nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 12. 01. – Még a kedd is húzós lesz

A hétfőt követően még a kedd sem látszik könnyű napnak a bolygók állása szerint. A változások is folytatódnak.

Kos

A kedd sokkal könnyebbnek tűnik a hétfőnél. Viszont még több energiád lesz, amelynek hatására kapkodóbb, türelmetlenebb is lehetsz. Nagyon jó ötleteid vannak, de ezeket csak úgy tudod kivitelezni, ha alaposan átgondolod a részleteket is. Ha ezekkel megvagy, bátran a tettek mezejére léphetsz.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kedden a magad tempójában, nyugalmában végeznéd a feladataidat. Csakhogy körülötted többen is lesznek, akik siettetnének, s ezzel a folyamatos pörgéssel bosszantanak téged. Két dolgot tehetsz: vagy becsukod a füled, és meg sem hallod, amit mondanak, vagy megkéred őket, ne siettessenek, mert azzal nem leszel gyorsabb.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Napi horoszkóp 2020. 12. 01.

Ma is húzós nap lesz (Fotó: Pixabay)

Ikrek

A telihold hatását még kedden is érezni fogod. Nagyon érzékenyen reagálsz mindenféle megjegyzésre. S bizony lesznek most olyanok is körülötted, akik magas lóról beszélhetnek veled. Nem érdemes visszaszólni nekik, mert abból csak fölösleges viták robbanhatnak ki. Ez még nem az a nap, amikor meg tudod védeni magadat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szerencsére múlóban van, de ettől függetlenül kedden is érezhető a hétfői telihold hatása. Nagyon fontos, hogy ne keverd magad semmilyen nézeteltérésbe, hiszen ezek nem tartoznak rád. Óvd a lelkedet a negatív energiáktól. A legjobb, ha csak a saját feladataidra koncentrálsz. Abból is van bőven, nem igaz?

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egyre jobb a hangulatod, s egyre jobb ötletek pattannak ki a fejedből. Lehet, hogy most még nem tudod ezeket megvalósítani, de ettől függetlenül nem kell lemondanod egyikről sem. Írj össze mindent, ami eszedbe jut, aztán majd alkalmas időben ismét előveszed. Egyre izgatottabb és vidámabb vagy. Lehet, hogy az advent teszi?

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A családban kell feszültségre, vitákra számítanod. Főleg, ha nem vagy kellően türelmes és megértő a családtagokkal. Lehet, hogy vannak néhányan, akik igazságtalanul bánnak veled, vagy bántó dolgokat mondanak. Semmiképp se vedd a szívedre, az pedig még fontosabb, hogy ne engedj a provokációnak.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Hajlamos lehetsz a figyelmetlenségre. Pedig még mindig meg kell fontolnod minden lépésedet – szó szerint és átvitt értelemben is. Legyél óvatos a pletykákkal és az intim információkkal is. Gondold meg nagyon, hogy kire bízod a titkaidat. Persze, ez rád is ugyanígy érvényes: nem adhatod tovább a rád bízott információkat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A Merkúr kilépett a jegyedből, s ezért érezheted úgy, hogy már megint nem értenek téged a többiek. Ha a közös hangot keresed, és kerülöd a csípős megjegyzéseket, mindenki nyitottan fordul feléd, és örömmel beszélget veled. Semmit sem veszítettél el, csak ismét változik a világ körülötted.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Kedden a jegyedbe lép a Merkúr bolygó is, így mostantól úgy érezheted, hogy visszakaptad a hangodat. Ez viszont nem jelenti, hogy átfordulhatsz a ló másik oldalára. Ha túl magas lóról beszélsz a többiekkel, azzal épp az ellenkezőjét éred el, mint amit igazán szeretnél. Az építő kritika megengedett, de a bántó megjegyzések nem…

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Abból sosem lehet baj, ha csak a saját feladataidra összepontosítasz. Kedden ez különösen fontos lesz. Ha meg tudod oldani, jól tennéd, ha ma home office-ban maradnál. Ez a lelkednek, a nyugalmadnak is különösen fontos lesz. S amikor igazán bele tudsz mélyedni a munkádba, akkor vagy a leghatékonyabb.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nagy kedved lesz beszélgetni ma. Érdemes is a legfontosabb megbeszéléseket keddre időzíteni. Azzal azért érdemes számolnod, hogy kicsit feszültebb lehet még a hangulat. Viszont a kisugárzásoddal könnyedén oldhatod a negatív energiákat. Mosolyogj minél többet, mert ez most valóban varázsszerként hat…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A jövőd foglalkoztat kedden, és az elkövetkező napokban is. Nagyon szeretnéd megosztani a gondolataidat a környezeteddel. Arra ugyanakkor érdemes figyelned, hogy kinek mit és hogyan mondasz el. Inkább olyan társakat válassz ehhez, akikben maximálisan megbízol, mert ők nem adják tovább a legtitkosabb vágyaidat sem.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top