nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 15.

Napi horoszkóp 2020. 11. 15. – Misztikus és különleges újhold

Vasárnap a Skorpió jelében áll együtt a Nap és a Hold. S ez a mostani újhold misztikus és különleges lehetőségeket tartogat.

Kos

A Skorpió újhold felébreszti benned a szenvedélyes érzelmeket vasárnap. Jól teszed, ha a pároddal kettesben töltitek a napot, s minél izgalmasabb, érzéki programokat választasz. Az is lehetséges, hogy berobban valaki az életedbe, akinek képtelenség nemet mondani. Legyél észnél, ha párban élsz…

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 11. 15.

Különleges hatású a mai újhold (Fotó: Pexels)

Bika

Ha társra, új párkapcsolatra vágysz, mindenképpen érdemes vasárnap halványzöld gyertyát gyújtanod, és pontosan megfogalmazni a kívánságodat. A szerelem könnyen megérintheti most a lelkedet. Nagyon jó esélyeket jeleznek a bolygók, szóval legyél nyitott az új találkozásra, ismerkedésre.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A Skorpió újhold szerint újíthatsz a munkádban, esetleg új feladatköröket bízhatnak rád. Ez még talán nem az a munka, amire a szíved mélyén vágysz, de a megélhetésedet biztosítja, kiszámítható és megbízható lehetőség. Érdemes élned vele. Arra mindenképpen figyelj, hogy ne vállald túl magad.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ha valakinek örömteli lehetőségeket jelez a Skorpió újhold, az kétségtelenül te vagy. Miben újítanál, miben változtatnál, hogyan használnád szíved szerint mostantól a kreativitásodat? Vasárnap nagyon sokat tehetsz a vágyak és kívánságok teljesítéséért, ha zöld gyertyát gyújtasz, és leírod az álmaidat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A családodban, az otthonodban jelez új lehetőségeket, változásokat a Skorpió újhold. Érdemes átalakítanod például néhány dolgot a lakásban, mellyel felfrissíted az energiákat. De a vasárnap ideális lehetőség rendezni a nézeteltéréseket, s tiszta lappal folytatni a közös létet…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A barátokkal, a testvérekkel nagyon izgalmas beszélgetés vár rád vasárnap. Új és különleges barátokra is találhatsz mostanában, akik hozzád hasonló értékeket képviselnek. A megbeszélésekre, az egyeztetésekre tökéletes a mai nap. Új kommunikációs stratégiát is kitalálhatsz magadnak. Legyél egyre magabiztosabb!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vasárnap érdemes lenne leülnöd, és alaposan megtervezni az elkövetkező hetek, hónapok kiadásait, bevételeit. Nagyon fontos felismeréseket tehetsz, nem mellesleg a lelked is sokkal nyugodtabb, amikor előre tudod, mennyiből és hogyan gazdálkodhatsz. Nem kell persze hosszú időt tölteni vele, de mindenképpen érdemes!

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

A Skorpió újhold a jeledben az újév kezdetét jelöli. Számodra vasárnap indul az év, vagyis bármilyen fogadalmat tehetsz. Sőt, a legjobb az lenne, ha minél több kívánságot írnál fel egy lapra, vagy fogalmaznál meg magadnak. Miben szeretnél újítani? Mit változtatnál, kezdenél el az életedben? Szuper, ha pontosan tudod…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ez a mostani újhold rád nem lesz igazán hatással, de emiatt nem érdemes elkeseredned. Hamarosan eljön a te időd, amikor minden célodat megvalósíthatod. A vasárnapot töltsd inkább elmélkedéssel, pihenéssel. Add meg magadnak a valódi örömet, s csinálj csupa olyasmit, amiből pozitív energiákat gyűjtesz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Új támogatókat, segítőket jelez számodra a Skorpió újhold. Nagyon sokat dolgoztál az elmúlt időszakban, s talán sokkal többet is vállaltál magadra, mint amennyit feltétlenül szükséges lenne. Fogadd el a környezeted segítségét, ettől még nem leszel értéktelenebb. Sőt…

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A karrieredben léphetsz hatalmas a Skorpió újholdnak köszönhetően. Mindenképpen érdemes zöld gyertyát gyújtanod, és megfogalmazni magadban, hogy mit tennél másként, hogyan alakítanád szíved szerint a munkádat, a pályádat. Ez egy remek lehetőség az újításra, amit már a jövő év elején meg is valósíthatsz majd…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Csodálatosan érzed magad vasárnap. Jól tennéd, ha kimozdulnál otthonról, mélyen magadba szívnád az őszi levegőt. A mozgás nemcsak a szervezetednek, a lelkednek is ugyanilyen jót tesz. Séta közben pedig gondold át, vajon mit tanulnál a jövőben? Milyen ötleteid vannak? Érdemes a megérzéseidre hallgatnod most is.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top