nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 18. – Utolsó pillanatban minden sikerrel zárul

Olyan híreket hallasz, amelyek számodra komoly problémákat jelenthetnek. Ahelyett, hogy kijönnél a sodrodból, inkább készülj fel a válaszlépésre.

Kos

Ma szükséged van arra, hogy minden energiádat mozgósítsd egy fontos cél érdekében. Nagyon elszántnak kell lenned, ha valóban győzni szeretnél. Szüleid nógatására jelentkezel egy fontos ügyben, de nagyon gyorsan megbánod, hogy hajlottál a szavukra. Este hivatalos vagy egy összejövetelre, ahová csak késve érkezel meg.

Napi horoszkóp 2021. 1. 18.

Győzni fogsz! (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Neheztelsz a környezetedre, mert úgy érzed, hogy ma nem segítenek neked. Hiába magyarázzák, hogy félreérted viselkedésüket, te nem foglalkozol azzal, amit hallasz. Kedvesed telefonon akar elérni, mert hiába várod délután. Minden kezdeményezése kudarcba fullad, így hazaérve csak arra vársz, hogy beolvass neki.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Hétfőn úgy mozogsz, mintha valaki dróton rángatna. Ez soha nem volt rád jellemző, de valahogy most így alakulnak a dolgaid. Nem vagy ura a helyzetnek, és reméled, hogy az utolsó pillanatban megérkezik a bölcs tanács. Nem kell már sokáig várni. Igyekezz nyitni a külvilág felé, és így könnyebben megtalálod a helyes utat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Eredményes nap köszönt rád, beérnek a dolgaid. Elsősorban emberi kapcsolatok terén legyél ügyes. Toleranciával, megértő kommunikációval az eddig kezelhetetlennek látszó kapcsolatok is nyugvópontra jutnak. Sokan keresnek meg ma, valamennyien a tanácsodat várják. Most a legfőbb erényed a türelem lehet, bár ez általában is jellemző rád.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hétfőn olyan feladatokat keresel, ahol nincs határidő. Amúgy is megfontolt vagy. Most kifejezetten jólesik arra gondolnod, hogy a jó munkához idő kell. Semmit nem kapkodsz el. Új ötleteid támadnak, szeretnél megújulni – külsőleg és belsőleg egyaránt.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma új ötleteiddel új kapukat nyithatsz meg. Olyan helyekről juthatsz plusz pénzhez, ahonnan nem is számítottál rá. Arra persze mindenképpen ügyelj, hogy bármilyen csábító, soha ne térj le a tisztességes útról. A nagy lendületet néha nem árt visszafogni.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma keményen és szívesen dolgozol. Nem kapkodsz, alaposan megfontolva, teljes erőbedobással állsz a legkisebb, talán jelentéktelennek tűnő feladat elé is. Személyes kapcsolataid döcögősre sikerülnek hétfőn. Akkor érzed igazán jól magad, ha csodálnak, de most be kell érned azzal, hogy reggel, amikor a tükörbe nézel, elégedetten nyugtázhatod azt, amit és akit látsz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Igyekszel ma kiegyensúlyozottnak tűnni, pedig a mélyben az ellentétek csatáznak. Még te sem tudod, hogy hová szeretnél tartozni, de a helyzet most nem segíti a döntést. Most arra van szükség, hogy a realitásérzékedre hallgass és ne a megérzéseidre. Lehet, hogy nem örülsz ennek a tanácsnak, de most mégis érdemes megszívlelni a leírtakat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Úgy érzed, ma szeretnél néhány hónappal öregebb lenni. Az előtted álló időszak valóban tele van nehézséggel, de emellett nagyon sok örömet is tartogat az élet. Már nem vagy egyedül, és ez nagyon sok plusz energiát ad a számodra. Használd ki Kedvesedből sugárzó szeretetet, és igyekezz minden cseppjét elraktározni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Úgy is mondhatnánk, eseménytelen nap vár. Valójában az is esemény, ha nyugodtan, zökkenőmentesen zajlik az élet. Néhány felszínes kapcsolatnak búcsút intesz. Más esetekben pedig a korábbinál mélyebbek, tartalmasabbak lesznek a barátságaid. Neked ez most óriási lelkierőt ad, kitartást, mélyről jövő érzelmeket.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Állandó késztetést érzel, hogy cselekedj. Legjobb, amit tehetsz, ha legalább hetente néhány alkalommal sportolsz. A görcsös megfelelési vágyat nagyon jól tudod így egyensúlyozni. Számodra mindig a Merkúr mutatja az irányt, ami jelenleg azt üzeni, hogy ne riadj vissza még a legnehezebb helyzettől sem. Lesz erőd és energiád a megoldáshoz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Sokan nagyon rosszul mérik fel az erőviszonyokat, és rossz döntésekre akarnak kényszeríteni. Szerencsére időben észreveszed, hogy a helyzet mennyi buktatót rejt magában. Lehet, hogy kicsit késlekedve, de még időben hozod meg a döntéseket. Rosszakaróid ma nem fognak örülni a fejleményeknek!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top