nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 14.

Napi horoszkóp 2020. 11. 14. – Ez egy feszült és fárasztó szombat

Nem a legjobb lehetőségeket jelzik mára a bolygók. S bizony paprikás lehet a hangulat egész nap. Nem érdemes elrontani a hétvégét, mert ez a feszültség, ahogy jön, úgy múlik el.

Kos

Legyél észnél szombaton, és ha lehetséges, nagyon figyelj a pénzedre. Nemcsak többet költhetsz a keretednél, de nagyon váratlan és fájdalmas meglepetés is érhet. Talán a drágán megvett holmi nem annyira szép és hasznos, mint ahogyan remélted. Ha lehet, most ne hozz átgondolatlan döntéseket.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 11. 14.

Feszült nap várható (Fotó: Pixabay)

Bika

Nem lesz könnyű a szombatod, mert a szépen felépített programodba váratlan hiba csúszhat. Az is lehetséges, hogy a párod rúgja fel a megállapodásotokat, mert például megbántod őt valamivel. Ha makacsul ragaszkodsz az elképzeléseidhez, abból szinte biztosan vita fakad. Legyél rugalmas…

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Figyelj az egészségedre szombaton. Most tényleg fontos, hogy betarts minden szabályt, előírást. Saját magad érdekében teszed, nem másoknak felelsz meg ezzel. Ha lehetséges, pihenj és lazíts egész nap, s kerüld a feszültséget, az idegeskedést. Nagyon kimerülhetsz, ha szemben úszol az árral…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Váratlan találkozás lehetőségét jelzik a bolygók szombatra. Lehet, nem leszel a legboldogabb ettől a találkozástól, mert mély emlékeket idézhet fel benned. Az ilyen találkozások sosem történnek véletlenül. Vajon mit nem rendeztél még le magadban? Ezt érdemes most átgondolnod.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Miközben szíved szerint a jövőt tervezgetnéd szombaton, a család megzavarhatja az elmélkedésedet. S ettől csöppet sem leszel boldog. Idegeskedés, bosszankodás helyett érdemes lenne beszélned, egyeztetned velük. A szombat mégiscsak a családé, nem igaz? A tervezésre is lesz alkalmad még…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Legyél figyelmes szombaton, és a lehető legkörültekintőbben közlekedj. A legváratlanabb pillanatban kerülhetsz veszélyes szituációba. A horoszkóp nem megfélemlíteni akar téged, csupán felkészíteni a váratlan lehetőségekre. Tudatossággal, következetességgel könnyedén elkerülheted a bajt.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szombaton a vásárlási láz kaphat el téged. Úgy érzed, pillanatokon belül itt a karácsony, s neked gyorsan be kell szerezned az ajándékokat. A mai nap ideális, hogy megtervezd, kitaláld, mivel akarod meglepni a szeretteidet. Annak nincs igazán sok értelme, hogy konkrét elképzelés nélkül boltról boltra járva töltsd az idődet.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Nem könnyű nap a szombat. Nagyon érzékeny most a lelked, könnyen megsértődsz az apróságokon is. A legváratlanabb pillanatban sodródhatsz vitákba, melyekben most nem igazán győzhetsz. Vagy, ha győzöl is, ez most nem hozza meg az édes érzést, inkább a lelkiismeretedet bántja. Ezt kerüld el ma!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem nagyon találod a helyedet szombaton. Mindent kilátástalannak látsz, úgy érzed, bármibe fogsz, semmi sem sikerül. Higgy magadban, és ne veszítsd el az optimizmusodat. A nehézségek nem tartanak már sokáig. Hamarosan egészen új fordulat következik be az életedben. Tarts ki még kicsit, ma meg pihenj, amennyit csak lehet.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szerencsésnek mondhatod magadat, mert kimaradsz a feszültségekből. Persze bizonyos szempontból te is érintett leszel, hiszen a környezetedre erőteljesen hatnak a bolygók energiái. A legjobb és legokosabb, amit tehetsz, hogy mindenkit próbálsz megnyugtatni, és biztatni, hogy ez csupán múló állapot. Tényleg az.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A legváratlanabb pillanatban történhet valami az otthonodban, ami most csöppet sem tesz boldoggá. Bármit hoz a szombat, legyél a lehető legrugalmasabb, ne bosszankodj fölöslegesen, ne rontsd el a napodat. Fogadd el, ez most egy ilyen nap. Szerencsére ez a kellemetlen bolygóállás gyorsan elmúlik.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Jól tennéd, ha nagyon figyelmesen közlekednél szombaton. Persze, az is nagyon okos megoldás, ha ki sem mozdulsz, hanem lazítasz, pihensz, és rákészülsz a holnapi szuper lehetőségekre. Napok óta érzed, hogy készül valami a levegőben. Mint mindig, a megérzéseid most is tökéletesek.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top