nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 16.

Napi horoszkóp 2020. 11. 16. – Hétfőn nehéz lesz a munkára koncentrálni

A bolygók és fényszögeik szerint ezen a novemberi hétfőn nagyon nem lesz könnyű a munkára koncentrálni. Azért valahogy próbáld meg...

Kos

Hétfőn a legokosabb döntés az lenne, ha kivennél egy-két szabadnapot. Alig tudsz a munkádra figyelni, mert szíved szerint inkább beszélgetnél, társalognál a többiekkel. Persze, ha a mai napod megbeszélésekről, egyeztetésekről szól, akkor csupa öröm és vidámság vár rád.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 11. 16.

Tarts ki! (Fotó: Pixabay)

Bika

Igazából nincs okod panaszra hétfőn sem. Talán nem annyira fűlik most a fogad a munkához, mint máskor, de ez még nem ok, hogy ne is foglalkozz vele. Ne lepődj meg azon, ha most sokkal lustább leszel, mint általában. A közlekedésre viszont oda kéne figyelned, most lassan, kimérten járj-kelj egész nap.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A munkára figyelni hétfőn biztosan nem tudsz. S nemcsak azért, mert locsogsz-fecsegsz egész nap, hanem azért is, mert megakadhat a szemed valakin, aki vicces és hozzád hasonlóan életvidám. Ha belefér az idődbe, beszélgethetsz vele, de arra azért figyelj, hogy ez ne menjen a munkád rovására…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Lehet, hogy izgalmasnak, érdekesnek tűnhet a másik ember a szemedben. Lehet, hogy nagyon vonzó is, de pontosan tudnod kell, mit vársz egy lehetséges párkapcsolattól. A bolygók szerint ugyanis most nem igazán azt kapod, amit elsőre gondolni vélsz… Ha nem szeretnél csalódni, legyél óvatos.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Barátságos és kedves leszel mindenkivel egész nap. Viszont a munkához nem sok kedved lesz, s nem is lesz igazán könnyű rábeszélni magad a feladatokra. Valami, vagy valaki folyamatosan eltereli a figyelmedet az aktuális munkáról. Ezzel csak a probléma, hogy elúszik egy napod, amit hatékonyan is tölthettél volna…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Számodra inkább pozitív lehetőségeket jeleznek a bolygók hétfőre. Elemedben leszel, nagyszerűen kommunikálsz, pontosan ki tudod fejezni a gondolataidat, az érveidet. Ez mindaddig tökéletes, amíg pénzről nem esik szó. Ez egy olyan téma, amit nem most kellene egyeztetned…

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nos, úgy tűnik, az önfegyelem hétfőn nem tartozik az erősségeid, az erényeid közé. Az egész napot lazábban veszed a kelleténél. Persze, az nem baj, ha nem görcsöl és gyártasz magadnak problémákat fölöslegesen. Csak ez most kicsit olyannak látszik, mintha átesnél a ló túlsó felére. Az egyensúlyra kellene törekedned.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Nagyon szívesen töltöd az időt társaságban hétfőn. Persze, az azért nem mindegy, hogy milyen társaságot választasz magadnak. A lehúzó, negatív embereket mindenképpen érdemes kerülni, nem tenned most neked jót a panaszkodás. A vidám csapat viszont tölti beléd az energiákat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Végül is nagyon jól kezdődik számodra ez az újabb novemberi hét. A Hold a jegyedben jár, s energiát, lelkesedést tölt beléd. Őszintén szólva erre meglehetősen nagy szükséged is van, hiszen meglehetősen borús a hangulatod az utóbbi hetekben. Próbálj a pozitívumokra, a jóra törekedni, úgy sokkal könnyebb lesz minden.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon hasznos beszélgetésekben vehetsz részt hétfőn. De a többiek csak akkor fogadnak téged örömmel, ha nem kezded magadat hibátlannak, tökéletesnek beállítani. A szerénység, az alázat most kifizetődőbb, mintha a nagyszerűségedet akarnád bizonygatni. Ezt inkább a tetteiddel érdemes megmutatni a többieknek.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A hétfő ideális, hogy átgondold azokat a célokat, amelyeket tegnap kitűztél magadnak. Ma ugyanis jóval higgadtabban és tisztábban is láthatod. Lehet, hogy sokan idegesítenek ma téged a fölösleges locsogással. Ettől függetlenül érdemes türelmesen meghallgatnod őket, mert számodra fontos információkat is kikotyoghatnak.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nem biztos, hogy elsőre érteni fogod a többieket. Kicsit furcsának tűnhetnek a szemedben, sokkal többet beszélnek, mint kellene. Ettől függetlenül legyél nyitott a közeledésükre, mert önzetlenül is támogathatnak téged. Ez a hétfő sokkal izgalmasabbnak alakulhat, mint ahogy először gondolod.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top