nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. január 1–3. – Újévi tervezés

2021 hosszú hétvégével indul. Szóval lesz időtök kipihenni az ünnepeket és rendet rakhattok, majd készíthettek terveket az újévre. Közben jusson időtök egymásra!

Fogadalmat is tehettek egymásnak és magatoknak, hogy minden hétvégén legalább 1 napot édeskettesben fogtok tölteni 2021-ben.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. 01. 01.

Tervezzetek újévre! (fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pénteken 2 nehéz fényszög szerint mindketten nyűgösek és fáradtak lesztek. Szerencsére ez szombatra elmúlik. Sőt visszanyered azt a jókedvet, ami átragad a kedvesedre. Ennek örömére csinálhattok after partit. Ünnepeljétek a kapcsolatotokat és azt, hogy elindul egy jobb év!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fejfájást okozhat az a nyomasztó konstelláció, ami pénteken rátelepedik a gondolataidra. Képtelen vagy tervezni, mert hiábavalónak érzed. Ettől kellemetlenül ingerlékennyé válsz. Lehetőleg ne a párodon vezesd le! Ő nem tehet arról, hogy gondterhelt vagy. Vasárnap kedvezőbb fényben látsz mindent.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Valaki az újév első napján azzal hergel, hogy dicsekszik és/vagy pletykál. Annyira felkaphatod a vizet, hogy a szerelmed komolyan megijed tőled. Meséld el a teljes sztorit, hogy megértse, nem rá haragszol. Inkább bújjatok össze, nézzetek meg egy jó filmet, és lustálkodjatok!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Totál kimerültél. Rengeteget kivett belőled az elmúlt 2 hét. Semmi másra nem vágysz, mint lazítani. Még fürdeni sincs kedved. De ne feledd, hogy akkor nem leszel túl kívánatos! Izgató, ha pl. együtt zuhanyoztok. Ebből lehet egy újévi szokás. Csupán a fantáziátok szabhat határt…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vigyázz, mert az újév első napján egy bolygó szembenállás veszélyt rejt! Vita pattanhat ki vagy megsérülhetsz. Mindkettő elkerüléséhez higgadtnak és ébernek kell maradnod. Semmiképp se provokáld a párodat! Pontosan ismered, hogy mivel tudod a leggyorsabban felbosszantani…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hosszú hétvége arra való, hogy lazítsatok, töltődjetek. Ne tervezz semmi hasznos, fontos dolgot! És ne nyaggasd a kedvesedet! Ha nem tudsz pihenni, akkor menj sétálni, vagy eddz otthon! És ne sértődj meg, ha a kedvesed nem akar veled tartani! Tiszteletben kell tartanod a döntését.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell titkolnod, hogy optimistán nézel 2021 elé. Sőt, az lenne a jó, ha ez lenne a domináns. Mindkettőtöknek fontos, hogy az újév első napjai a lehető legvidámabban teljenek, mert ez meghatározza a folytatást is. Ennek tudatában folytassátok a szilveszterezést kettesben!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elengedhetetlen, hogy valamelyik nap legyen lehetőséged kicsit elvonulni magadban, és megtervezni, kitalálni, leírni, hogy mit szeretnél 2021-ben. Szólj a szerelmednek, hogy erre szükséged van! Utána nyugodtabban nézel a jövőbe. Akkor is, ha tisztában vagy vele, hogy minden képlékeny.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amennyiben jót akarsz magadnak és a párodnak, semmilyen szóváltásba ne bonyolódj bele! Nem kell az igazságodat érvényre juttatnod. Legalábbis most nem elengedhetetlen. Jobb, ha csendben maradsz. Ezzel sikerül megőrizned a harmóniát és a békét, amit átvihetsz az újévre.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kapcsolatotok erősebbé vált az elmúlt évben. Sikerült egymást támogatva, bátorítva átvészelnetek a nehéz heteket. Ennek tudatosításával lépjetek be az újévbe! Ne törődjetek másokkal, csak egymással! Számodra a vasárnap hozza el a megnyugvást és a bizonyosságot, hogy minden jól alakul.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rosszízű fényszöggel indul 2021. Pesszimizmus uralkodhat el rajtad. Ettől megszeppenhet a kedvesed. Valld be neki, hogy nincs erőd az optimizmushoz, és szükséged van a mosolyára! Ezek után engedd meg neki, hogy a saját eszközeivel tegyen meg mindent, hogy felderítsen!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Annyi teendőd volt az ünnepek alatt, hogy könnyen lehet, elhanyagoltad a szerelmedet. Még nem hunyt ki a tűz. A parázs valahol mélyen még izzik. Te vagy az, aki képes fellobbantani a szerelem lángját. Ha elment az összes vendég, és végre kettesben maradtok, vedd elő a „fujtatót”.

Ezt olvastad már?

2021 nagy szerelmi horoszkópja

Ez is érdekelhet Éves szerelmi horoszkóp 2021-re Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top