nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 25. – Végre egy szerda, amikor minden zökkenőmentesen halad

Ritka nap a mai abból a szempontból mindenképpen, hogy egyetlen zavaró fényszög sem lesz az égen...

Kos

Ami nyomasztott az elmúlt napokban, szerdán már egyáltalán nem akadályoz. Sőt, olyan kirobbanó formában leszel egész nap, amire meglehetősen régen akadt példa. Szóval, mindent bele! Indítsd útnak a céljaidat, hiszen most senki és semmi sem akadályoz, és nem is állíthat meg…

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 11. 25.

Ma minden sima (Fotó: Pixabay)

Bika

Sokkal koncentráltabb és energikusabb is leszel szerdán, mint amilyen a hét elején voltál. Minden olyan feladatot érdemes mára időzíteni, melyekben a gyorsaság fontos tényező lehet. Elhamarkodott döntéseket persze semmiképp sem kéne hoznod. Ezekkel várj még néhány napot.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kifejezetten pozitívan látod a helyzetedet. S ez nagyon jól jön most, hiszen az utóbbi időben finoman szólva sem voltál igazán topon. Mindenképpen a pozitívumokra törekedj. Próbáld észrevenni, mi mindenért örülhetsz. Sokkal több jó történik veled ugyanis, mint amennyit érzékelsz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szerdán a jövő foglalkoztat téged. Most végre határozott lépéseket is tehetsz előre, ha akarsz. Mindenképpen érdemes kihasználni a lehetőséget, hogy nincsenek most akadályok előtted. Minden könnyebbnek, egyszerűbbnek tűnhet. Amiatt mindenképpen, hogy már láthatod a fényt az alagút végén…

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Visszatér a jó hangulatod szerdán. Egyre optimistábban tekintesz a közeli és távolabbi jövőbe. Mindenképpen érdemes a céljaidért tenni, hiszen már a mai nap is alkalmas arra, hogy sínre helyezz valami fontos célt az életedben. Te vagy a saját szerencséd kovácsa. Erre gondolj egész nap!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Picit fellélegezhetsz, mert úgy tűnik, végre elkerülnek a konfliktusok, a családi viták. Az otthonodban békére, nyugalomra számíthatsz, amire nagyon régóta vágytál. Ha teheted, tölts időt egyedül is. Sétálj minél többet, szükséged van a mozgásra, hogy levezesd magadból a feszültséget.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A pároddal, a közvetlen környezeteddel nagyon könnyű lesz közös nevezőre jutni. Szerdán megtapasztalhatod, hogy végre minden a maga rendje és módja szerint halad az életedben. Mintha kapott volna energiát, lökést mindaz, amivel a korábbi napokban, hetekben nem haladtál. Ideje már, nem igaz?

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Könnyen lehet, már szerdán kapsz valamilyen ajánlatot, ami a pénzügyeidre vet pozitív fényt. Az is lehetséges, hogy egyszerűen csak rájössz, mennyire jól gazdálkodtál, s jóval nagyobb a kereted, mint gondoltad. Nagyon okos döntés, ha előre is gondolkodsz, és van bőven tartalékod.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szuper napnak ígérkezik a szerda. Elemedben leszel, tele vagy energiával, lelkesedéssel. Tényleg egyre jobban alakulnak a dolgaid, amit hamarosan meg is tapasztalhatsz. Ha nehezen viseled a bezártságot, mindenképpen mozdulj ki, válassz aktív kikapcsolódást is. A sok ülés nem tesz jót neked.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Tevékeny és eredményes napra számíthatsz. Lesz kedved a feladatokhoz, és az is örömmel tölt el, hogy teheted a dolgodat pontosan úgy, ahogy az neked a legjobb. Fáradhatatlannak érzed magad, de ez nem jelenti, hogy az is lennél. Szóval, bármilyen energikus vagy, érezned kell a saját határaidat.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Izgalmas és inspiráló beszélgetésekre számíthatsz szerdán. Könnyebben megtalálod a környezeteddel a közös hangot, és számodra igazán fontos információk is a füledbe juthatnak. Mindenképpen jól tennéd, ha kimennél a szabad levegőre is. Mindegy, milyen az idő, tele kell szívnod a tüdődet.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az előző napok álmodozásából szerdán biztosan felébredsz, s visszatérsz a realitásba. Viszont ez a nap tökéletes, hogy átgondold azokat a megérzéseket, ötleteket, inspirációkat, amelyek eddig foglalkoztattak. Nagyon világosan és tisztán láthatod, melyikbe érdemes energiát fektetned.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top