nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. 11. 14.

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. november 14–15. – Az újhold új izgalmakat ígér

A mélyrepülés mély, intenzív érzelmeket jelent ezen a hétvégén. Ráadásul a vasárnapi újhold új megvilágításba helyezi, helyezheti a kapcsolatotokat, és új izgalmakat ígér mindkettőtöknek…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az izgalmak téged inkább inspirálnak, mint leblokkolnak. A párod többnyire nem így reagál. Szóval jó hatással lehetsz rá, ha észreveszed, hogy szüksége van rád. Ez téged felizgathat. A vasárnapi újhold segít, hogy átragaszd a párodra ezt az izgalmat.

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. 11. 14.

Az újhold mély érzelmeket hoz (Fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az egész hétvége az újhold jegyében fog telni. A kedvesed több új ötlettel áll elő, ami szerinted hajmeresztő. Okosan tennéd, ha nem látszana rajtad, hogy nem értesz egyet. Engedd, hogy álmodozzon, tervezgessen! A megvalósítás úgyis odébb lesz…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Téged nem fog izgatni a vasárnapi újhold. Intenzívebben foglalkoztat a munkád és az egészséged. Ez a két téma egyre nyomasztóbban hat rád. A szerelmed nem érti, hogy miért aggódsz. Az újhold segíthet, hogy új szavakkal mondd el, hogy megértse ő is.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mélyrepülést, szabadesést érezhetsz egész hétvégén. Nem érted, hogy mitől válsz hirtelen szomorúvá. Ne tartsd magadban! A kedvesed szívesen meghallgat, és ő, csak ő segíthet, hogy ne ijedj meg a saját érzéseidtől. Az újhold is pont jókor „jön”…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége felkavaró lesz a családod miatt. Úgy érzed, hogy neked kell megoldanod az ő problémájukat. A párod nem ért egyet veled. Ebből vita alakulhat ki köztetek. Pedig ennek semmi értelem sincs. Emlékeztessétek erre magatokat és egymást!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem sok esélyed van tervezni ezen a hétvégén. Csupa olyan konstelláció lesz az égen, ami váratlan eseményeket sejtet. Könnyen kiborulsz, ha nem tervezhetsz. „Kapaszkodj” a szerelmedbe! Ő biztos pont. És biztos lehetsz benne, hogy segít neked.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyikőtök sincs kirobbanóan jó passzban. Pont ezért nem kéne piszkálni, kritizálni egymást. Máskülönben garantált a konfliktus. Értékeljétek, becsüljétek meg egymást! Ezekben a nehéz időkben fokozottan vigyáznotok kell a kapcsolatotokra.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden jel szerint mélyrepülésben leszel ezen a hétvégén. De amilyen mélyre kerülsz, olyan magasra repülhetsz, ha számba veszed mindazt, ami jól működik az életedben. Ezt a hullámzást nehezen követi a párod. Legyél vele kedves, türelmes és elnéző!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem hiszel a misztikus dolgokban. A vasárnapi újhold is csupán egy csillagászati jelenség szerinted. A kedvesed viszont szeretne hinni. Ne vedd el tőle az esélyt! Megmérgezheted az egész hétvégéteket, ha folyton kiparodizálod, kicikized őt.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nehezedre fog esni, hogy a párodra figyelj, és végighallgasd. Szeretnéd a saját gondolataidat rendbe tenni. De ez nem megy, ha ő folyamatosan csicsereg. Teremts olyan helyzetet, hogy kis időre egyedül maradhass! Utána képes leszel figyelni rá.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A párkapcsolatotok nem lehet kevésbé fontos, mint a karriered. Tuti, hogy ki lesz akadva a szerelmed, ha megneszeli, hogy téged most jobban izgat a karriered. Az újhold felvillanyoz, mert új lehetőségek nyílnak meg. Közben ne hanyagold el őt sem!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mély, intenzív érzelmek kerítenek hatalmukba az újhold miatt. A párod értetlenül áll a dolog előtt, mert hol sírsz, hol a nyakába ugrasz, hol követelőzöl, hol bocsánatot kérsz. Uralkodj magadon, ha nem akarod halálra rémíteni szegényt!

Ez is érdekelhet szakítás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top