nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 12. 05. – Szombaton minden kiszámíthatatlan

A váratlan helyzetekre lehetetlenség felkészülni. De ha tudod előre, hogy szombaton bármi megtörténhet, igazából a nehézségek sem érnek váratlanul...

Kos

Szerencsés vagy, mert elkerülnek szombaton a rázós helyzetek. Jól érzed magadat, tele vagy energiával, lelkesedéssel. Érdemes mára szabadtéri programot is választanod, remélhetően az időjárás is kegyes lesz hozzád. Nagyon sok energia van benned, amit érdemes mozgással levezetned. Így őrizheted meg a pozitív kisugárzásodat.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 12. 05.

Minden kiszámíthatatlan (Fotó: Pixabay)

Bika

Nem a legkönnyebb napod a mai. A bolygók szerint rugalmasságból tesztel most téged az élet. Szinte bizonyosan borul az előzetes terved. Ne bánkódj, bárhogyan is alakul a napod. Egyszerűen csak fogadd el, ez a más és új biztosan sokkal jobb, mint amit előre kigondoltál. Ezzel a hozzáállással simán megoldasz ma mindent.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ha aktív pihenés mellett döntesz szombaton, és mondjuk, útra kelsz, szó szerint is figyelj a lábad elé. Legyél figyelmes, s nézd meg hová lépsz. A legváratlanabb pillanatban érhet kellemetlen meglepetés. Persze, nem könnyű folyamatosan arra figyelni, amit épp csinálsz, de most ez az egyetlen, ami segít.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kifújhatod magadat, és megkönnyebbülhetsz szombaton. A nehézségeken túljutottál. Persze, neked is hozhat váratlan eseményt az élet, de ez inkább örömtelinek látszik a bolygók szerint, mintsem bosszantónak. Szóval, legyél nyitott minden lehetőségre, mert jól jöhetsz ki belőle.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Fontos, hogy semmit se vegyél a szívedre szombaton. Váratlan helyzetek elé állíthat az élet, főleg a családban. Lehet, hogy az egyik percben még teljes az egyetértés köztetek, aztán a másikban minden a feje tetejére áll. Nem lesz könnyű, de mégis nagyvonalúnak és elnézőnek kellene lenned mindenkivel.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Te is tudod, mennyire kifizetődő, amikor kedves és figyelmes vagy a környezeteddel. Lepd meg őket valamilyen aprósággal, amivel nekik és magadnak is óriási örömet okozol. Tényleg csak egészen pici dolgokon múlik a boldogság, a harmónia. Szombaton erre figyelj, és tökéletes lehet a napod.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pihend ki az egész hetet szombaton. Megérdemled, hogy azt tedd, ami igazán örömet okoz. Szánd magadra akár az egész napot. Persze, a környezeteddel érdemes átbeszélned az igényeidet, nehogy sértődés legyen belőle. Ha őszintén elmondod, hogy nyugalomra vágysz, megadják neked a többiek, biztos lehetsz benne.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A szombat sem lesz a legkönnyebb és a legkedvesebb napod. A legváratlanabb pillanatban történhetnek olyan dolgok, amelyekre lehetetlenség felkészülni. A legfontosabb, hogy ne kapd fel a vizet semmin sem. Próbáld megőrizni a nyugalmadat. Most tényleg ez a legokosabb, amit tehetsz…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Igazából egészen jó napod lehet a szombati. Jól teszed, ha szabadtéri programokat választasz. Kiszellőzteted a fejedet, és alaposan átmozgatod a testedet. A jóleső fáradtságtól megnyugszol, és még jobb lesz a kedved. Ha épp most ünnepled a születésnapodat, izgalmas meglepetésben lehet részed.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A bolygók szerint a legjobb döntés az lenne, ha otthon maradnál szombaton. Szokatlan és nagyon váratlan helyzeteket hozhat a nap a közlekedésben. Figyelmetlenebb és türelmetlenebb lehetsz, mint máskor, ha kilépsz az utcára. Persze, ha muszáj menned, nem kell a programot átszervezni, csak legyél óvatos egész nap.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Az otthonodban jeleznek váratlan helyzeteket a bolygók. Lehet, hogy épp akkor romlik el valami, amikor arra a legnagyobb szükséged lenne. Persze, az is lehetséges, hogy a családod készül valamilyen meglepetéssel. Talán a Mikulás rejt valami különleges és egyedi ajándékot a csizmádba? Holnap reggel megtudod…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Könnyen lehet, régi ismerősbe botlasz szombaton a lehető legváratlanabb pillanatban. S épp ezért elsőre nem is tudsz mit kezdeni a helyzettel. Lehet, hogy zavarba jössz a találkozástól, de az is lehetséges, hogy nagyon feldobott leszel tőle. Te is tudod, sosem véletlenül szembesít az élet a múlttal…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top