nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 17. – El kell fogadnod végre, hogy mindenki egyéniség

Nehezen vállalod fel a véleményedet. Tudod, hogy a környezeted mit akar hallani a szádból, és te igyekszel megfelelni az elvárásoknak.

Kos

Vasárnap rendkívül ambiciózus lehetsz, és jó időszak is ez érdekeid előmozdítására – egy bizonyos pontig. Ha konfliktusok merülnek fel ma, próbáld megőrizni tárgyilagosságodat, és állj készen álláspontod megváltoztatására, ha az tévesnek bizonyul. Úgy tűnik, most érzelmeid uralkodnak a józan ész felett.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nem először érzed úgy, hogy munkahelyeden kihasználnak. Úgy érzed, lassan ott töltöd az életed, ahelyett, hogy időben hazamennél, s szabad perceidet a családod körében töltenéd. Ez egy kicsit talán a te hibád is, és a hideg is hozzájárul ahhoz, hogy most munkahelyi feladataid is lassabban látod el. Kitartás!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A tél és a hideg lelassított, s egyre nehézkesebben végzed mindennapi kötelezettségeidet. Ki vagy fáradva testileg és lelkileg egyaránt. Nem ez a jellemző rád, de ma szinte semmihez sincs kedved. A nap végére elmúlik ez a kellemetlen állapot. Akár magányos vagy, akár keresed az igazit, izgalmas napok következnek ezen a téren is.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

El kell fogadnod végre, hogy mindenki más. Ez azt is jelentheti, hogy nem kell feltétlenül egy irányba tartanotok. Szívedre veszed, amikor egyik barátod bejelenti, hogy máshol talált magának munkát. Engedd őt elmenni, mert így még mindig jóban lehettek, mint magánemberek.

Napi horoszkóp 2021. 1. 17.

Mindenki egyéniség (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Úgy érzed, ma csodákra vagy képes. És ez így is lesz, ha nem becsülöd túl képességeidet. Ne hanyagold el más fontos életterületeidet sem. Mutatkozhat némi feszültség a szakmai és a magánéleted között, főleg, ha nem tartottad kellő egyensúlyban őket. Tisztáznod kell magadban a prioritásokat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma megvalósíthatod terveidet, és világossá teheted álláspontodat mások előtt. Csak ne felejtsd el meghallgatni az ő véleményüket, és vedd is figyelembe azokat. Ne akadj fenn jelentéktelen apróságokon. Csak olyan feladatokra vállalkozz vasárnap, amelyhez személyesen és érzelmileg is kötődni tudsz. Próbáld megkeresni mindenben a mélyebb, belső értékeket.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörben töltheted a vasárnapot. Szívesen adod is, kapod is a szeretetet, és ez egy ideális állapot. Ha viszont hajlamos vagy a féltékenykedésre, önzésre vagy birtoklásra, ezek az érzések felerősödhetnek, ami megnehezítheti, vagy kellemetlenné teheti a napot, hacsak nem teszel valamit ellene.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Egyre jobban vágysz arra, hogy kedveseddel összekössétek az életeteket. Tudod, hogy nagyon sok buktatót rejt a hivatalosan vett közös élet, de már szeretnél ott tartani. Ma nagyon könnyen munkahelyi vitákba keveredhetsz. Ne add fel, hiszen neked van igazad, és ezt ellenfeled is tudja.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Váratlan változások vagy zavarok fordulhatnak elő ma. Ha eddig nem a megfelelő kerékvágásban haladtál, vagy nem hagytad magad elmozdítani biztonságos kis fészkedből, könnyen egyfajta kamaszos lázongásba sodródhatsz a feljebbvalókkal szemben. Jobbik esetben egyszerűen csak felmentést kapsz néhány korábbi korlátozás alól, kisebb-nagyobb zavarok árán.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Erővel többször sikerült megoldanod a pillanatnyi problémákat, de ma erre nem adódik lehetőséged. Tisztában vagy azzal, hogy a helyzet nem csak téged érint, nem csak a te döntéseden múlik. Nagyon nehezen viseled, hogy valaki a szemedbe mondja a véleményét, de nincs más lehetőséged, el kell fogadnod a kritikát. Ha képes vagy jó oldaláról nézni a helyzetet, akkor még jól is kikerülhetsz ebből a helyzetből.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma az önvizsgálat és a kétségek napja van nálad. Bizonytalanságérzeted vagy az önbizalomhiány miatt kerülni igyekszel a konfliktusokat, aláveted magad mások akaratának, vagy a mártír szerepét játszod, hogy rokonszenvet kelts magad iránt. Mindenesetre jobb, ha most változtatsz a dolgokon, mint később.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Alapjában dinamikus, szorgalmas ember vagy, vasárnap is ilyennek lát a környezeted. Habár tél van, hamarosan rád köszönt a szabadság, s végre kellőképpen kipihenteted magad, de addig is maximálisan lásd el a kötelezettségeidet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top