nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 21.

Napi horoszkóp 2020. 11. 21. – Szenvedélyes szombat

Szombaton nagyon erős és nagyon érezhető változásokat jeleznek a bolygók. Az is biztos, mostantól felébred a szenvedély mindenkiben...

Kos

A szombati változásokat biztosan megérzed. Fellobbanhat benned a szenvedély lángja, s bizony ezt a túlfűtöttséget nem lesz könnyű féken tartanod. Ha lehetséges, töltsétek a napot kettesben a pároddal. Az energiaszinted nagyon magas lesz, amit rendszeres mozgással mindenképpen érdemes levezetni, különben pattanásig feszülnek az idegeid

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 11. 21.

A Vénusz belép a Skorpióba… (Fotó: Pixabay)

Bika

A Skorpió jelébe lépő Vénusz felkorbácsolja benned az érzéki vágyakat. Könnyen lehet, a sors olyan partnerrel hoz össze téged, akinek képtelen leszel ellenállni. A vonzerő elemi erővel ragadhat el téged, s bizony könnyen elveszítheted a fejedet. Ha párban élsz, nem leszel könnyű helyzetben. Ha még keresed a párodat, akkor mindent bele…

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Már szombaton is fellélegezhetsz kicsit. Az elmúlt időszak nehézségeinek átmenetileg biztosan vége, de legalábbis valamilyen pozitív változásra mindenképpen számíthatsz. Könnyen lehet, felbukkan valaki a környezetedben, aki izgalmasnak, érdekesnek tűnik, s a vidámsága téged is jókedvre derít. Rád fér már.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A Skorpióba lépő Vénusz benned is fellobbantja a szenvedélyt. S lehet ez párkapcsolat, de ugyanígy az alkotás iránti vágy is. Már szombaton jóval optimistábban látod magadat, de legalábbis rájössz, hogy nem olyan rossz a helyzeted, mint eddig gondoltad. Ezzel a pozitív szemlélettel még a gyógyulás is jóval gyorsabb lehet.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Meglehetősen régóta várod a mai napot. Uralkodó bolygód, a Nap a tüzes és optimista Nyilas jelébe lép szombaton, amitől a hangulatod nagyot változik a pozitív irányba. Mostantól minden sokkal könnyebbnek, egyszerűbbnek tűnhet, s visszanyered a lelkesedésedet is. Persze, a korlátokat is nehezebben tűröd majd.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A szombati változások szinte bizonyosan elgondolkodtatnak téged. Egyrészt nem bánod, hogy a családdal több időt tölthetsz, de a korlátokat talán nehezebben tűröd. Ne lepődj meg azon sem, ha türelmetlenebben reagálsz bizonyos dolgokra. Csak az építő kritikára törekedj, ha „lehúzod” a többieket, azzal nem segíted a családi békét.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szombaton nem találod a helyedet. S ez az érzés annak is köszönhető, hogy uralkodó bolygód, a Vénusz ma kilép a jegyedből. A változások elkerülhetetlenek, ezt te is tudod, de ez nem jelenti, hogy mostantól már semmi jó nem történhet veled. A szerencse ugyanúgy támogat téged, csak mostantól más formában teszi. Legyél nyitott a lehetőségekre!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A szenvedély, a lelkesedés fellobban benned. A jegyedbe lép a szerelem, a szépség, a kis szerencse bolygója, a Vénusz, amelynek köszönhetően sokkal szebbnek, szerethetőbbnek érzed mostantól magad. Igaz egyúttal a Nap kilép a Skorpióból, de nem lehet okod elkeseredni, mert még mindig jól alakulnak a dolgaid.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon régóta vársz a mai napra. Szombattól ugyanis minden rólad szól. Jeledbe lép a Nap, s ezzel együtt megkezdődik a Nyilas hava. A bolygók támogatnak téged, ünnepelheted a születésnapodat, s az öröm, a lelkesedés is visszatér a szívedbe. S bár a mostani nagyon rendhagyó időszak, mégis megtalálhatod benne a pozitívumokat is.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szombaton nagyon erőteljes és érezhető változásokat jeleznek a bolygók. S bizony könnyen lehet, hogy nem nagyon akarod most elfogadni ezeket a változásokat. Pedig nem tehetsz mást, minthogy áramolsz mindazzal, amit hoz az élet. Ha árral szemben akarsz úszni, csak a saját helyzetedet nehezíted meg.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A szombat a te napod. Persze, az is igaz, hogy most semmilyen kötöttséget, előírást, szabályt, korlátot nem viselsz jól. Bosszankodás helyett inkább tölts minél több időt a szabadban. Rád fér a friss levegő, a mozgás, s közben a határtalanságot is megtapasztalhatod. Erre vágysz most, nem igaz?

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A Skorpió jelében lépő Vénusz bolygónak köszönhetően optimistábban tekintesz a jövő elé. Igaz, most még minden kiszámíthatatlannak tűnhet, s nem is igazán lehet előretervezni, ettől függetlenül mégis érdemes A- és B- tervet is készíteni magadnak. Egy igazán optimista, és egy racionális verziót.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top