nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. december 19–20. – Karácsonyra készülve

Pár nappal karácsony előtt a készülődés lázában égtek mindketten. Engedjétek meg egymásnak és magatoknak, hogy élvezzétek! Nem törvényszerű, hogy ingerült és kapkodós legyen ez a hétvégétek.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. 12. 19.

Karácsonyra készülve (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kötelező teendők után (vagy helyett) varázsoljatok ünnepi hangulatot illatokkal, ízekkel, fényekkel! Karácsony ezen a téren a túlzások ünnepe. Most mindkettőtök érzékszervei fokozottan jól működnek, ami igazán érzékivé teszi ezt a hétvégét.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagy kihívás lesz számodra, hogy megtaláld az egyensúlyt a költés és az élvezetek között. Igazad van: iszonyú drága lett minden. De tuti, hogy frusztrált lennél, ha nem vehetnél meg pár finom dolgot. Hallgass a párodra! Ő segít helyesen dönteni.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Végre mindketten fel lesztek dobódva. Ez arra is jó, hogy mindazt elintézzétek, amire eddig nem volt időtök. És arra is, hogy végre egymással is foglalkozhassatok. Csupán arra ügyelj, hogy a kedvesed lelkesedését ne vedd kritikának! Nem akar megbántani…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hajlamos lennél félreérteni a szerelmed passzivitását. Azt hiheted, hogy nem érdekli, vagy nem akar segíteni. Mielőtt elkezdenél méltatlankodni, kérdezd meg, hogy szerinte mi élvezzen prioritást! Ha úgy dönt, hogy a lazítás, akkor tarts vele!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagyszerű dolgok történnek a pároddal, ami irigységgel tölthet el. Hiába próbálod elnyomni magadban, látszik rajtad. Ne engedd, hogy ez közétek álljon! Nehogy megmérgezze a karácsony előtti utolsó hétvégéteket! Inkább fürödj a párod sikerének fényében!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kedvesed sírós hangulatban lesz egész hétvégén. Legyél vele tapintatos, mert nem tehet róla! Sok feszültség összegyülemlett benne, ami most jön ki. A türelmedért cserébe gyengédséget kapsz tőle. Ennek örömére kényeztessétek egymást!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindennél nagyobb szükséged van a kikapcsolódásra és szórakozásra. Mivel nyilvános helyen nincs ilyesmire lehetőségetek, otthon kell feltalálnotok magatokat. Csináljatok bulihangulatot, tegyetek fel jó zenét, öltözzetek be, és táncoljatok!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szokatlanul csendes és álmodozó leszel ezen a hétvégén. A szerelmed nem érti, hogy mi a bajod. Holott ez nem baj. Ő mégis mindent megtesz, hogy felvidítson. Szólj neki, hogy nagyobb szükséged lenne egy békés sétára, vagy egy kis magányra. Luxus, ha egyedül akarsz lenni?

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy vasárnapi Nap-Merkúr együttállás teljesen felvillanyoz. Miközben be nem áll a szád. Ezt imádja a párod. A hangod, a stílusod és a gesztusaid totál lenyűgözik őt. Semmiképp se fogd vissza magad, mert ez mindkettőtöknek jót tesz…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kitűnő alkalmatok nyílik a beszélgetésre. Észrevetted, hogy az igazán tartalmas eszmecseréket nem lehet tervezni, mert szinte maguktól adódnak? Ez a hétvége is ilyen kincset tartogat a számotokra. Rajtatok múlik, hogy éltek-e ezzel…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Végre eljött a te időd. Sőt, egy új időszámítás kezdődik el a számodra. Kérdés, hogy a párod mit szól ehhez. Drukkol neked, veled örül, vagy „összemegy”, kicsinek érzi magát melletted, és elkezd rivalizálni? Tudd, hogy ezen múlhat a kapcsolatotok jövője!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne igyál alkoholt, ha nem bírod az italt! Sajnos a hajsza, a stressz nagy feszültséget generál benned. Jó lenne, ha ezt nem a párodon vezetnéd le. De az is fontos, hogy ne alkohollal akard kioldani magadból. Vannak más módszerek, amik 18-as karikával rendelkeznek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top