Horoszkóp

Ilyen a víz jegyűek álomotthona

Az érzékeny víz jegyek életében nagyon fontos helyet tölt be az otthon. Ha sikerül megtalálniuk azt a helyet, ahol igazán önmaguk lehetnek, elégedettebb lesz az életük.

Otthon, édes otthon. Ki másnak lenne ez a jelszava, mint a Ráknak? Ha a csillagjegyek közül ki kell emelni egyet, akihez ezt a szót kapcsoljuk, egyértelműen a Rák jut eszünkbe. Ha Rák vagy, vagy valamelyik víz jegy szülötte, segítünk az álmodozásban.

cottage

Fotó: Pixabay

Rák – a legmelegebb otthon

Jószívű vagy, szereted kényelmesen érezni magad, és imádsz az otthonodban tartózkodni. Tökéletesen passzol hozzád egy vidéki angol házikó, egy cottage. Persze ha nem a ködös Albionban lelsz otthonra, ebben a stílusban a világ bármely pontján berendezheted a házadat. Hatalmas szíved van, és örömmel tölt el, ha barátaid és családod számára is ugyanazt az otthonos, nyugtató érzést tudod nyújtani, amit magad is érzel, amikor belépsz az ajtón.
Az angol vidéki ház berendezése olyan, hogy bárkit magával ragad a hangulata, messzemenőkig alkalmas szeretteid kényeztetésére. Ebben az atmoszférában mindig úgy érzed, hogy egy másik világban vagy, távol a mindennapok problémáitól. Megtalálod benne az intim teredet is, és másokat is boldoggá tehetsz itt vendéglátóként.

faházikó

Fotó: Pixabay

 Skorpió – a titokzatosság ködébe burkolva

Misztikus lényed, magadnak való jellemed és a körülötted lebegő feszültség valami igazán különleges helyet kíván. Ilyen lehet egy erdei faház egy extrém helyen. Ez az otthon sokkal jobban kielégíti az igényeidet, mint amit valaha gondoltál volna. Egy faház épülhet egészen egyszerű módon is, visszafogott berendezéssel. De lehet fényűző vagy egészen különleges szerkezetű. Magadat tükrözheted benne: döntsd el, mire vágysz jobban, melyikben éreznéd magad igazán jól.
Magányos faházakat legjobb esetben valamilyen megkapó természeti közelségben találsz, távol mindenkitől. Kiváló felfrissülés távol lenned a világ zajától, elzárva a kíváncsi szomszédok tekintetétől. Ráadásul az efféle házakban mindig van valami titokzatos, ami végképp a sajátoddá teszi.

tengerparti

Fotó: Pixabay

Halak – a valóra vált színes álom

Fantasztikus a képzeled, az álmodozás kitölti az életedet, de művészi tehetséged által ez mások számára is láthatóvá válik. Ami igazán illik hozzá, egy fényes, színekkel teli, különleges terekkel szabdalt tengerparti ház. Egy ilyen otthon remekül tükrözi a rezgéseidet, eredetiségedet. Ha nem sikerül életed napjait a tengerparton tengetned, akkor is az a legjobb neked, ha egyéniségednek megfelelően, kicsit távolabb másoktól, de inspiráló környezetben alakítod ki az otthonodat.
A természet közelsége és a nagy terek ihletet adnak, és ha éppen úgy érzed, érzelmi támogatásra van szükséged, ide meghívhatod a barátaidat, mentoraidat. Ha pedig mégis úgy hozza az élet, hogy egy vízparton töltöd életedet: közeged, a víz olyan többletet nyújt, hogy soha nem vágysz majd eltávolodni onnan.

(via thespruce)

Ez is érdekelhet kastély Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top