nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 12. 02. – A nap, amikor végre minden sokkal könnyebb

Szerdán végre csupa kedvező folyamatot jeleznek a bolygók. Az elmúlt napok után végre fellélegezhet mindenki, ma tényleg jó dolgok történnek...

Kos

Kicsit szembe akarsz menni az elvárásokkal szerdán. Talán veszel magadnak valamit, amire régóta vágysz, de amivel a környezeted nem igazán ért egyet. Nem baj, ne is törődj velük. Ha neked szükséged van rá, és megkerested az anyagi fedezetet, akkor fölösleges emiatt lelkiismeretfurdalást érezned…

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szerdán megjön a bátorságod, s most még némi kockázatot is hajlandó lehetsz vállalni. Persze, a határokat ne lépd át semmiképpen, főleg, ha az egészségedet érintené a döntésed valamilyen formában. Ha vigyázol magadra, megengedhetsz némi könnyelműséget. Például egy szelet csokit

Még több horoszkóp Bikáknak:

Napi horoszkóp 2020. 12. 02.

Végre fellélegezhetsz (Fotó: Pixabay)

Ikrek

Igazából most csöppet sem bánod, hogy a Hold kilépett a jegyedből, és végre megszűnt a feszítő hatása. Már nem vagy annyira érzékeny, és a jövőt sem látod annyira „sötétnek”, mint az előző két napban. Átvészelted, szerencsésen túl vagy rajta, ezért megérdemelsz valami finom jutalmat

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kifejezetten jó a hangulatod szerdán. Sőt, most még ahhoz is kedvet érzel, hogy picit feszegesd a határokat. Kipróbálhatnál valami egészen mást, mint a megszokott és bejáratott dolgok. Például egészen más útvonalon közlekedj, mint máskor. Nagyon meglepő felfedezést tehetsz… Az is lehet, ez sokkal jobban beválik.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon megjön a hangod szerdán. Szívesen poénkodsz a többiekkel, csak azon csodálkozol, miért nem értik a viccet? Nos, a te humorod meglehetősen sajátos, és tényleg nem mindenki vevő rá. De ne szomorodj el miatta, úgy is találsz egy csomó olyan embert, akik nyitottak a szórakoztatásodra.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A hét legfontosabb megbeszéléseit érdemes szerdára ütemezni. Most ugyanis nyitottak a többiek, és könnyebb lesz közös nevezőre jutni. Persze, most is fontos, hogy pontosan, érthetően fogalmazz, de ne túl részletekbe menően add elő a javaslataidat, a kéréseidet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Sokkal nyugodtabb nap vár rád szerdán. Ha a családdal lenne közös program, vagy az otthonnal kapcsolatosan bármilyen elintézni való, érdemes mára ütemezned. Most valahogy minden jóval könnyebben, egyszerűbben megy. A bolygók támogatnak, ezért is használd ki jól az alkalmat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Megnyugodhatsz, most már tényleg nincs okod a feszültségre. A szerda számodra mindenképpen kedvedre való nap lesz. Úgy érezheted, hogy amit elveszítettél a vámon, azt visszakapod a réven. Valójában tényleg valami ilyesmi zajlik a levegőben. Legyél minél pozitívabb és optimistább!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha senkivel sem kaptál hajba az előző két napban, szerdán csodás lehetőségek várnak rád. Ellenkező esetben viszont tökéletes nap a mai, hogy mindenkit megkeress, akivel vitád volt, és kibéküljetek. A te lelked is megnyugszik és megkönnyebbül, s végre kifújhatod magadat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Lehet, hogy lesz olyan ember a környezetedben, akinek a nyafogása, a kifogáskeresése nagyon bosszant téged. De azt is megteheted, hogy nem figyelsz rá, vagy ha végighallgatod, nem húzod fel rajta magadat. Ne rontsd el a mai nap jó hangulatát, csak azért, mert valaki nem találja a helyét körülötted.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Árad belőled a jókedv, a pozitív energia. Talán még te is meglepődsz saját magadon. De hát te pontosan ilyen típus vagy, csak lehet, olyan sok minden történt az elmúlt hetekben, hogy megfeledkeztél erről az oldaladról. S ilyenkor bizony nagyon kedvelnek téged a többiek…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Minden nehézségnek vége szakad szerdán. S most ismét nagyon pozitívan tekintesz a lehetőségeidre, önmagadra, az életedre. Alig van már pár hét, nap ebből az évből, de még nagyon sokat kihozhatsz belőle. Készülsz már a karácsonyra? Ma nagyon jó ajándékötleteid lehetnek.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top