nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. január 18–24. – Rázós fényszögek

Január 20-án egy Mars–Uránusz együttállás megrázó élményeket tartogat mindenki számára. Ha nyitott és rugalmas vagy, akkor egyfajta megvilágosodásban lehet részed. Ez ajándék. Annak ellenére, hogy döbbenetes események zajlanak kicsiben és nagyban.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp 2021. 1. 18.

Rázós fényszögek várhatók (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Lendületesen indul a heted. Tele leszel tervekkel és motivációval. De egyre nő benned a feszültség, mert rossz előérzeted támad. Igazad van. Nagy a tét: a pénzed. Szerdán, csütörtökön és szombaton rázós fényszögek lesznek az égen. Ragaszkodás és merevség helyett legyél optimista és rugalmas. Szerencsére pénteken dupla szerencsés fényszög segít, hogy reálisan lásd a helyzetet, és megtaláld a konkrét megoldást. A hétvége arra jó, hogy kiszellőztesd a fejedet. Menj sétálni, kirándulni, túrázni!

BIKA – heti horoszkóp

Január harmadik hete egy „tesztpálya”. Az égi folyamatok azt tesztelik, hogy mennyire vagy éber és nyitott. Készülj fel arra, hogy lesz több olyan nap, amikor egyetlen kiút az éberség és a nyitottság lesz. És velük együtt a rugalmasság. Kedden este a Nap a Vízöntőbe lép. Ezzel új fejezet indul a karrieredben. A szerdai Mars-Uránusz együttállás egyszerre lesz megrendítő és megvilágosító. Szükség lesz a céljaid pontosítására. Hétvégén a lehető legkevesebbet agyalj! Máskülönben totál lemerülsz.

IKREK – heti horoszkóp

Csodás égi hír számodra, hogy szerdán este a Nap belép a Vízöntőbe. Innentől derűsebben látod a jövődet. Közben egy ki nem mondott dolog belülről feszít. Tanácsos lenne keresned valakit, akinek kiöntheted a szívedet, és akiben teljesen megbízol. Vigyázz, mert az egészséged rámehet, ha magadban tartod! Kritikus napok: szerda, csütörtök és szombat. Pedig a hétvégéd nagyszerűnek ígérkezik: 2 nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen. Ettől felszabadultnak és legyőzhetetlennek érezheted magad…

RÁK – heti horoszkóp

Fogadd meg a tanácsot: se kedden, se szerdán ne folyj bele mások vitájába! Olyan konstellációk lesznek az égen, amik sérülést mutatnak. Ha közéjük állsz, te fogod kapni a pofont. Volt már ilyen tapasztalásod? Ha igen, emlékezz rá! Ha nem, akkor kíméld meg magad ettől! A hét második felében egy mogorva embertől sokat tanulhatsz, ha nem a stílusát kritizálod magadban, hanem figyelsz rá. A hétvégéd akkor lesz igazán jó, ha szellemi táplálékot veszel magadhoz: tanulás, társasjáték, olvasás stb.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Amilyen jól kezdődik a heted, olyan megdöbbentő eseményekkel folytatódik. Szerdán egy Mars–Uránusz együttállás szerint a munkahelyeden „fejek hullanak le”. Ez megijeszthet téged. Amennyiben éber, nyitott és rugalmas vagy, téged nem veszélyeztet ez az egész. Egy ideje már érik a változás. Tudtad, láttad, sejtetted. Szóval nem kéne meglepődnöd. A pénteki bolygóállások arra ösztönöznek, hogy dolgozz továbbra is megbízhatóan, és nem lesz baj. A hétvége legyen a szerelemé! Élj magánéletet!

SZŰZ – heti horoszkóp

„Akinek nem inge, ne vegye magára!” Ez a mondás legyen a mottód! A munkahelyeden néhány kollégád állása kérdésessé válik. Mivel nem te döntesz, ne nagyon avatkozz bele, mert a végén bajba kerülsz! Kíméletlen és megdöbbentő eseményeket „ígérnek” a bolygók. Tanácsos merevség helyett rugalmasnak, ragaszkodás helyett nyitott lenned. Keresd meg magadban ezeket a képességeket! Még jó, hogy pénteken dupla szuper fényszög helyreállítja a lelki békédet. És hétvégén derűlátóbban nézhetsz a jövőbe…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Kedden és szerdán megviselhet téged egy otthoni konfliktus. A veszekedés és a némaság között kellene keresned a helyes stílust. A hét második felében a kreativitásod segítségével egy remek ötlet pattan ki a fejedből, amivel megoldhatod az anyagi gondjaidat. Csupán az a bökkenő, hogy ezt nem tudod azonnal elkezdeni. Addig is a részletek kidolgozás aktuális. Remek hétvége elé nézel: 2 nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen. Farsangi időszak van: öltözz be, süss fánkot, díszítsd fel a lakást!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Kösd fel a gatyádat! Ez egy próbára tevő hét lesz. Szerdán, csütörtökön és szombaton kellemetlen konstellációk lesznek az égen. Olyan érzésed lesz, mintha minden és mindenki összefogott volna ellened. Tuti, hogy folyton közbejön valami és/vagy nem a terveid szerint mennek a dolgaid. Ne hagyd, hogy ez megviseljen! Elsősorban szerdán, csütörtökön és szombaton. Föld jegyekben járó bolygók segítenek, hogy józanul lásd át az egészet. Hétvégén keress olyan társaságot, akikkel sokat lehet nevetni!

NYILAS – heti horoszkóp

Felszínre kell hoznod magadból azt a leleményességet, ami életed során már számtalanszor segített. Nagyszerű, ha alkalmazkodó vagy, de az is elengedhetetlen, hogy ne vonódj bele mások rivalizálásába! A hét során többször lesz olyan szituáció, amikor nehéz kívülállóként végignézni, hogy a többiek milyen „iszapbirkózást” folytatnak. Csütörtökön és pénteken a föld jegyekben járó bolygók erősítik a reális, praktikus szemléletet benned. A hétvégéd a szerelemről fog szólni. Add át magad! Élvezd!

BAK – heti horoszkóp

Kedden este véget ér a Bak hava, a Nap kilép a Bakból. Ettől kicsit elszomorodhatsz. Főleg azért, mert kedden és szerdán idegesítő emberek teszik próbára a türelmedet. Ez is elmúlik. Szerencsére szerdán este, csütörtökön és pénteken győz a higgadtság. Ez a kettősség lemeríthet. Törekedj arra, amit a mondás javasol: „Nem a csatát kell megnyerni, hanem a háborút!” Hétvégén az egészséged megőrzése érdekében mozogj! De ne csak benti, hanem kinti sportot is csinálj! Közben vigyázz magadra! Nehogy megfázz!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Eseménydús hét vár rád: kedden este a Nap belép a Vízöntőbe, és elkezdődik a te hónapod. De ez nem lesz végig diadalmenet. Szerdán, csütörtökön és szombaton kemény konstellációk tesztelik a határaidat. Muszáj bölcsen felülemelkedned, mert ha hagyod, hogy provokáljanak, akkor kicsinyes és felesleges vitákba bonyolódsz bele. Ez főleg a családodat, azon belül a szüleidet érinti. Jutalomképpen megkapod a hétvégét, amikor 2 nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen. Ettől mosolyogni fogsz mindenen…

HALAK – heti horoszkóp

Félelem nélkül kell átevickélned ezen a héten. Olyan érzésed lesz, mintha szellemvasúton utaznál. Szörnyű híreket kapsz, valaki folyton mesél valami ijesztő történetet. Erőt kellene merítened. De csak te tudhatod, hogy honnan. Az egyik segítség egy higgadt ember, aki kicsit lassú, de megfontolt. Őt kéne követned, utánoznod. Hétvégén jót tenne neked, ha kicsit foglalkoznál az otthonoddal. Farsang van. Feldíszítheted a lakást. És kereshetsz farsangi recepteket, amivel meglepheted a családodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top