nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 11. – Tűzz ki reális célokat

Fontos időszak előtt állsz. Megtalálod az új otthonod vagy a régiben teszel rendet. Szeretnéd gyorsítani a tempódat, de ez nem mindig sikerül. Ne erőltess semmit. Gondolj arra, ha egyszerre túl sokat akarsz, elsodor az ár.

Kos

Egy kis lassítás nem ártana. Elhamarkodott és kapkodó döntések soha nem vezetnek jóra. Ha küszöbön áll egy költözködés, a jelenleginél kedvezőbb időszakot nem is találhatnál. Kis feszültséggel jár a hurcolkodás, de az új helyen annál nagyobb lesz a megelégedettséged.

Napi horoszkóp 2021. 1. 11.

Tűzz ki reális célokat (Fotó: Pexels)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kalandosan alakul a szerelmi életed. Sokan kereshetik a kegyeidet és nem kizárt, hogy magad is tevékenyen részt veszel abban, hogy ne nyugodjanak le körülötted a kedélyek. Mondhatjuk, a háttérből ügyesen mozgatod a szálakat. Mindezzel nincs is gond addig, amíg nem mások érzéseivel játszol.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Sok érdekes élmény, változás vár rád hétfőn. Elsősorban az uralmi helyzetben álló Vénuszt használd ki. Anyagilag és lelkileg is rengeteg pozitívumot ígér. Fokozódik a vonzerőd. Egyedülállók számára ismerkedést, hódítást, párkapcsolatban harmonikus időszakot hoz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egy régi ismerősöd bukkanhat fel újra az életedben, aki alaposan felkavarja az érzéseidet. Ebben a helyzetben te döntesz, rajtad múlik, hogy folytatódik-e a folyamat vagy megáll. Ma furcsa felfedezést tehetsz, vagy érdekes hírt kapsz, ami hatással lesz rád. Ha párkapcsolatban élsz, kicsit csendesítsd el a permanensen aggódó éned!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Bármibe fogsz, azt magas szinten teszed. Nagyon jó úton haladsz. Szakmai és magánéletedre is a nyugalom, megfontoltság jellemző. Tartsd szem előtt, hogy a tervezés, a megfontoltság mindig meghozza a maga gyümölcsét. A Mars, Plútó közeli kapcsolata céltudatot és óriási belső erőt ad. Nagyon nehéz lenne most téged eltéríteni az elképzelt úttól.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Tanulmányok területén érheted el a legnagyobb sikert. Aki éppen nem jár semmilyen képzésre, annak az élet nyújt olyan kihívásokat, amelyek a személyiségét fejlesztik. Kellemes megjelenéssel, ízléses öltözködéssel sokat profitálhatsz. A családdal és a pároddal szemben néha túl akaratos vagy.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pillanatnyilag anyagi területen, esetleg befektetésekkel tudsz jó alapot teremteni jövőbeli terveidhez. Sokan várnak tőled tanácsot, útmutatást. Másokon segíteni szintén a befektetés egyik formája. A hónap elején uralkodó bolygód, a Jupiter a gyors, változékony Holddal alkot nehezebb kapcsolatot. Ne dönts elhamarkodottan!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Fókuszba kerül az otthonod. Elsősorban azokat a teendőket végezd el, amelyeket hosszú ideje görgetsz magad előtt. Meglátod, amint eltűnik a teher a válladról, újabbnál újabb ötleteid támadnak. Nagyon szellemesen kommunikálsz. Ez egy olyan adottság, amellyel sok rajongót szerezhetsz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A legtöbb égitest a munkaterületedet támogatja. Onnan irányít az energikus Mars, de ott időz a bölcs Szaturnusz, és hosszasan ott vándorol a néha mindent lebontó, ugyanakkor megoldásokat is adó Plútó. Hozd ki ebből a legjobbat. Gazdag képzelőerővel, kreativitással és kezdeményezőkészséggel most magadra irányíthatod a figyelmet. Ugyanakkor nagylelkűségből is jelest kapsz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha kapcsolatban élsz, nem kizárt, hogy az utóbbi időben eltávolodtatok egymástól a pároddal. Ha nem teszel valamit, lehet, hogy végleg elválnak az útjaitok. Gondold át, mit szeretnél! Ha még nincs párod, mostanság beléphet valaki az életedbe, akivel hamar egy hullámhosszra kerültök, de az is lehetséges, hogy egy régi szerelmeddel fűzitek szorosabbra a szálakat.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Egy nem várt összeg nagy meglepetést okoz ma. A pénz egyébként is fontos szerepet játszik nálad. Segítségével nemcsak új ismeretségeket kötsz, de tágabb horizont is megnyílik előtted. Sokan fordulnak hozzád. Számodra pedig egyre többet jelent a szabadság, és az új dolgokat is könnyebben tudod elfogadni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A megszokottnál lassabban telnek a napjaid. Gátolva érzed magad. Segítségedre lehet, ha néha magadba mélyedsz. A meditáció vagy egy könnyű séta jót tesz. Nem az a fontos, hogy mindig te legyél a legjobban értesült. A Jupiter, Plútó és Neptunusz szerencsés kapcsolatba kerül egymással. Ezek lassú égitestek. Hosszú távon biztosítják az intellektuális és egzisztenciális békét.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top