Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 13. – Ez egy nem könnyű péntek 13.

A babona balszerencsés napnak tartja a péntek 13-at. Ez a mostani a bolygók állása szerint sem a legjobbat ígéri. Legyél óvatos, ez most különösen fontos.

Kos

Ha túlélted a tegnapi napot, a mait már semmiképp sem kéne elrontanod. Jól érzed, hogy készülődik valami a levegőben. Minden, ami hátráltatott, visszafogott az elmúlt időszakban, hamarosan új lendületet vesz. De ma még mindig a türelmedet teszteli az élet. Ez az utolsó kihívás, valahogy bírd ki!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 11. 13.

Csak óvatosan… (Fotó: Pixabay)

Bika

Amilyen jól alakult a tegnapi napod, a péntek sajnos pontosan olyan rémálom lehet. Viszont mindenképpen jó hír, hogy holnapra az egésznek nyomát sem érzed. Szóval, csak figyelj az aktuális feladatra és persze saját magadra. Abból még sosem volt gondod…

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Te pénteken is nagyon szerencsésnek érezheted magad. A mai kellemetlenségekből épp úgy kimaradsz, mint tegnap. Igaz, egyáltalán nem adsz hitelt a babonáknak, sőt ilyenkor szinte kifigurázod a napot. Nagyon jól teszed, mert a vidámságoddal, az optimista szemlélettel nagyon pozitívan hatsz mindenkire.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nos, finoman szólva sem lehet azt állítani, hogy ez a péntek a kedvenc napod lenne. Az viszont mindenképpen fontos, hogy ne gyárts magadnak önbeteljesítő jóslatokat. A babona az csak babona, nem kell rettegned tőle. Persze, ha úgy érzed, hogy ki kell kerülnöd a fekete macskát…, nos, tegyél a szíved szerint.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Bármilyen nézeteltérés, konfliktus bontakozik ki a munkahelyeden, te mindenképpen maradj kívülálló. Nem kell részt venned olyasmiben, ami nem tartozik rád. Ez a nap csak abban az esetben lehet balszerencsés, ha szembemész a horoszkóp javaslatával.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Közvetlenül egyáltalán nem érint téged a pénteki feszültség. S igaz, hogy a környezetedben többen is lesznek, akiket megvisel a mai nap negatív energiája, de ez nem kell, hogy rád hatással legyen. Segítheted, támogathatod a közvetlen környezetedben élőket, de csak csendben és tudatosan tedd.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pénteken könnyen robbanhat a családi konfliktus-bomba. S ez most kifejezetten kellemetlenül érint, mert úgy érzed, a többiek egyáltalán nem támogatnak, segítenek téged. Nos, valószínűleg nem lesznek finomkodóak és kedvesek, de mégse vedd a szívedre a megjegyzéseket. Ez a feszültség szerencsére gyorsan véget ér.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Te kifejezetten szereted a misztikus, sejtelmes dolgokat. S a péntek 13. is pontosan ilyen. Nem dőlsz be a babonáknak, a balszerencsének, inkább viccesen fogod fel az egészet. Igazad is van, ez a hozzáállás óv meg a leginkább a negatív helyzetektől. Jó, ha ezt sokat hangoztatod ma.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Össze kell szorítanod a fogad, ha túl akarod élni a mai napot. Úgy érezheted, a bolygók összefogtak ellened. Amit tegnap két kézzel adtak, ma „visszavehetik” tőled. Ez csak egy teszt, amivel bizonyíthatod, hogy képes vagy bármiről lemondani. Ami valóban a tiéd, azt úgyis visszakapod.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Legyél a lehető legvisszafogottabb pénteken, mert felindulásból olyasmit mondhatsz ki, amit később biztosan nagyon megbánsz. Ha most nem is tűnik felhőtlenül kéknek az ég fölötted, ez még nem jelenti, hogy mindig ilyen „borús” marad. Ez a feszültség nagyon gyorsan eltűnik, és újra kisüt a Nap

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ha valaki fütyül a babonákra, az biztosan te vagy. Nem is érted, hogy a többiek mégis mitől rettegnek, hiszen ez a mostani péntek pontosan olyan nap, mint bármelyik másik. Ez a hozzáállás sokak szerint felelőtlenség a részedről. Nem kell elfogadnod a véleményüket…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nem a te napod ez a péntek, de nem azért, mert 13-a van éppen. Inkább azért, mert azt érzed, nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy eltervezted. Az, hogy pillanatnyilag lassít az élet, még nem jelenti, hogy ez így is marad örökre. Az életedben a változás az egyedüli állandó, szóval, hamarosan elindul előre minden.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top