nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. január 16–17. – Fantáziálós hétvége jön

Álmodozós, merengős, fantáziálós hétvége vár rátok. Jó lenne, ha megosztanátok egymással titkos vágyaitokat. Nem szabad szégyellnetek magatokat egymás előtt. Az őszinte, tiszta kapcsolathoz ez is hozzátartozik. Amennyiben ez ijesztő és új, itt az ideje megnyílni egymás előtt…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. 1. 16.

Irány a fantázia birodalma (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmi másra nem vágysz annyira, mint a lustálkodásra. Semmi hasznos, praktikus dologhoz sincs kedved. Valld ezt be a párodnak, mielőtt elkezd tervezgetni! Mondd neki, hogy „ideje van a vetésnek, ideje az aratásnak”, a munkának és a pihenésnek!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha nyomaszt valami, akkor meséld el a kedvesednek! Úgyis érzi rajtad, hogy ingerült vagy. A munkahelyi gondjaidat is megoszthatod vele. De ne erről szóljon az egész hétvégétek! Ragyogó ötlet lenne együtt főzni. Közben felbonthattok egy üveg bort…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Volt már olyan, hogy a jövődet nem láttad tisztán. De olyan még nem volt, hogy ennyire ködös legyen a kép. Akár a kapcsolatotokat érinti ez, akár a karrieredet, beszélgessetek! A némaság közétek állhat, és megmételyezheti a szövetségeteket.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedd szabadjára a fantáziádat! Minden nagyszerű közös dolgotok úgy kezdődött, hogy te valami merészet álmodtál. A mondás szerint „Ábrándozás az élet megrontója”. De csak akkor, ha illúziókergetéssel, és nem megvalósítással jár kéz a kézben.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Muszáj mértékletességet tanúsítanod: vissza kell fognod a kiadásaidat. Ettől elszomorodhatsz, és úgy érezheted, hogy semmit nem engedhetsz meg magadnak. Ezt úgy cselezheted ki, hogy a pároddal versenyeztek: ki tud jobb ingyenes programot.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell, hogy mindig mindenben egyetértsetek. Nincs katasztrófa, ha nem vagytok egyformák. Sőt a mondás szerint: „Ellentétek vonzzák egymást”. Ezen a hétvégén ezt a mágneses vonzerőt fogod megtapasztalni, ha nem a különbségeken rágódsz.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Aggódsz az egészséged és/vagy a munkád miatt? Mondd el a kedvesednek! Ne tartsd magadban, mert az fog megbetegíteni! Meglátod, a kedvesed nem haragszik meg, ha tanácsot kérsz tőle. Sőt megtisztelve fogja érezni magát, hogy adsz a véleményére.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem bírsz magaddal ezen a hétvégén: előbújik belőled a gyerek, aki fantáziál, játszik, és felhőtlenül képes a jelenben lenni. Ez most a legjobbkor jön, mert ha átragad a szerelmedre, akkor elillan a rosszkedve, és igazán derűs hétvégétek lesz…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A családod, a szüleid, az édesanyád a hétvégi terveidet összezavarja. Váratlanul kérnek valamit, amitől borul az édes kettesben töltött hétvégétek ábrándja. Bosszankodás helyett gyorsan oldd meg a dolgot, és utána még jut időtök egymásra!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

„A hiba az ön készülékében van.” Vagyis mielőtt megvádolnád a párodat, hogy nem fogalmaz egyértelműen, gondold át, amit hallottál! Vita csak akkor pattanhat ki, ha elhamarkodottan reagálsz. A tolerancia, a szeretet és a gyengédség most is jól jön…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kizárólag akkor lehet jó ez a hétvégétek, ha nem hergeled fel magadat családi és/vagy ingatlan ügyeken. Cseppet sem meglepő, hogy valaki valamit folyton variál, túlbonyolít. Kérd meg a kedvesedet, hogy segítsen neked a fölé emelkedésben!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elemedben leszel: lubickolsz a boldogságban. Ha mégse, akkor vedd számba, hogy miért adhatsz hálát. Például a szerelmedért, azért, hogy ismerheted, hogy kölcsönösen törődtök egymással. Álomszerű a kapcsolatotok: a múltja, a jelene és a jövője…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top