nlc.hu
Horoszkóp

A csillagjegyek és a diéta

Ezeknek a csillagjegyeknek megy a legjobban a diéta

Bár a motivációik eltérőek, a most következő négy csillagjegy szülöttei számára a diéta betartása a legkevésbé sem okot problémát, sőt...

Akadnak csillagjegyek, akik nagy lelkesedéssel vágnak bele a diétába, de aztán akaraterő vagy motiváció hiányában feladják még jóval a cél előtt. Másoknak viszont inkább az indulás nehéz, ha az összejön, utána már képesek kitartani. A most következő négy jegy szülöttei azonban vérbeli diétázók.

Szűz

A Szűz szülöttei rendkívül fegyelmezettek és módszeresek, így egy diéta megtervezése és betartása a legkevésbé sem okoz gondot nekik, sőt, bizonyos értelemben még örömüket is lelik benne. Az egészséges táplálkozás mindenkor fontos a számukra, ám ha diétába kezdenek, azt különösen komolyan veszik. Listákat írnak, recepteket gyűjtenek és szorgalmasan számolják a kalóriákat. A gyors és egyszerűnek tűnő csodadiétáknak nem dőlnek be, e téren is az átgondolt, hosszú távú eredményeket biztosító módszerek hívei. 

Skorpió

A Skorpiók minden más csillagjegynél erősebb akaraterővel rendelkeznek, és nincs ez máskor akkor sem, ha fogyókúráról van szó. A legkeményebb diétát is bevállalják és következetesen végig is csinálják, ha valóban úgy érzik, hogy elérik vele a vágyott eredményt. Kitartás, elszántság és céltudatosság jellemzi őket, miközben mindenki előtt titokban tartják, hogy épp min munkálkodnak. Sőt, akkor is csupán rejtélyesen mosolyognak, amikor a látványos változások nyomán besöprik a bókokat.

Nekik nem gond a diéta

Nekik nem gond a diéta (Fotó: Getty Images)

Bak

A Bakok számára alapállapot, hogy folyamatosan újabb és újabb célokat tűznek ki maguk elé, majd azokért elszántan megdolgoznak. A sikeres diéta csupán egy ezek közül a célok közül. A könnyű utat soha nem választják, sőt, minél nehezebb a megvalósítás, a végén annál elégedettebbek az eredménnyel. A szívósság és a kitartás számukra magától értetődő, azonban hajlamosak túl szigorúnak is lenni önmagukhoz. Fontos megtanulniuk, hogy az egészséges táplálkozás nem csupán kihívás, de örömforrás is lehet.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy szülöttei imádnak ragyogni, vágynak az elismerésre, ha pedig ehhez a diétán keresztül vezet az út, akkor nagy lelkesedéssel vetik bele magukat, akaraterejüknek köszönhetően pedig végig is csinálják. Kevéssé az egészséges életmód, sokkal inkább az előnyösebb külső az, ami motiválja őket, az azonban olyan mértékben, hogy semmi sem képes őket eltéríteni a céljuktól. 

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top