nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. november 28–29. – Alkossatok közösen

Vasárnap kell az első gyertyát meggyújtani az adventi koszorún. Ez egy jó alkalom arra, hogy közösen készülődjetek, és együtt készítsétek az adventi koszorút. Ezt tehetitek vidáman és incselkedve.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

November utolsó hétvégéje arra jó, hogy egy előzetes kalkulációt csináljatok. 4 hét van még karácsonyig. De ez semmiképp se nyomasszon titeket! Ennek nem szabad megmérgeznie az egész hétvégét. Legyél észnél, és hozd vissza derűt és a humort!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a te hétvégéd: elemedben leszel. Vasárnap lesz egy bolygószembenállás, ami parázs vitát eredményezhet. De ez nem végzetes. Sőt inkább felvillanyoz, felizgat mindkettőtöket. A végén valószínűleg a hálószobában köttök ki. Jól hangzik?

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mondd ki őszintén, ha nincs kedved jönni-menni! Akkor is, ha a párod tele van tervekkel, és lelkesen sorolja azokat! Öleld át, bújj hozzá, és kérdezd meg, hogy muszáj-e ezt mindet ezen a hétvégén végigcsinálni! Ha igen, akkor menjen nélküled!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha hiányoznak a barátaitok, akkor személyes találkozás helyett kezdeményezzetek videóhívást, és játsszatok valamit! Ha ők nincsenek benne, akkor a kedveseddel kettesben is kitalálhattok valami vicceset. A lényeg, hogy sokat nevessetek!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kihívás lesz egyszerre megfelelni a te családodnak és a párod családjának. Mindenkinek hatalmas elvárásai vannak. Kérdés, hogy ezek után jut-e időtök magatokra, illetve egymásra. Nem telhet el a hétvége anélkül, hogy összebújjatok…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Előbújhat belőled a gourmand november utolsó hétvégéjén. A szerelmed boldog lesz, ha ínyenc falatokkal kényezteted őt és magadat is. Elkezdheted kipróbálni a karácsonyi menüt, vagy újfajta finomságokat. Inkább most, mint szenteste!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Függetlenül attól, hogy nektek mennyire fontos az adventet ünnepelni, érzékelni fogjátok, hogy rohamosan közeleg a karácsony. Kövess el mindent, hogy ne hasson nyomasztóan rátok! Vedd le a terhet a párod válláról, és nyugtasd meg: segítesz mindenben!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az égi folyamatok szerint nem lesztek egy véleményen a szerelmeddel. Nincs világvége, ha nem értetek egyet mindig mindenben. De jobb, ha tudod, hogy most te erősebb vagy, mint ő. Pont ezért kell tapintatosnak és elnézőnek lenned vele…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szinte lehetetlen függetleníteni magadat a számtalan hírtől, ami jobban fertőz, mint a vírus. Számíts a kedvesedre! Lehet, hogy ő higgadtabban képes kezelni ezt az egész felhajtást. A legjobb az lenne, ha legalább a hétvégére kizárnátok a híreket.

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. 11. 18.

Készítsetek együtt adventi koszorút (Fotó: Pexels)

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most kedved lesz díszíteni, készülődni. Megérint a karácsony szelleme, és átjár a hangulata. Az lenne az igazi, ha ezt átragasztanád a párodra. Együtt még vidámabb lenne az egész. Fabrikáljatok együtt adventi koszorút, ajtódíszt, vagy adventi naptárat!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

„Otthon, édes otthon” legyen november utolsó hétvégéjének a mottója! Élvezzétek a békés, meleg otthon nyugalmát! Gyújtsatok sok mécsest, hogy fokozzátok a bensőséges hangulatot! Mindegy, hogy mennyi ideje vagytok együtt, a meghittségből sosem elég.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindjárt vége ennek a hónapnak, és hamarosan vége ennek az évnek is. Itt az ideje, hogy elkezdj a Karácsonyra készülődni. Vasárnap kell az első gyertyát meggyújtani az adventi koszorún. Ha a párodnak nincs kedve bíbelődni, akkor csináld meg egyedül, vagy vegyél készen!

Ez is érdekelhet pár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top