Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 12. – Ez egy sikeres nap, de…

Támogató, sikeres fényszög rajzolódik ki az égen. De ez most túl sok lendületet, akarást is jelez. Csütörtökön, aki sokat markol, keveset fog...

Kos

Óriási energiák jellemeznek téged csütörtökön. Ritkán látható lendülettel haladsz a karrieredben. Mindent és mindenkit siettetnél, csakhogy a többiekben nincs annyi erő és elszántság, mint benned. Pedig, ha most nem tudsz velük elég türelmes lenni, a dolgok rosszul sülhetnek el. Erre mindenképpen figyelj!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 11. 12.

Támogató, sikeres fényszög rajzolódik az égen (Fotó: Pixabay)

Bika

Valamilyen sorsfordító esemény bizonyosan történik az életedben. Ha jól belegondolsz, ezt az idén egyszer már megkaptad, talán akkor nem hittél még magadban eléggé, s ezért nem éltél vele. Ami ismét felbukkan az életedben, nem véletlenül történik meg. Ragadd meg a többé vissza nem térő lehetőséget!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szerencsésnek érezheted magad, mert téged a konfliktusok elkerülnek csütörtökön. Igaz, a legjobb lehetőségekből is kimaradsz, de ez ne vegye el a kedvedet. Ami most nem jön össze, majd megkapod a maga idejében. Nézd a dolgok pozitív oldalát: veszteség sem érhet most semmiben.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ahhoz, hogy igazán szuperül alakulhasson a mai nap, közlekedj óvatosan és figyelmesen. Viszont legyél résen, járj nyitott szemmel egész nap. Ha még keresed a párodat, csütörtökön egészen biztosan nagyon fontos találkozásban lehet részed. Ez egy életre szóló kapcsolat kezdete lehet…

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon figyelmesen közlekedj csütörtökön, mert veszélyt jeleznek a bolygók. S ha megsérülsz, most hosszabb időre lehet szükséged a regenerálódáshoz. A megelőzés mindig sokkal egyszerűbb, mint kezelni a bajt. Szóval, legyél tudatos, figyelmes, és minél türelmesebb, akkor nem lehet baj.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Óriási lehetőség kapujában állsz. Azt valósítasz meg, amit csak szeretnél. A bolygók támogatnak a kreativitásod kibontakoztatásában. Gondold végig, miben alkotnál igazán maradandót? Vajon mi okozna a lelkednek valódi örömet? Valószínűleg a sors tavasszal már felvillantotta előtted ezt a lehetőséget…

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Számtalan okod lehetne, hogy megsértődj csütörtökön, mégse tedd! Semmit nem oldasz meg azzal, ha felhúzod az orrodat. Lehet, hogy a másik túlzottan hevesen és szókimondóan adta elő a véleményét, de ez még nem lehet ok, hogy megbántódj rajta. Inkább érdemes lenne elgondolkodnod a megjegyzéseken…

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Vigyázz a pénzedre csütörtökön. Fájdalmas veszteség érhet, ha meggondolatlanul és sokat költesz. Az nagyon jó, ha máris tudod, kinek mit vegyél karácsonyra, de még ne ma akarj mindent beszerezni. Sokkal kedvezőbb lehetőségeket tartogatnak még számodra a bolygók.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Számodra a pénzügyekben jeleznek a bolygók nagyszerű fordulatot. S ez valami olyan lehetőség lehet, amit idén egyszer már felkínált a sors neked. Talán akkor még nem állt módodban élni az ajánlattal. Most viszont vétek lenne visszautasítani, kihagyni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Megkapod a sorstól a lehetőséget, hogy valami igazán nagy dolgot vihess véghez. Azok a célok, amelyeken hosszabb ideje dolgozol, végre beérnek. Learathatod a dicsőséget akár már csütörtökön is. Ez egy nagyon jelentős nap az életedben. Ki ne hagyd!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Kapkodással, sietséggel csak még inkább lassítod magadat. Minél többet akarsz ma elérni, annál kevesebb feladattal végzel. Próbálj picit lassítani, és egyszerre csak egyetlen dologra összpontosítani. Ha így teszel, sokkal több mindennel végezhetsz, ráadásul rövidebb idő alatt.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Fontos találkozásban lehet részed csütörtökön. Talán ismeretlen emberek sietnek a segítségedre. Fogadd el az önzetlenséget, hiszen megérdemled. Persze, ma minél több jót teszel másokkal, annál több örömteli eseményben lehet részed. Neked az adakozás alapból is könnyen megy…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top