Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 23. – Álmosan indul a hét

A bolygók járása szerint hétfőn mindenki picit álmosabb, vagy még inkább álmodozóbb lehet... Nem lesz egyszerű ma a munkára koncentrálni.

Kos

Amilyen jól alakult a hétvége, nagyjából olyan álmosan kezded a hétfőt. Nem lesz könnyű koncentrálnod, figyelned, mert valami vagy valaki folyamatosan másfelé terelhet. Türelmetlennek is érezheted magad, mert tennéd a dolgodat, de ma valahogy még nem a kedved szerint alakulnak a dolgok. Pedig a türelem most valóban rózsát teremhet…

Napi horoszkóp 2020. 11. 23.

Álmosan indul a hét (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Több oldalról kaphatsz hétfőn támogatást, segítséget. Csak lehet, most még te ezt egyáltalán nem segítségnek érzékeled. Lehet, hogy feltartanak téged a többiek, de bármilyen hosszasan beszélnek, mégis érdemes végighallgatnod őket. Ki tudod szűrni az igazán fontos információkat, ha figyelsz…

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Hétfőn hajlamos lehetsz a jövődön merengeni. Még az is lehetséges, hogy megálmodod a jövődet. Bármire emlékszel reggel, az ébredést követően, mindenképpen jegyezd fel magadnak. Még az sem haj, ha most kukkot sem értesz belőle. Nemsokára letisztulnak benned a gondolatok.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A megérzéseid döbbenetesen erősek hétfőn. Azt veheted majd észre, hogy gondolsz valamire, s az szinte azonnal úgy is történik. Lehet, épp csak eszedbe jut egy barát, az illető perceken belül felhív, vagy összefutsz vele az utcán. Ez egy különleges nap a számodra. Szóval, figyeld az intuíciód hangját!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Érzelmes hangulatban leszel hétfőn. Talán még a hétvége hatása alatt vagy, mert olyasmi történt veled, amire régen adódott példa. A munka kevésbé foglalja le a gondolataidat, ellenben egy bizonyos valaki, annál inkább. Arra figyelj, a főnököd előtt ne bukj le, hogy csak imitálod a munkát…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Könnyen lehet, a párod elvarázsol téged valamivel hétfőn. Talán, csak úgy meglepetést szervez, pedig ez nem szokása. Ha úgy érzed, titkol valamit, nehogy faggatózni, vagy ami még rosszabb, gyanakodni kezdj, inkább neki is, magadnak is időt. Úgy mindenre fény derül – előbb, mint gondolod.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Hétfőn különösen fontos lesz, hogy vigyázz magadra, az egészségedre. Mindenképpen tartsd be az előírásokat, ha lehetséges, viselj a maszk mellett kesztyűt, sapkát, főleg, ha tömegközlekedést használsz. Tartsd melegen a testedet egész nap, igyál minél több meleg teát. A bajt mindig könnyebb megelőzni, mint kezelni.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Meg se lepődj azon, ha furcsa álomképekkel ébredsz reggel. Írd fel az összes emléket, mert később még nagyon fontos üzenet, segítség lehet. A kreativitásod, az intuíciód bámulatosan működik egész nap. Mindenképpen használd ki, és bármi jut eszedbe, mondd fel diktafonra, vagy jegyezd le.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Furcsa érzéseid lehetnek hétfőn a családdal vagy az otthonoddal kapcsolatosan. Talán azon aggódsz, hogy kihúztad-e a vasalót, bezártad-e az ajtót, vagy az édesanyád körül forognak a gondolatait. Édesanyádat bármikor felhívhatod, amiatt meg nem kell félned, hogy „leég a ház”. Rutinból mindent megtettél, csak nem emlékszel rá.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Hétfőn a legfontosabb, hogy csak figyelj. Fura módon meg sem kell szólalnod, hogy megkapd az a számodra szükséges információkat. Persze az is igaz, hogy nem lesz könnyű ébernek maradnod. Pedig, ha elkalandoznak a gondolataid, a számodra fontos üzenetek fölött is elsiklasz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Hétfőn körbenézhetsz az üzletekben, ha valamit venni szeretnél. De a tényleges vásárlással inkább várj a hét közepéig. Semmilyen jó ajánlatról nem maradsz le, sőt, csak annyi történhet ma, hogy senki sem vezet félre. Nézd ki, amit szeretnél, aztán ellenőrizd ugyanazt az interneten is. Meglepő dolgokat tapasztalhatsz…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Számodra a hétfő úgy indul, mint a „nagykönyvben”. Persze, ma nemcsak az intuíciód működik varázslatosan, de te magad is varázslatos hangulatban leszel. Álmodozol, tervezel egész nap. A többiek talán csak annyit látnak, hogy magadban mosolyogsz. Ne törődj velük, egyébként is jól áll ez neked…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top