nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 22.

Napi horoszkóp 2020. 11. 22. – Vasárnap minden a kapcsolatokról szól

A Vénusz és a Hold közötti csodaszép fényszög a kapcsolatokat emeli a fókuszba. Vasárnap minden erről szól majd...

Kos

Nem lehet okod panaszra vasárnap sem. Nagyon mély érzelmeket élhetsz meg a pároddal. Ha még keresed a társadat, akkor biztosan sokat gondolsz a kapcsolat hiányára. Próbálj pozitívan gondolkodni, s hinni a találkozás lehetőségében. Nincs veszve semmi, a bolygók szerint olyan időszakban vagy, amikor bármi jó megtörténhet veled…

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 11. 22.

Ma erősítheted kapcsolataidat (fotó: Pixabay)

Bika

Vasárnap szinte kedved sem lesz kikelni az ágyból. Ha tehetnéd, egész nap csak lustálkodnál, pihennél, lazítanál és persze szerelmeskednél a kedveseddel. De miért is ne engedhetnél meg magadnak egy ilyen napot is? Pontosan az ilyen vasárnapok hoznak egymáshoz még közelebb benneteket.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Könnyen lehet, vasárnap a jövőről álmodozol. Ha még keresed a társadat, elképzeled, milyen lenne az első találkozás, és persze a leendő kapcsolat. Semmi baj nincs az ábrándozással, hiszen ezekkel a belső képekkel teremted a valóságodat. Az viszont fontos, hogy ne ragadj bele ebbe túlzottan.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A mainál szebb vasárnapot talán elképzelni sem tudnál. Szó szerint is fürdőzhetsz a boldogságban. Például a pároddal kettesben egy illatosan forró kádfürdőben. Engedd meg magadnak a luxust, hogy semmivel sem kapkodsz, csak megéled az érzéki örömöket, a meghitt pillanatokat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A vasárnapot érdemes a családdal közösen töltened. Édesanyád biztosan sokat gondolt rád mostanában, és nagyon boldoggá tennéd, ha láthatna téged. De most lesz is kedved és hangulatod a közös családi ebédhez, látogatáshoz. Nem mellesleg a te pozitív kisugárzásod is mindenkire ugyanígy hat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szinte biztosan rájössz vasárnap, hogy a párod sokkal fontosabb, mint eddig gondoltad. Tegyél felé apró gesztusokat, amivel kimutatod a szeretetedet. Az is nagyszerű ötlet, ha a legközelebbi barátokkal töltitek közösen a napot. Közben rájössz, mennyire hiányoztak neked már neked ezek a beszélgetések…

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vasárnap az egészséged a legfontosabb. Figyelj magadra tudatosan. Igyál például minél több szénsavmentes ásványvizet, gyümölcsteát. A nyugalom, a pihenés most mindennél fontosabb. Neked is lehetnek olyan napjaid, amikor csak befelé, a saját igényeidre figyelsz. A környezeted is megérti, ha megbeszéled velük.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Nagyon jól alakulhat a napod. S ez most tényleg olyan „klasszikus vasárnap” legyen, amikor pihensz, lazítasz, kikapcsolsz egész nap. A víz különösen jótékonyan hat rád. Ha teheted, napközben sétálj a pároddal vízpart mellett. Persze a közös fürdőzés a kádban is olyan luxus, amit mindenképpen megengedhetnél magadnak.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Tervezhetsz vasárnap, ha ehhez lenne kedved. Néhány hét még hátra van ebből a szokatlan és kiszámíthatatlan évből. S bár nem tudni, mit hoz a holnap, ettől függetlenül nem baj, ha átgondolod a következő heteket. A legjobb, ha ezt a szabadban, kirándulás, séta közben teszed. Ilyenkor nagyon jók az inspirációid.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Akkor kapod a támogatást, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Vasárnap megtapasztalhatod, milyen sokan kedvelnek téged, s örömmel segítenek is, ha kéred őket. Ne érezd úgy, hogy szívességet kérnél a környezetedtől. Mindenkinek jár a támogatás, neked is. És ettől egyáltalán nem leszel kevesebb a szemükben…

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Annak ellenére, hogy folyton változik körülötted minden, és nem nagyon tudsz most előre tervezni, mégis inkább pozitívan tekintesz a jövő elé. Könnyen lehet, pozitív híreket kapsz, amelyek megerősítenek benne, hogy minden a lehető legjobban oldódik meg. Ezzel a pozitív hozzáállással a többieket is erősíted.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha csodásan alakult a szombat, a vasárnapod annál is nagyszerűbb lehet. Bizakodó vagy, mert érzed, egyre közelebb a megoldás a téged érintő dolgokban. A megérzéseid mindig pontosak, ahogyan most is. Nagyon jól teszed, ha megőrzöd magadban ezt a pozitív és optimista szemléletet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top