nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 18.

Napi horoszkóp 2020. 11. 18. – Végre egy igazán pozitív nap

Szerdára nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók. Ez most valóban kiváló nap lehet. Élj a rövid ideig tartó lehetőségekkel.

Kos

Meglepő, de annál izgalmasabb lehetőségeket jeleznek a bolygók szerdára. Könnyen lehet, épp ma kapsz valamilyen új karrierajánlatot, amire talán egyáltalán nem számítottál. Míg tegnap arra biztatott a horoszkóp, hogy semmilyen döntést se siess el, ma az a legfontosabb, hogy gyorsan döntsd el, mit akarsz…

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 11. 18.

Boldoggá tesznek a lehetőségek (Fotó: Pixabay)

Bika

Tervezni ugyan teljesen fölösleges ma, mert azokat a dolgokat, amihez a legjobban ragaszkodsz, szinte bizonyosan felborítja valami. De ezek a változások pozitív lehetőségeket ígérnek a számodra. Szóval, véletlenül se bosszankodj, ha valami nem a terveid szerint zajlik. Bízz benne, ez most jó lesz

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kicsit úgy érezheted magad szerdán, hogy semmi sem történik veled. Nehézkes lehetsz, pedig most épp a rugalmasságodra lenne a legnagyobb szükséged. Egyszerűen csak engedd meg magadnak a lassítást. Ha ezt megteszed, az állóvíz azonnal felkavarodik a körülötted.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Könnyen lehet, a párod valami egészen izgalmas meglepetést tartogat számodra. Szerdán legyél nyitott mindenre, még akkor is, ha első hallásra, látásra hajmeresztőnek tűnhet az ötlete. Vedd a lapot, s csak add át magad mindannak, amivel meg akar most lepni téged…

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A munkádban érhet szerdán különleges és szokatlan fordulat. Bármit hoz a mai napod, legyél nyitott a lehetőségre. Nem is kell ezen most hosszasan gondolkodnod, egyszerűen csak fogadd el, amit az univerzum ajándékoz neked. Ez már egy jel, hogy hamarosan vége a nehézségeknek…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Kifejezetten izgalmas napra számíthatsz szerdán. Nagyon meglepő dolgok történhetnek veled, ha nyitottan állsz a történésekhez. Lehet ez váratlan találkozás, de akár utazás is. Éld meg az élet örömeit, pontosan úgy, ahogyan kisgyerekként meg tudtad tenni. Emlékszel még rá?

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Az otthonodban történhet szerdán valamilyen váratlan esemény. Lehet, inkább bosszantó lesz ez most, mintsem örömteli, de az is biztos, hogy valami fontos dologra hívja fel a figyelmedet. Lehet, le kéne már cserélned néhány idejétmúlt holmit, bútort, berendezési tárgyat….

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Szerdán nagyon könnyen rendezheted a korábbi félreértéseket. De most lesz is kedved beszélgetni, társaságban tölteni az idődet. Főleg a szeretteid körében érzed most jól magadat. Igazság szerint nagyon sok megbeszélni valótok is lesz. A délután, az este is tökéletes, hogy megbeszéljétek a következő hetek programjait.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Könnyen lehet, valamilyen pénzzel kapcsolatos lehetőség villan fel előtted ma. Persze az is lehetséges, hogy számításokat végzel, s rájössz, sokkal jobban állsz anyagilag, mint sejtetted. Vagy valamilyen kedvező alkalmat hoz neked az élet. Bármi is történjen, most nagyon jól jöhetsz ki belőle.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Te alapvetően ragaszkodsz a megszokásokhoz, a kiszámíthatósághoz. Szerdán mégis újdonságokra, változásokra vágysz, s ez nem véletlen. A bolygók szerint jó lehetőségeid nyílnak az ismerkedésre. Valójában bármi megtörténhet most, szóval érdemes az irányítást a kezedbe venned.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Kicsit fásult leszel szerdán, s nem igazán érted, a többieknek miért jobb a hangulatuk, mint neked. Még te sem pöröghetsz mindig ezerrel, néha lazítani, lassítani kell. Ez most egy ilyen nap, holnaptól már egészen más passzban leszel. Ugye érzed a változás szelét?

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Izgalmas beszélgetésekben lehet részed szerdán. De az is lehetséges, hogy a legváratlanabb pillanatban futsz össze valakivel a múltból. Ez a találkozás megdobogtatja a szívedet, és nagyon jó kedvre derít téged. Ha lehetséges, ne csak pár percre állj le vele beszélgetni, hanem üljetek be valahová egy kicsit.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top