nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. január 23–24. – Szerelmes séta

Ez egy szellős hétvége lesz, ami arra kiváló, hogy kiszellőztessétek a fejeteket és a tüdőtöket. Mindenképpen szakítsatok időt egy nagy sétára, kirándulásra vagy túrázásra! Emellett a beszélgetés is olajozottabban fog menni…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tuti, hogy nem tudsz egy helyben maradni: mehetnéked lesz. Kedvesen vedd rá a kedvesedet, hogy tartson veled! Ha semmiképp sem akar menni, akkor ne erőltesd! Nem vagytok összenőve, nem kell mindenhova együtt mennetek.

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. 1. 23.

Szakítsatok idót egy sétára! (Fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem leszel túl fényes kedvedben ezen a hétvégén. Aggaszt a „hogyan tovább” kérdése. Gondterheltnek érzed magad. Ilyenkor szoktatok összeveszni. Ezt most együtt kell megelőznötök. Beszéljetek róla! Nem tabutéma. Mert ha tabu lenne, közétek állna…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hihetetlenül fel leszel dobva ezen a hétvégén. Madarat lehet veled fogatni. Mindegy, hogy van-e okod az örömre vagy nincs, ne fogd vissza magad! Így a szerelmedre átragad a fergeteges jókedved és az optimizmusod. Megfertőzöd a mosolyoddal.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A párod tervez valamit. Lehet, hogy szeretne meglepni. Jobb lenne, ha nem faggatnád, mert elrontod a meglepetést. Persze ehhez az kell, hogy ne gyanakodj. Vagyis meg kell bíznod benne. Képes vagy rá? Most ebből vizsgázol. Nem először…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha hívnak a barátaitok, akkor mondjatok igent! Lehet, hogy neked nem sok kedved van másokhoz, de meg fogod látni, hogy szükségetek van ilyen élményekre. Jó kettesben, azonban kellenek olyan impulzusok, amelyek felfrissítik a kapcsolatotokat.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mersz olyan játékot játszani a pároddal, hogy leírjátok külön-külön a jövőt? Rizikós, mert kiderülhet, hogy egyezik-e a jövőképetek. Ha mindketten benne vagytok, fogjatok egy papírt, és írjátok le, hogy hol lesztek 10 év múlva, majd mutassátok meg egymásnak!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Imádni fogod ezt a hétvégét. Ne keresd az okát! Élvezd, és minden létező módon mutasd ki a szerelmednek, hogy mennyire fontos számodra! Nem viheted túlzásba, mert „a szeretet nem kérkedik, nem gőgösködik, nem tapintatlan…”

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hónap vége felé közeledve adódhatnak anyagi gondjaitok. De ugye, nem engeditek, hogy ez közétek álljon? Ha másképp nem, hát szülői segítséggel megoldhatjátok a dolgot. Ne szégyelljetek kérni! „Néma gyereknek üres a tarisznyája”.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kedvesed elbűvöl: nem tudsz betelni vele. Dicsérd! Mert ha te nem teszed, majd megteszi más. Az őszinteséghez hozzátartozik, hogy bevallod, kimutatod a rajongásodat. Ez tőled megszokott módon teátrálisan és magas hőfokon történik…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármennyi dolgotok van ezen a hétvégén, mindenképpen szakítsatok időt egy nagy sétára vagy kirándulásra. Jó lenne, ha esne a hó. De az időjárástól függetlenül is gyönyörködhettek a tél szépségében. Ugye, nem panaszkodtok a hidegre, hisz tél van.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmi és senki nem tudja megakadályozni, hogy jól érezd magad ezen a hétvégén. Farsangi időszak van: beöltözhetsz a pároddal, csinálhattok jelmezbált, és elcsábíthatjátok egymást izgató ruhákban. Ez egy újfajta erotikus játék lehet

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez az őrületes hőmérséklet-ingadozás megviselheti a szervezeted: fájhat a fejed, fáradékonnyá, ingerültté válhatsz. Jelezd a kedvesednek, hogy nem duzzogsz, tényleg rosszul érzed magad! Majd engedd meg neki, hogy kényeztessen téged!

Ez is érdekelhet mólón ülő nő vízparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top