nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. január 6–12. – Újévi rendrakás

Az újévi fogadalmaid között szerepel selejtezés, szortírozás, rendrakás? Ha igen, akkor most a fogyó Hold a legjobb segítőd. Ne várj tovább! Kezdj bele most! Dobáld ki azokat a holmikat, amik rosszak, ajándékozd el azokat, amik még használhatóak!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

Heti Hold horoszkóp 2021. 01. 06.

A fogyó Hold segít a rendrakásban és takarításban (Fotó: Pixabay)

SZERDA – január 6.: Vízkereszt napján a régiek szerint az eső azt jelzi, hogy csapadékos lesz a tavasz. Régen leginkább annak örültek, ha vízkereszt napján fújt a szél, az jó termőidőt, szerencsés évet jövendölt. Ma a Mérleg Hold aktuálissá teszi a szellőztetést. Ha száraz az idő, az ágyneműt is kiteheted szellőzni.

CSÜTÖRTÖK – január 7.: Délelőtt a Skorpióba lépő Hold sírós hangulatot hozhat magával. Ne lepődj meg, ha könnyebben elpityeredsz. Nincs veled semmi baj. A könnyek gyógyítják a lelkedet, oldják a feszültséget. Igyál ma több folyadékot! De ne alkoholt! Fodrászati és kertészeti tilalom van érvényben. Viszont aktuális a nagymosás.

PÉNTEK – január 8.: A Skorpió Hold remek alkalmat teremt a méregtelenítésre: ihatsz gyógyteát vagy szaunázhatsz. Mivel fogy a Hold, gyorsabban megszabadulhatsz a mérgektől. Ismered a do-in önmasszázst? Ezzel a méregtelenítő, öngyógyító folyamatokat beindíthatod. Még ma is fodrászati és kerti munka tilalom van.

SZOMBAT – január 9.: Majd délben lép a Hold a Nyilasba. Előtte még a Skorpió Hold a vízzel, gyógyteákkal és szaunázással segíti a méregtelenítést. A Nyilas Hold a sporttal, mozgással elért izzadást teszi hatékonnyá. Szerencsés vagy, ha mindezt talpmasszázzsal is meg tudod támogatni. Hálás lesz minden sejted, ha ilyesmire szánod el magad.

VASÁRNAP – január 10.: Ma a Nyilas Hold kicsalogat a természetbe. Sétálj egy nagyot! Ha hideg van, öltözz fel melegen, ha esik, vigyél magaddal esernyőt! Haza érve főzz egy forró levest, és süss kenyeret! A házi készítésű finomságoknak nincs párja. Ma garantált a siker. Ki ne hagyd ezt a remek alkalmat!

HÉTFŐ – január 11.: Ha tegnap sütöttél, főztél, és maradt, akkor ma eldicsekedhetsz. Oszd meg a tapasztalataidat másokkal! Előfordulhat, hogy te is tanulhatsz másoktól. Ez egy csodás közös téma és összetartó erő lehet. Ha szilveszterkor megfogadtad, hogy sportolni fogsz, akkor ma vágj bele!

KEDD – január 12.: Ma már a Bakban jár a Hold, ami a selejtezésben, a szortírozásban hatékony segítséget jelent. Válogasd át a ruháidat, cipőidet és mindenféle holmijaidat! Dobáld ki a rosszakat, és ajándékozd el a használhatóakat! Komolyan meg fogsz könnyebbülni, ha megszabadulsz ezektől.

 

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 01. 06-12.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 01. 06-12.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top