nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 22. – Az otthonod és családi kapcsolataid kerülnek ma középpontba

Szívesen foglalkozol a családdal és a lakással. Színes, változatos ötleteidnek kedvez a téli hónap varázsa. Családi kapcsolataidon van mit dolgozni.

Kos

Mielőtt elmerülnél egy új érzelemben, le kell zárnod a régit. Itt az ideje, hogy elvágd az utolsó szálakat is, és szembenézz a ténnyel: nem tudsz visszafordítani dolgokat. Tudom, hogy közhelyes, de tényleg így van: ami elmúlt, azt el kell engedned.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagyon sok dolgod lesz pénteken. Elképzelhető az is, hogy túlvállalod magad. A Merkúr és Uránusz jó kapcsolata megsokszorozza a képességeidet, tehetségedet. Már csak az a kérdés, mire fordítod ezeket. Egy jól megírt terv most a siker záloga, ne félj elfogadni mások tanácsait sem.

Napi horoszkóp 2021. 1. 22.

Erősítsd családi kötelékeidet (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Számodra a szervezés, mások irányítása, a többiek sorsa fölötti rendelkezés elengedhetetlen. Ma megnyílhatnak olyan kapuk is, amelyekre eddig nem gondoltál. Bátran lépj, akár teljesen ismeretlen területre is. Ha eldöntötted, hogy vállalkozol, most semmi nem állíthat meg.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ne próbálj ellenkezni, az érzelmeidet úgysem tudod irányítani. Lehet, hogy nem találsz ésszerű magyarázatot a mai viselkedésedre, de talán most az a legjobb, ha csak fejest ugrasz valamibe, ami az adott pillanatban boldogságot hoz. Az aggódással ne rontsd el a pillanatot.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Sokat tettél azért, hogy most learasd a munkád gyümölcsét. Nem megy egyszerűen, de hidd el, olyan kevés kell már ahhoz, hogy megvalósuljon az álmod, és végre valóban azon a helyen legyél, ami megillet. A hivatásoddal kapcsolatban is előfordulhat, hogy jó hírt vagy új lehetőséget kapsz ma.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Magad sem érted, mi történik körülötted, de az biztos, hogy pénteken vonzódni kezdesz valakihez, akit eddig nem különösebben kedveltél. Az élet néha tartogat meglepetéseket, maradj nyitott mindenre.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A hangulatod ma kiváló, az energiaszinted magas. Felcsillan a lehetőség, hogy egy új területen képezd magad. A Mérleg sok értékes szellemi tulajdonságot hordoz. Ebben az életszakaszodban csak jót hozhat, ha újra tanulmányokba kezdesz, egyelőre egy tanfolyam képében. De ha sikerül rákapnod az újdonság ízére, őszre biztosan megtalálod a folytatást.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Sok a dolgod és úgy érzed, ezerfelé kellene szakadnod. Különösen nehéz lesz a munkádra koncentrálnod most, hogy az érzelmi életed kissé felkavarodott pénteken. A konfliktus megnehezítheti most a feladataid elvégzését. Viselkedj profiként, és ne keverd a személyes sérelmeket a munkával.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma megismétlődhet egy korábbi próbatétel. Elsősorban lelkileg és a személyiségedben érezheted a változtatás szükségességét, esetenként kényszerét. Az akadályokat csak akkor tudod leküzdeni, ha felülemelkedsz a problémákon és kis darabkák helyett a nagy egészet szemléled. A barátaid szívesen segítenek, ha hagyod.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Pénteken nagyon céltudatos vagy. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ne csak tervezz, hanem a megvalósítás is sikerüljön. A társaságban betöltött szereped változhat. Az égitestek most nem a kedves, beszédes énedet támogatják, hanem a vezetésre kész oldalad kerül előtérbe.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Egy családi vita vethet árnyékot a péntekre, aminek a kellős közepén találhatod magadat. Úgy érezheted, hogy mások tőled várják, hogy a döntőbíró szerepébe kerülj, de te legszívesebben levetnéd ezt a terhet. Bármennyire is szeretnéd azonban, nem tudod távol tartani magadat a konfliktustól.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A lehetőségek kapuja nyitva áll. Ma olyan ajánlatot kaphatsz, amit lehetetlen visszautasítani. A kollégákból verbuvált társasággal sok szép, új élményben lesz részed. Kivételesen még a dolgok aprólékos körbejárását is elfelejted. Ugorj a mély vízbe – így a külvilág megismerheti az érzékenyebb oldaladat is.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top