nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 16. – Éld át a nap minden percét

Túl sok időt töltesz gondolkodással és túl keveset cselekvéssel. Itt az ideje annak, hogy végre sokkal több időt és energiát szentelj annak, amit a két kezeddel csinálsz.

Kos

A külső körülmények sietségre kényszerítenek szombaton. Neked azonban az lenne a dolgod, hogy ne kezdj el kapkodni. Attól, hogy siettetsz valamit, a körülmények ugyanolyanok maradnak. Hogy őszinték legyünk, a körülmények akkor is ugyanolyanok maradnak, ha még tovább lassítasz.

Napi horoszkóp 2021. 1. 16.

Cselekedj, ne agyalj! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Talán mostanában nem olyan a viszonyod a szüleiddel, ahogyan azt szeretnéd. Szombaton változni látszanak a dolgok. Ma sokkal jobb a kommunikációtok, és sokkal könnyebben megtaláljátok a közös hangot.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Úgy tervezted, hogy szombaton nagy dolgokat viszel véghez. Ami azt illeti, ezek a nagy dolgok ma elmaradnak. Ennek pedig a kis dolgok lesznek az okai. Ma koncentrálj az apróságokra, amelyekre eddig nem nagyon volt időd, vagy amelyekre eddig nem nagyon jutott a figyelmedből.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Amikor végre meghallod azt az információt, amire régóta vártál, majd kiugrasz a bőrödből. A szombatot egy telefonhívás, egy sms, vagy egy e-mail dobhatja fel igazán. Neked pedig csak az a dolgod, hogy megéld ezt az örömöt, és ne akard azt kisebbnek látni, mint amekkora valójában. Merd megünnepelni a barátságaidat!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Érzel némi szomorúságot magadban és talán úgy értelmezed, egy korszak lezárul. Igazad van, egy korszak a végéhez közeledik, de ez csak akkor jelent hanyatlást, ha nem veszed a kezedbe a dolgokat. Gondolj magadra úgy, mint egy kertészre, aki a télen megfagyott tájból tavasszal majd egy teljesen új, virágzó kertet hoz létre.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Egy kicsit tartasz ettől a szombattól. Azt érzed olyan programok várnak rád, amelyeket csak a fogaidat összeszorítva viselsz majd el. Ne aggódj, ennyire nem félelmetes a helyzet. Ne felejtsd el, hogy lehetőséged van átszervezni a mai programot még most is.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Hiába mernél ma nagyot álmodni, ha ebben a család nem lesz partner. Nem járhatod mindig a saját utad, olyan megállapodást kell kötnöd, melyben mindenkinek jut szerep, és nem csak statiszta. Ahogyan neked vannak vágyaid, úgy a családtagjaidnak is, és ezt nem hagyhatod figyelmen kívül.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ha tehetnéd, elmenekülnél ma a világ elől. Ha mindenáron egyedül szeretnél lenni, beszéld meg a szeretteiddel, hogy ez most nem ellenük van, sokkal inkább önmagaddal kell tisztáznod bizonyos kérdéseket. Úgy érzed, hiába a nagy tervek, fogadalmak, ha a körülmények nem adottak. Az, hogy abból ma mi megvalósítható, csak azon múlik, te mennyire szeretnéd.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Bár a fejedben már összeállt a mai nap, végül egy váratlan esemény mindent felborít. Emiatt ne is bosszankodj, inkább engedd, hogy az események magukkal sodorjanak. Törekedj arra, hogy a szombatod a sikerekről és örömekről szóljon, amit leginkább úgy érhetsz el, ha boldogan kipipálod, megvalósítod az álmaidat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Néha rossz oldalról közelíted meg az érzelmi alapokon nyugvó kapcsolataidat. Egyáltalán nincs szükséged arra, hogy manipuláld azokat az embereket, akik szeretnek téged. Különösen igaz ez az esetleges párkapcsolatodra. Ha társad odavan érted, nem kell mindenféle trükköket alkalmaznod ahhoz, hogy érzelmeit kinyilváníttasd vele, megteszi ezt anélkül is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Sose feledd, ha történik valami rossz az életedben, azt a sors mindig kompenzálja valami jóval. Ez történik ma is. Még ha a héten összezördülések voltak a munkahelyen vagy a családban, mára lenyugodnak a kedélyek, rendeződnek a dolgok. Levonhatod a konzekvenciát és sokat tanulhatsz a történtekből.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A mai napot egyfajta csataként éled meg. Kerüljön bárki az utadba, mindjárt támadsz, addig nem is nyugszol, amíg el nem éred, hogy a másik felet felbosszantsd. Ezt elsősorban a belső elégedetlenséged okozza, hiszen most szembesülsz azzal, hogy rengeteg tervet nem sikerült megvalósítani abból, amit mára kitűztél. Nincs azonban még minden veszve, hiszen a napnak még nincs vége!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top