Horoszkóp

5 tipp, hogyan tedd a Nyilast boldoggá

Beléptünk a Nyilas havába, akinek a legfőbb vágya az életben, hogy boldog legyen. Mivel ő a legszerencsésebb csillagjegy, erre minden esélye megvan. 

A Nyilas csillagjegy uralkodó bolygója a Jupiter, a fejlődés és a jószerencse bolygója. A Nyilas nagy dolgokra született, és csillagzata támogatni fogja őt.  Imádja az utazást, kultúrák megismerését és rajong az emberekért. Élete egyik fő mozgatórugója, hogy átéljen minden élményt és izgalmat, amit csak az élet kínálhat.
Ha ismersz Nyilast, akkor azt is tudod, hogy micsoda kalandvágyó személy és remek humorát is biztosan  megcsillogtatta. De ami a legfontosabb: szabadságvágya határtalan. Ő az a csillagjegy, akinek a legfontosabb a szabadság, és ha ebben nem korlátozod Nyilas partneredet, együtt szárnyaltok életetek kalandos útjain.
De mitől lesz boldog a Nyilas a mindennapokban? Íme az útmutató a közös boldogságotokhoz.

pár

Fotó: Unsplash

1. Az utazás a mindene

Az egyik életcélja, hogy felfedezhesse a világot. Nem csupán ő akarja látni, de azt is szeretné felfedezni, milyen mások szemén keresztül egy élmény, így nagyon izgalmas útitárs. Mindig kíváncsi lesz a te véleményedre, ezért fontos, hogy minden apró részletet ossz meg vele, amit felfedezel a közös kaland során. Meglepetésnek szervezz neki túrát, kirándulást, hosszabb utazást pedig valamilyen egzotikus úti céllal. Imádni fogja.

2. Nem fél az új ízektől

Nem csupán szeret enni, de bárhol jár, kipróbálja a legvadabb helyi különlegességeket is, ezzel is befalva a világot. Ha együtt utaztok, előre készülhetsz az izgalmas, eldugott kis vendéglők, helyi büfék adta kulináris élvezetével. Ha nem utaztok, vidd be te a nagyvilágot a lakásba. Készítsétek el otthon más kultúrák tematikus vacsoráját, ebédjét. Vagy idézzétek fel régi utazások emlékét, helyi fogásokat kóstolgatva, fényképeket nézegetve.

3. Egy magabiztos partner 

A Nyilas szabadsága tabu, de mindez akkor működik igazán, ha a másik fél legalább annyira magabiztos, önálló és szabad lélek. Amikor egy Nyilassal kapcsolatba kezdesz, készülj fel rá, hogy nem fog éjjel-nappal a szerelmével bombázni, nem akar folyton veled lenni. Nem azért, mert nem vágyik rád, de szüksége van a személyes terére, a saját idejére. Tanuld meg élvezni a saját szabadságodat is egy kapcsolatban, ne hátrányként tekints rá.

4. A külsőségek is fontosak

Szereti a kifinomult, kissé különc megjelenést. Mindig ad magára, és bár nem költ vagyonokat a külsejére, minden, amit vesz, vagy aminek ajándékba örül, az elegáns, jó minőségű, de valami extra van benne. Ha vele mutatkozol, kedveli, ha te is a legjobb stílusodat hozod, és megnéznek titeket: micsoda mutatós pár!

5. A tudás szexi

A Nyilas  élete végéig tanul, képzi magát, és minden kalandja előtt utánajár a tudnivalóknak. Utazásai előtt is  tanulmányozza a helyi érdekességeket, majd hazatérvén sem felejti, ami felkeltette az érdeklődését. Bármilyen tanfolyamnak, közösen megtekintett előadásnak örül, de még annak is, ha olyasvalaki a társa, akit feldob egy egyszerű könyvtárlátogatás. Tiszta Indiana Jones…

6. Spontaneitás

Készülj fel mellette: a tervek csak iránymutatók. Egyik pillanatról a másikra képes beleugrani valami újba, és megváltoztatni az elképzelést, ha valami izgalmas bukkan fel. Nem megbízhatatlan, csupán nyugtalansága mindent felülír. Élvezd vele a kalandot, és add át magad a pillanatnak vele!

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top