nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 12. 04. – Pénteken sok lehet a feszültség

Több bolygószembenállás is feszültséget jelez pénteken. A hét utolsó munkanapján fontos, hogy megőrizd a hidegvéredet. Bármilyen nehéz, törekedj rá.

Kos

Munkád okozhat egyre több feszültséget pénteken. Talán úgy érzed, kifutsz az időből, nagyon sok a feladat, s nem jutsz a végére. Nem sűríthetsz egyetlen napba több hétnyi feladatot, ezt el kell fogadnod. Ha meg tudsz barátkozni a gondolattal, hogy a feladatok megvárnak, kiegyensúlyozott hétvégére számíthatsz.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 12. 04.

Feszültség várható (Fotó: Unsplash)

Bika

Pénteken legyél a lehető legkörültekintőbb a közlekedésben. Váratlan helyzetek ugyanis bármikor adódhatnak. Azt is észreveheted, hogy minél inkább sietnél, annál lassabban haladsz előre. A türelmedre, a nyugalmadra nagy szükséged lesz, hogy kivédhesd a rázósabb helyzeteket. Meg tudod oldani!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Pénteken reggel meglehetősen álmosan ébredsz. S valószínűleg nem is lesz könnyű a feladatokra hangolódnod. Délutánra megjön a kedved. Az is lehet, hogy a hétvége közelsége hozza vissza a hangulatodat. Próbáld tudatosan kerülni a vitás helyzeteket, s akkor tényleg csak jó dolgok történhetnek veled.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ha túléled a pénteket, onnantól már nem hoz nehéz helyzeteket az élet. A bolygók szerint sokkal érzékenyebben reagálsz ma mindenkire. A durva és nyers beszólásokat viseled a legnehezebben. Próbáld az ilyen jellegű megjegyzéseket egyszerűen csak elengedni a füled mellett. Attól nem lesz jobb semmi, ha megsértődsz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Pénteken délelőtt még kevésbé találod a helyedet, de a nap második felében visszanyered az életenergiádat, a jó kedvedet. Persze a hétvége közelsége is hozzátesz ehhez. Ha végeztél a feladatokkal, érdemes átgondolnod a szombat-vasárnapi programokat is. A lehetőségekhez mérten persze.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szerencsésnek mondhatod magadat, mert kimaradsz a pénteki vitákból. A feszültséget ugyanakkor te is érezheted, hiszen a környezeted érintett lehet benne. Most igazán jó hatással lehetsz mindenkire, és a nyugalmaddal, a pozitív kisugárzásoddal is segíthetsz nekik visszanyerni a bizakodást, az optimista életszemléletet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A családban lehetnek viták, feszült helyzetek pénteken. Az is lehetséges, hogy az otthonodban történik valami váratlan és meglehetősen bosszantó esemény. A legfontosabb, hogy próbáld megőrizni a nyugalmadat, ne hagyd, hogy ez kibillentsen a lelki egyensúlyodból. Meg tudod oldani, bármivel tesz próbára az élet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Pénteken lakatot kellene tenned a szádra, nehogy valakinek olyasmit mondj, amit később szinte biztosan megbánnál. Nem lesz könnyű, mert állíthat az élet provokatív helyzetek elé. Fogd fel tesztként, kihívásként, amit kellő önuralommal képes leszel kezelni. Ha kell, mantrázd egész nap: nyugodt tudok maradni…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Észre kellene venned pénteken, amikor túl sokat beszélsz, vagy úgy érzed, mindenáron meg kell győznöd az igazadról a többieket. Lehet, hogy igazad van, de ha nem fogadókészek még erre, hiába is érvelsz, nem éred el, amit igazán szeretnél. Ilyenkor pedig jobb, ha nem erőlteted a dolgot, mert csak magadat idegesíted fel.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nem lesz könnyű nap a péntek. Könnyen vitába bonyolódhatsz a pároddal, illetve valójában bárkivel, aki tőled eltérő álláspontot képvisel. Azzal biztosan nem tudsz hatni a másikra, ha kíméletlenül szólsz hozzá. Sokszor beigazolódott már, hogy sokkal többre mész, ha egyszerűen ráhagyod a többiekre, gondoljanak, amit akarnak…

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Az egészségedre nagyon oda kellene figyelned pénteken. Talán sokkal több feladatod maradt, ami feszültséget okoz benned. Néha meg kell élni a korlátokat is, mert csak így tudod igazán értékelni a szabadságot. Ne feszegesd a saját határaidat, hiszen te is tudod, hogy semmi sem érhet annyit, hogy rámenjen az egészséged.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nem a legkedvezőbben indul a péntek még akkor sem, ha téged közvetlenül nem érint a feszültség. Mégis érzed a konfliktus lehetőségét a levegőben. A legfontosabb, hogy olyan emberek társaságát keresd, akikből a nyugalom, a béke, az öröm árad. Szerencsére többen is vannak körülötted.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top