba merülve dolgozzák fel ezt is, méghozzá úgy, hogy a külső szemlélőnek esetleg fel sem tűnik, hogy egyáltalán dühösek. Pedig nagyon is azok. Ha valakivel konfliktusuk van, azt az illetővel csak akkor rendezik, ha ők maguk már lenyugodtak és higgadtan képesek beszélni a dologról. A felcsattanások, zajos, temperamentumos viták egyáltalán nem jellemzők rájuk. Ezekhez ugyanis egyszerűen túlságosan érzékenyek.

Bak

A Bakok a higgadtság megtestesítői, akik valóságos mesterei annak, hogy ne mutassák ki a valódi érzelmeiket, legyenek azok akár pozitívak, akár negatívak. A dühöt sem engedik elhatalmasodni magukon, emiatt azonban nem is vezetik le azt megfelelőképpen. Inkább akár hosszasan gyűjtögetik, érlelgetik magukban és módszeresen, észérvek mentén szabadulnak meg tőle. Semmi látványos robbanás! Azt ugyanis mérhetetlenül gyerekesnek és önmagukhoz méltatlannak tartanák.

Te hogy állsz a dühkezeléssel?

Te hogy állsz a dühkezeléssel? (Illusztráció: Getty Images)

Mérleg

A Mérlegek a zodiákus békefenntartói, ennélfogva pedig a dühöt már személyiségüknél fogva is elutasítják. Ha mégis elérik náluk, hogy kibillenjenek az egyensúlyukból, akkor sem kezdenek teátrális dühöngésbe. Inkább a csendes, bár tartós neheztelést választják, vagy akár teljesen szőnyeg alá söprik a konfliktust. 

Vízöntő

A Vízöntő jegyben születettek utálnak látványosan dühöngeni vagy vitatkozni. Igyekeznek ugyanis minden esetben összeszedett benyomást kelteni, ezzel pedig ellentétben áll, hogy teret engedjenek a felindultságuknak. Ha valaki felhúzza őket, inkább odébb állnak, mintsem hogy konfrontálódnának, vagy egyáltalán kimutatnák, hogy sikerült őket feldühíteni. Emiatt azonban gyakran maradnak feloldatlan nézeteltéréseik. 

Szűz

A Szűz szülötteit eleve kifejezetten nehéz feldühíteni. Az érzelmekhez is logikus, elemző módon állnak hozzá, emiatt a végsőkig képesek megőrizni a nyugalmukat, olyan helyzetekben is, amikor mások már rég tombolni kezdtek volna. Az önkontrollt pedig még abban az esetben sem veszítik el, ha mégiscsak feldühödnének. Ilyenkor sem akarnak ugyanis senkinek sem a terhére lenni.

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top