nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 26. – Türelmetlen csütörtök

Csütörtökön mindenki egy picit türelmetlenebb lehet, mint máskor. De most te is szívesen siettetnéd az időt...

Kos

Csütörtökön a lassú és nehézkes embereket képtelen leszel tolerálni. Lehet, hogy lassabban gondolkodnak nálad, de azt is észre kell venned, hogy most te vagy sokkal aktívabb és sietősebb. Nem könnyű veled lépést tartani, mert olyan tempót diktálsz, ami valószínűleg csak neked kényelmes.

Napi horoszkóp 2020. 11. 26.

Szívesen siettetnéd az időt (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nincs azzal semmi baj, ha te nem tudsz olyan gyors és rugalmas lenni, mint a környezetedet. Viszont megteheted, hogy példát veszel róluk, és te is ugyanerre törekszel. Jó ideje tudod, hogy a változásokat nem kerülheted el. Akkor meg minek ellenállni. Hagyd inkább, hadd jöjjön, aminek jönnie kell.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kérés nélkül nem igazán várhatsz segítséget. Senki sem tudja ugyanis kitalálni a gondolataidat, mert azt sem tudhatják, hogy neked mire van a legnagyobb szükséged. Ellenben remekül kommunikálsz, és el tudod mondani, hogy mire vágysz. Használd ezt a képességedet, hiszen mindig beválik…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Siettetnél bizonyos dolgokat csütörtökön. De rá kell jönnöd, hogy az időt nem tudod sürgetni. Minden a maga ideje és rendje szerint történik még akkor is, ha unod már ezt a közhelyet. Szóval, a sors néha türelemre szólít fel téged. Úgy tűnik, hogy ma is pontosan ezt teszi.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Érdemes lenne valamilyen új dolgot tanulnod. Mi érdekel igazán? Nézz körül a neten, hiszen most annyi az online-tanfolyam, mint égen a csillag. Azt választod, amelyik a legjobban tetszik, amelyik a leginkább illik hozzád. Szivacsként szívod most magadba a tudást, már csak ezért se hagyd ki.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Még csütörtökön is meglehetősen sok benned az energia, amit mindenképpen érdemes valamilyen formában levezetned, különben megfájdulhat a fejed a sok agyalástól. Érdemes lenne mára valamilyen konkrét célt kitűznöd, és azt tűzön-vízen át végrehajtanod. Például gyalogolhatnál 10 ezer lépést. Vagy még többet…

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Meglehetősen türelmetlen a párod csütörtökön. S az is lehetséges, hogy kimond olyasmit, amivel megbánt téged. Azt ugyanakkor nagyon a szívére veszi, ha te kritizálod őt. A legjobb, amit tehetsz, hogy mély levegőt veszel, és megtartod magadnak a véleményedet. Lesz még alkalmasabb időpont megbeszélni a gondokat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Az egészséged mindennél fontosabb. S nemcsak arról van szó, hogy vigyázol magadra, és betartod az előírásokat. A mozgásra, a megfelelő mennyiségű és minőségi alvásra éppúgy szükséged van, mint az egészséges étkezésre. Igazából akár már ma is életmódváltásba kezdhetnél…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon jó ötleteid lehetnek csütörtökön. Viszont valahogy el kellene tudnod fogadni, hogy ezek a gondolatok nem valósulnak meg azonnal. Persze ez nem jelenti, hogy azonnal le is kéne mondanod róluk. Sőt, épp az lenne a legokosabb, ha energiát adnál a megvalósulásnak. Tegyél valamit a boldogságodért!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Mindenképpen empátiával, megértéssel kellene közeledne a családtagokhoz. Ha nem veszed komolyan a gondjaikat, azzal könnyen megbánthatod őket. Te nagyon szívós típus vagy, és sokkal többet kibírsz, mint bárki más, de ez nem jelenti, hogy a többiek is ugyanennyire erősek. Ezt próbáld megérteni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Sokkal gyorsabban pörögnek a gondolataid, mint a környezetednek. S most nem könnyű követni a mondandódat. Ha nem értenek meg, az nem biztos, hogy egyedül az ő hibájuk. Lehet, hogy untat és idegesít, de meg kell próbálnod picit lassabban és részletekbe menően fogalmaznod. Nem lesz könnyű, de törekedj rá!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Jól érzed, nem kell már sokat várnod, hogy valami fontos esemény energiát kapjon az életedben. Legyél még kitartó, és bízz a lehető legjobbakban. Azzal, ha siettetni akarod az időt, még semmi sem történik előbb, mint ahogy annak lennie kell. Ez egy olyan közhely, amit kénytelen vagy elfogadni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top