nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 12. 06. – Mit hoz a Mikulás vasárnap?

Vajon mit jeleznek a bolygók advent második vasárnapjára? S mit rejt a Mikulás zsákja?

Kos

Álmodozós hangulatban leszel egész nap. Egyre inkább megérinti a lelkedet a közelgő ünnep. Az elmúlás gondolata is foglalkoztathat vasárnap. Nem baj, ha picit befelé is figyelsz. Persze, még jobb, ha az érzéseidet megosztod a pároddal is. Izgalmas és mély beszélgetést indíthatsz el.

Napi horoszkóp 2020. 12. 06.

Jön a Mikulás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Érzelmes és nagyon különleges nap lesz a mai. Ha lehetséges, töltsétek kettesben a pároddal a vasárnapot. Most szavak nélkül is értitek egymás rezdülését, hogy mire van szüksége a másiknak. Szerelmes hangulatban leszel, és ráébredhetsz arra is, hogy milyen fontos neked a másik.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Vasárnap sokat gondolkozol a jövődön. Persze az nagyon fontos lenne, hogy felismerd, amikor negatívan gondolkozol. Próbálj tudatosan a szépre, a jóra figyelni. A pozitív gondolatok ma különösen sokat segíthetnek. Gyújtsd meg a második adventi gyertyát, s közben találd ki, vajon miért lehetsz most igazán hálás.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egyre inkább megérint az advent hangulata. S most nem az ajándékok beszerzése köti le a gondolataidat, hanem a valódi szeretet. Ne lepődj meg, ha máris a karácsonyi menüt próbálgatod. A családod, a környezeted nagyon boldogan kóstolgatja meg a finomabbnál finomabb ételeket.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ez egy olyan vasárnap, amit mindenképpen érdemes a családdal együtt tölteni. Ha ez személyesen most nem lehetséges, legalább telefonon, videón keresztül hívd fel a szívedhez legközelebb állókat. Ez egy olyan nap, amikor mindenki sokkal érzelmesebb, és a kötődések is erősebbek lehetnek köztetek…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ritkán mesélsz az érzéseidről, a lelkedben zajló folyamatokról. Ezen az adventi vasárnapon viszont önkéntelenül is kimondod, amit érzel, gondolsz a világról, magadról, a közelgő ünnepekről. S ezt az igazán őszinte megnyilvánulást a szeretteid is örömmel fogadják. Ugye, milyen jól esik néha kimondani olyan dolgokat, amit nem szoktál?

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Advent második vasárnapja a nyugalomról, a békéről szól. S épp ezért add meg magadnak ezeket az érzéseket. Megérdemled a pihenést, s hogy megtaláld azt a harmóniát, amire most igazán szükséged is van. Ez a mostani időszak mindenkinek más, mint a korábbi években, s ezért is érdemes másként várni az ünnepeket…

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Advent második vasárnapja sok mindenen elgondolkodtat téged. Például azon, hogy mennyire mulandó minden az életedben. De te szeretsz ilyesmin gondolkodni. Egyre inkább átérzed az advent misztikumát is. Ne lepődj meg azon, ha sokkal jobban érdekelnek most a mélyebben rejlő összefüggések, mint az, hogy ajándékot vásárolj.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egyre izgatottabban várod a közelgő ünnepeket. Ha apró ajándékokkal, csokival lepted meg a szeretteidet Mikulásra, alig várod, hogy kinyissák a kis csomagokat. Ez nap hasonló érzéseket hoz fel benned, mint a karácsonyi ajándékbontogatás. S egy picit visszaidézheted a gyerekkorod hasonló időszakait. Milyen emlékek jönnek fel benned?

Napi horoszkóp Mikulás

Itt a Mikulás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Advent második vasárnapját mindenképpen érdemes társaságban töltened. Persze, most nem harsány és nagy társaságra vágysz, hanem a szeretteid megnyugtató közelségére. Az is biztos, hogy most mély beszélgetések indulhatnak el köztetek. De ez egy ilyen nap: megérinti mindenkinek a lelkét.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Talán még mindig nem fogtad fel, hogy alig néhány hét, és vége lesz ennek a furcsa évnek. Bronzvasárnapon biztosan nem a vásárlás gondolata foglalkoztat, inkább az, vajon mit hoz majd a következő év? A legfontosabb, hogy engedd el a bizonytalanságot, a félelmeket magadból, s tekints előre minél pozitívabban…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Advent második vasárnapján biztosan felébred benned a kreativitás. Nagyon vágysz rá, hogy valami igazán szépet hozz létre. Miért is ne készíthetnél saját kezű karácsonyi ajándékokat? Ezek a személyes meglepetések mindenkinek sokkal többet jelentenek, mintha drága tárgyakat vásárolnál…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top