nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. november 16–22.

Heti horoszkóp 2020. november 16–22. – Kezedben a megoldás kulcsa

Tökéletes balance lesz az égen: hajszálpontosan annyi nehéz bolygóállás lesz, amennyi kedvező.

Bármilyen nehézségbe ütközöl, tudd, hogy megtalálod a megoldást! Ha nem rögtön, akkor hamarosan. Ez lebegjen a szemed előtt egész héten!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Hétfőn, szerdán és csütörtökön lesznek olyan fényszögek az égen, amelyek kihívást jelentenek számodra. Kitűnő ürügy adódik a konfliktusra és a sértődésre. Amennyiben felismered, hogy ez nem vezet sehova, gyorsan szállj ki! Már csak azért is, mert a jövő a tét. Nem csak a te jövőd. Ezzel párhuzamosan a pénzügyeid hullámvasúton „szórakoznak”: hol jól alakulnak, hol ijesztően folynak el. Törekedj az optimalizálásra! Szombaton fellélegzel: a Nap belép a Nyilasba, és te derűlátóbbá válsz…

Heti horoszkóp 2020. 11. 16.

Előbb-utóbb megtalálod a megoldást (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Minden a keddi Merkúr–Uránusz szembenállás által jelzett nézeteltérés kezelésén áll vagy bukik. Minden tudásodra, türelmedre és diplomáciai képességedre szükséged lesz, ha nem akarsz egy elhúzódó „állóháborút”, pert. Pénteken lesz még egy duplázás: 2 nehéz fényszög még egyszer „vizsgáztat”. Szerencsére mostanában éber vagy, és hirtelen tudsz korrigálni. Olyan ez, mint az autóvezetés. Hétvégén kedves, kellemes meglepetés ér, amit Vénusz, a szépség, szerelem és Kis szerencse bolygója hoz.

IKREK – heti horoszkóp

Az égvilágon semmi bajod nem lenne, ha nem folyna ki a kezedből a pénz. Akkor is vissza kellene fognod a kiadásaidat, ha nem magadra költesz. Szaturnusz, a fegyelem bolygója arra „tanít”, hogy legyél fegyelmezettebb ilyen téren. Ha eddig nem tetted, itt az ideje, hogy inkább tegyél félre, képezz egy biztonsági tartalékot rosszabb időkre! Persze ez nem jelent „garasoskodást”, csupán józanságot. A hétvége nagy meglepetése egy nagy találkozás, ami kellemesen megmelengeti a szívedet…

RÁK – heti horoszkóp

Döbbenetes, hogy mennyi vitának leszel szem- és fültanúja ezen a héten. Szíved szerint békítőként lépnél fel, mégse tedd! Várj kicsit, mert tisztán kell látnod, és mindenáron meg kell őrizned a higgadtságodat! Csak akkor tudsz segíteni, ha valóban pártatlan maradsz. Ehhez objektivitásra lesz szükséged. Ebben van még mit fejlődnöd. A hét legcsodásabb napja a vasárnap lesz számodra. Nemcsak azért, mert pihenőnap, hanem azért is, mert egy csodás Hold–Vénusz fényszög megszépíti a napodat.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Komoly kihívás lesz számodra, hogy össze tudd egyeztetni a karriert és a magánéletet. Irtó fárasztónak fogod érezni, hogy mindenhol helytállj. Ha nem akarsz lebetegedni, akkor vagy vegyél ki pár nap szabadságot, vagy csinálj rövidebb munkanapokat, vagy sokkal tudatosabban lazíts, töltődj! Hidd el, könnyebb megelőzni a bajt, mint utólag kezelni! A hét legnagyszerűbb égi híre számodra, hogy szombaton a Nap belép a Nyilasba. Innentől hatalmasat ugrik az energia szinted és jobban leszel.

SZŰZ – heti horoszkóp

A keddi Merkúr–Uránusz szembenállás nagy „vizsga” számodra. Mindkettő a kommunikációval kapcsolatos bolygó: észnél kell lenned, hogy kinek, mit és hogyan mondasz. Uránusz segít, hogy gyorsan kapcsolj, illetve gyorsan felmérd az aktuális szituációt. Ez nagyon kimeríthet. Tehát elengedhetetlen, hogy hét közben, esténként eleget aludj. Majd hétvégén keress olyan programot, ami teljesen eltereli a gondolataidat a heti zűrökről. Ha nincs kedved kirándulni, akkor takaríthatsz is. Az megnyugtat…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Borsószem királykisasszonyként hiperérzékeny leszel minden apró feszültségre hétfőn, szerdán és csütörtökön. Úgy fogod érezni, hogy mindenki téged kritizál és bánt. Szedd össze magad, és ne hagyd, hogy mások beszólásai elvegyék a kedvedet! Mindeközben a pénzügyeidet át kell gondolnod. Nem túl fényes a helyzet. De a pánik nem segít. Vénusz, a Kis szerencse bolygója szombaton jegyet vált, és kis szerencsét visz a bevétel oldalra. Nem biztos, hogy aznap, de 3 héten belül biztosan…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Ha szereted a kihívásokat, akkor szeretni fogod ezt a hetet. Kedden egy Merkúr–Uránusz szembenállás hatalmas kihívás lesz. Egy olyan összezördülés bontakozhat ki, amiben kicsi az esélyed, hogy győztesen gyere ki. Szóval okosabb lenne kikerülni, elnapolni, skippelni. Amennyiben felkészülsz erre, jóval nagyobb az esélyed. Hidd el, nem éri meg belebonyolódni! Ajándékot kapsz hétvégén a bolygóktól: Vénusz belép, a Nap kilép a Skorpióból. Ez minőségi változást hoz a közérzetedben, hangulatodban.

NYILAS – heti horoszkóp

Kezded unni a nyafogó, panaszkodó embereket. Korábban türelmesen végighallgattad őket, és segítettél a megoldást megtalálni. De lassan rájössz, hogy ennek sosem lesz vége: megoldasz egyet, helyette jön 3 új. Nemcsak fárasztó ez az egész, hanem elveszi a kapacitásodat azokról a dolgokról, amik a saját előbbre jutásodat szolgálnák. Kezdesz belebetegedni ebbe, ami – valld be, hogy – luxus! Szombaton jön a „megváltás”: a Nap belép a Nyilasba, és te feltámadsz, kicserélődsz, ismét önmagad leszel.

BAK – heti horoszkóp

Olyan érzésed lesz ezen a héten, mintha más nyelven beszélnél, mint a többiek. Hétfőn, szerdán és csütörtökön olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek szinte garantálják a nézeteltérést. Mielőtt jól odamondanál, vegyél egy nagy levegőt, és fontold meg, hogy megéri-e! Jót nevetsz, amint észreveszed, hogy mennyire gyerekes az egész. Ebben a felismerésben Uránusz lesz a partnered. Hétvégén hagyd a hátad mögött ezt az egészet, és keress értelmes programot értelmes emberek társaságában!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Muszáj lesz elővenned a legkedvesebb stílusodat, ha nem akarod elveszíteni az állásodat, vagy hátrányos helyzetbe kerülni a többiekhez képest. Kedden és pénteken olyan súlyos fényszögek lesznek az égen, amelyek annak veszélyét szimbolizálják, hogy beolvasol valakinek. Ez egy hatalmas öngól lenne. Inkább ne tedd! Eközben azt mutatják a bolygók, hogy valami titokra jössz rá. Ezt még nem szabad napvilágra hoznod. Jobb, ha vársz vele. Hétvégén mondj igent, ha a barátaid hívnak! Nem fogod megbánni…

HALAK – heti horoszkóp

Nem új és nem szokatlan az a hullámvasút, ami ezt a hetet jellemzi. Mégis megvisel. Jót tenne neked, ha felismernéd, hogy ilyen az élet: hol fenn, hol lenn. Mint a sinusgörbe. Nagy baj lenne, ha egyenes vonal lenne, mert az azt jelentené, hogy meghaltál. Szóval dőlj hátra, és mozizz! Olyan konstellációk lesznek az égen egész héten, amik nem érintenek téged közvetlenül. Kivéve a vasárnapi szuper fényszög, ami szuper jókedvet és bizakodást hoz neked végre. Alkohol nélkül is mámoros leszel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top